Karczma Hajduk

(2.75)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2 z 2)

byliśmy z partnerką...
byliśmy z partnerką w Karczmie Hajduk w czwartek 25,06,2020 zamówiliśmy flaczki masakra bardziej przypominało pomyje na drugie placki miały być po węgierski po otwarciu placka włosy i śmierdzące mięso kucharz powinien gotować dla świń przez cały dzień mieliśmy boleści zastanawiamy się czy nie zgłosić całego zajścia na policję i do Sanepidu .,.kelnerki nie zorientowane nie douczone .,.,lepiej suchy chleb jeść niż w tym chlewie

Niezweryfikowany Klient_T7WK

30.06.2020

Placówka

Niedzica, Zamkowa 1

Nie zgadzam się (0)
Będąc na weekendzie...
Będąc na weekendzie w Niedzicy odwiedziłam z rodzinką karczmę Hajduk w celu spożycia obiadu. Karczma sama w sobie dosyć duża, kilka wejść do środka plus do tego miejsca na dworze. Mimo to na znalezienie miejsca przy stoliku czekalismy okolo pół godziny chyba. Związane to było prawdopodobnie z tym, że jest to jedno z nielicznych miejsc w tej miejscowości, gdzie można zjeść porządny obiad. Po znalezieniu w końcu miejsca podeszła kelnerka, bardzo miła w stroju regionalnym i przyniosła menu, mówiąc od razu, że trzeba czekać pół godziny na jedzenie. Czekaliśmy. Czekanie się opłacalo, bo jedzenie przepyszne, ładnie podane i duże porcje. W karczmie możliwość płacenia kartą, co jest dużym plusem.

Anna_2891

26.08.2012

Placówka

Niedzica, Zamkowa 1

Nie zgadzam się (2)

Karczma Hajduk

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Karczma Hajduk?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

byliśmy z partnerką...
byliśmy z partnerką w Karczmie Hajduk w czwartek 25,06,2020 zamówiliśmy flaczki masakra bardziej przypominało pomyje na drugie placki miały być po węgierski po otwarciu placka włosy i śmierdzące mięso kucharz powinien gotować dla świń przez cały dzień mieliśmy boleści zastanawiamy się czy nie zgłosić całego zajścia na policję i do Sanepidu .,.kelnerki nie zorientowane nie douczone .,.,lepiej suchy chleb jeść niż w tym chlewie