Bricomarche

(3.55)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1416 z 2306)

Kierownictwo jest do...
Kierownictwo jest do niczego. Kupiłam basen ogrodowy za 300 zł. po nie pełnej godzinie wróciłam do sklepu założyć reklamacje ponieważ w dolnej części była dziurka, bardzo nie milo zarzucono mi ze na pewno otwierałam go nożem patrząc na to ze basen był ciasno owinięty sterczem to górna część nie była zakryta celność dodatkowo była w kartonie. Kierowniczka była bardzo nie przyjemna, robiła ze mnie wariatkę. Nie rozumiem jak można być tak niekompletnym człowiekiem żeby nożem otwierać tak zapakowaną rzecz. Różni ludzie się trafią rozumiem ale nie można traktować wszystkich jak krętaczy a nie jestem jednym takim przypadkiem. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_lQ49

22.06.2021

Placówka

Barlinek, Gorzowska 33

Nie zgadzam się (0)
W sklepie bardzo...
W sklepie bardzo szeroki asortyment, zwykle nie ma tam dużego tłoku, przez co przyjemnie się robi zakupy. W kolejce do kasy też czeka się przeważnie do 3 minut. Personel pomocny i kompetentny.

Klient_s0tz

17.06.2021

Placówka

Siemianowice Śląskie, ul. Jagiełły

Nie zgadzam się (1)
Obsługa aktywnie wspierająca...
Obsługa aktywnie wspierająca zakupy robione na terenie obiektu. Pracownicy schludnie ubrani w jednakowe uniformy dzięki czemu łatwo jest ich zlokalizować na terenie sklepu. W markecie jasny i intuicyjny podział na strefy i działy. Ogólny porządek i czystość. Pracownicy odczytują przez nagłośnienie komunikaty pokrywające się z reklamami w tv i przypominają o obowiązujących promocjach. Na każdej kasie widoczne broszury informacyjne i gazetki reklamowe. Nie na wszystkich roślinach na ogrodzie zewnętrznym czytelnie ceny ale pracownicy poproszeni o sprawdzenie dość szybko pomagają ustalić ceny poszczególnych roślin.

Snowyards

11.06.2021

Placówka

Rawicz, Targowa 11

Nie zgadzam się (1)
Chciałem zwrócić część...
Chciałem zwrócić część zakupów które nie zostały wykorzystane przy remoncie (stan nienaruszon). Normalna praktyka w podobnych sklepach. W punkcie obsługi klienta kobieta chyba za karę była tam postawiona ponieważ jak tylko zobaczyła że termin zakupu na paragonie jest dłuższy niż 7 dni z tryumfem i perfidnym usmieszkiem oświadczyła tylko tyle: Nie należy się do widzenia. Ton wypowiedzi jak z filmów Barei i w ogóle pretensja że ośmieliłem się podejść do niej. Nie polecam !!!

Niezweryfikowany Klient_3yeP

25.05.2021

Placówka

Brodnica, Podgórna 65C

Nie zgadzam się (1)
Pani w krótkich...
Pani w krótkich włosach, kierownika sklepu na brzeskiej potraktowała nas okropnie. Chyba nigdy nie trafiłem na takie podejście do klienta, wszystko z łaski, totalny brak wiedzy, żeby doprosić się o obsługę trzeba było pytać trzech pracowników - żaden oczywiście nie potrafił odpowiedzieć na najprostsze pytania. Jak już łaskawie przyszła kierowniczka nie potrafiła nam udzielić podstawowych informacji na temat produktu, dodatkowo wszystko pretensjonalnym tonem. Pani kierownik nie zajmuję się swoimi obowiązkami, za to ma czas na spacerowanie z dziewczynką po sklepie a chyba to nie leży w jej obowiązkach? TRAGEDIA NIGDY TAM NIE WRÓCĘ WŁAŚNIE Z POWODU TEJ PANI.

