Wnętrze niesłychanie eleganckie. Obsługa miła i szybka. Jedliśmy z kolegą dania polecane przez Szefa Kuchni: ja - "Szczupaka po Sandomiersku", kolega - "Basztową Specjalność". Szczupak był wyśmienity, a podane do niego zapiekane ziemniaczki chrupkie i dobrze przyprawione.. "Basztowa Specjalność" to cielęcina z pieczarkami i sosem śmietanowym z dodatkiem brandy, do tego kasza gryczana i biała kapusta. To danie było w pełni doskonałe. Niestety, podane porcje były niewielkie jak na ich cenę. Jedno danie to za mało w tym lokalu chyba, że ktoś jest na diecie. Uważam, że to jedna z najlepszych restauracji w Sandomierzu.
Wnętrze niesłychanie eleganckie. Obsługa miła i szybka. Jedliśmy z kolegą dania polecane przez Szefa Kuchni: ja - "Szczupaka po Sandomiersku", kolega - "Basztową Specjalność". Szczupak był wyśmienity, a podane do niego zapiekane ziemniaczki chrupkie i dobrze przyprawione.. "Basztowa Specjalność" to cielęcina z pieczarkami i sosem śmietanowym z dodatkiem brandy, do tego kasza gryczana i biała kapusta. To danie było w pełni doskonałe. Niestety, podane porcje były niewielkie jak na ich cenę. Jedno danie to za mało w tym lokalu chyba, że ktoś jest na diecie. Uważam, że to jedna z najlepszych restauracji w Sandomierzu.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.