Niezweryfikowany Klient_Nsdl

22.05.2021

Placówka

Siedlce, ul. Brzeska 133

Nie zgadzam się (0)
Po odwiedzinach tego...
Po odwiedzinach tego sklepu moja opinia jest więcej niż negatywna.Czekalem na działce budowlanym ponad 40 minut mimo iż Pani z kasy wyzwala obsługę nikt się nie pojawił, a jak już to mówili że mają przerwę, skandal ,nie polecam tego dzialu

Niezweryfikowany Klient_NtpK

11.05.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep względnie czysty,...
Sklep względnie czysty, obsługa przyjazna, z wyjątkami. Często troche się trzeba naszukac obsługi, a ktoś z innego działu nie pomoże.

Klient_Adrianna

25.04.2021

Placówka

Kołobrzeg, Jasna 25a

Nie zgadzam się (0)
Chętnie robie zakupy...
Chętnie robie zakupy w tym sklepie bo wszystko co potrzebne tam jest Ale obsługa FATALNA wiecznie nafochane baby żadnej pomocy z ich strony nie miłe odzywki do klientów jak tak można traktować ludzi Panie kasjerki skoro fochacie się Bo musicie być w pracy to siedzcie w domu po co z niego wychodzicie !!!

Niezweryfikowany Klient_3Q30

25.04.2021

Placówka

Lubań, Kopernika 31

Nie zgadzam się (0)
Rzadko bywam i...
Rzadko bywam i jeszcze mi się nie zdarzyło abym nie poczuła się jak intruz. Obsługa zatrzymała się w czasach PRL-u i nie może zrozumieć że to ona jest dla klienta a nie odwrotnie. O ile sklep dobrze zatowarowany to Obsługa to jedno wielkie nieporozumienie.

Niezweryfikowany Klient_hqFf

14.04.2021

Placówka

Golub-Dobrzyń, Sienkiewicza 4b

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze wyposażony...
Bardzo dobrze wyposażony sklep, wszystko co potrzebne do domu i ogrodu. Bardzo dobre ceny i miła obsługa . Polecam zakupy w tym sklepie.

Niezweryfikowany Klient_Vmjq

14.04.2021

Placówka

Starachowice, Radomska 10

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze zaopatrzony...
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z miłą obsługą. Polecam

Niezweryfikowany Klient_Vmjq

14.04.2021

Placówka

Lipno, Skępska

Nie zgadzam się (0)
Niesympatyczna, niemiła obsługa...
Niesympatyczna, niemiła obsługa która wiecznie się uczy i nie wie gdzie co leży. Klient musi sam szukać produktów na których mu zależy. Nie polecam!!!!!!

Niezweryfikowany Klient_nZdq

07.04.2021

Placówka

Bolesławiec, al. Tysiąclecia 34

Nie zgadzam się (0)
Sklep z miłą...
Sklep z miłą obsługą i bardzo niskimi cenami. Polecam

Agnieszka_3937

06.04.2021

Placówka

Pabianice, Myśliwska 34b

Nie zgadzam się (0)
Dziś zakupiłam wagę...
Dziś zakupiłam wagę za 28.99 w domu źle ważyła za każdym razem po 10 minutach zakupu wrucilam do sklepu zapytalam czy mogę wymienić na elektryczną pani powiedziała że nie ze to reklamacja która trwa 2 tygodnie gdzie powiedzialam że nie mogę tyle czekać bo wyjeżdżam a ona na to że to mój problem przyszedł pan obok i odaje sprzęt zakupiony i że chce oddać i odrazu mu to zrobi dostał kartkę ze może zakupić w sklepie coś innego ja powiedzialam że też chcę tak a pani że nie da się zdenerwowana jak to jeden może a drugi nie to pani odpowiedziała że przyszłam awanturować się za 28 zł a druga pani czarna że zaraz zawoła ochronę i wyprowadza mnie porażka ostatni raz zrobiłam zakup żadna z nich nie chciała podać imienia

Niezweryfikowany Klient_WycK

17.03.2021

Placówka

Dzierżoniów, ul. Piastowska 11o

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa ,...
Super obsługa , niskie ceny. sprzedawcy kompetentni i uprzejmi. Niestety nie wszyscy doceniaja ich prace. ostatnio bylam swiadkiem jak klient wrecz żądał od pracownika aby ten ładował płytki i klej na wozek, pracownik oczywiscie odmówil i bardzo dobrze. to jest sklep samobsługowy i klient sam musi sobie załadowac towar dokładnie tak samo jak to czyni w intermarche.

Niezweryfikowany Klient_42P6

15.03.2021

Placówka

Brodnica, Podgórna 65C

Nie zgadzam się (1)
Bardzo dobrze wyposażony...
Bardzo dobrze wyposażony sklep. Obsługa szybka,terminy również. Polecam!

Klient_nEE2

01.03.2021

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Pani kierowniczka, taka...
Pani kierowniczka, taka ruda w okularach to typowy przykład bezczelności. Za moje pieniądze nakrzyczała na mnie i w żaden sposób nie potrafiła udzielić informacji nt. towaru, który chciałam kupić. Nie polecam tego sklepu i nikomu też go nie polecę.

Niezweryfikowany Klient_RUqG

27.02.2021

Placówka

Międzyrzecz, ul. Sienkiewicza 1

Nie zgadzam się (0)
Wczoraj czyli 08.02.2021r...
Wczoraj czyli 08.02.2021r .około godziny 9:45-50 zakupiłem opiekacz 3-y w jednym , dzieci zrobiły sobie tosta potem gofra i padł........ Więc rano 09.02.2021 ruszam na reklamację mile panie ale nie mogą przyjąć reklamacji niestety nie wziąłem paragonu ... Ale znajomy pracuję w takich sieciowych składach i podpowiedzial iż mogpoprosić o wydruk tego paragonu ,,duplikat,, To było dzien wczesniej , i tak zrobiłem ale pani powiedziala że muszę przyjechac jak bedzie ta główna kasjerka i tak zrobiłem i nie uwierzycie taa główna niby kasjerka stwierdzila ze nie morze mi wydać tegoduplikatu i ona nie ma zamiaru szukać tego w systemie ... Spytalem sie tej kobiety co mogę w takim razie zrobić wiecie co powiedziała.. Dla mnie to pan do kosza wyrzuć jak nie wziąłeś paragonu ja nie mam czasu na bzdury.... Coooo 130zł go kosza ... Co to za sklep i kogo oni zatrudniają. Brałem towar o NICH i to na grubą kasę, prowadzę firmę budowlaną a oni MNIE w ten sposub potraktowali ..... To ostatni moj zakup w tej placówce i nie polecam nikomu ..... Nie szanuja klienta i.t.p Nie raz mialem taką sytuację i wszędzie dalo się po ludzku zalatwic a w Wyszkowie nie ta. Jest pani glowna kasierka co ma inne sprawy na glowie i nie ma zamiaru szukac paragonu choc podalem PRAWIE dokladna date zakupu tego towaru i poszedłem na dzial z tymi opiekaczami nikt wiecej nie kupił jak wziąłem jeden i została luka tak dzis stalo bez zmian więc sorry ale obsluga słaba i to za te 130zł maja taką opinię i zlotowki tam już nie zostawie ani moi znajomi . Totalne zero....

Niezweryfikowany Klient_eMPQ

10.02.2021

Placówka

WYSZKÓW NAD BUGIEM, ul. AL. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 48 48

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa. Niskie...
Miła obsługa. Niskie ceny

Agnieszka_3937

28.01.2021

Placówka

Pabianice, Myśliwska 34b

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa....
Bardzo miła obsługa. Duży asortyment. Niskie ceny. Polecam!!!

Agnieszka_3937

28.01.2021

Placówka

Pabianice, Zamkowa 31

Nie zgadzam się (0)

Bricomarche

Bricomarche to sieć supermarketów z wyposażeniem dla domu i ogrodu. Razem z Inretmarche jest on częścią Grupy Muszkieterów, czyli największego europejskiego zrzeszenia niezależnych przedsiębiorców. Sklepy znajdują się zarówno w mniejszych i większych miejscowości, aby każdy miał do nich dostęp. W ofercie znajduje się nawet do 25 tys. artykułów z działów: majsterkowanie, budowanie, dekoracja i ogród.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Bricomarche?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Zaopatruję się tam...
Zaopatruję się tam prawie od początku istnienia tego sklepu. Niestety ale jakoś obsługi upadła. Jest jednak Pan Karol, który jest opoką tego marketu. Facet stara się, jak może by pomóc klientom na każdym dziale. Dziękujemy!