Zaraz po wejściu ujmuje mnie piękny, bardzo ciepły wystrój tego miejsca. Całość dopełnia delikatna muzyka oraz obłędny zapach pizzy przygotowywanej w kamiennym piecu opalanym drewnem. Po chwili zjawia się kelnerka z uśmiechem na twarzy, jest bardzo miła, ubrana w białą koszulę i kolorowa spódnicę. Pomaga wybrać jeden z kilkunastu gatunków regnionalnych piw. Na pierwsze danie-krem z pomidorów oczekuje zaledwie kilka minut. Jest bardzo gęsty z wyczuwalna nutą czosnku, posypany bazylią i lekko pikantnym serem. Pizze podano w idealnym momencie- czyli zaraz po zjedzeniu zupy. Cienkie, delikatne i chrupiące ciasto oraz idealna proporcja prosciutto, suszonych pomidorów i rukoli sprawiło że miejsce to jest moim ulubionym na kulinarnej mapie miasta.
Zaraz po wejściu ujmuje mnie piękny, bardzo ciepły wystrój tego miejsca. Całość dopełnia delikatna muzyka oraz obłędny zapach pizzy przygotowywanej w kamiennym piecu opalanym drewnem. Po chwili zjawia się kelnerka z uśmiechem na twarzy, jest bardzo miła, ubrana w białą koszulę i kolorowa spódnicę. Pomaga wybrać jeden z kilkunastu gatunków regnionalnych piw. Na pierwsze danie-krem z pomidorów oczekuje zaledwie kilka minut. Jest bardzo gęsty z wyczuwalna nutą czosnku, posypany bazylią i lekko pikantnym serem. Pizze podano w idealnym momencie- czyli zaraz po zjedzeniu zupy. Cienkie, delikatne i chrupiące ciasto oraz idealna proporcja prosciutto, suszonych pomidorów i rukoli sprawiło że miejsce to jest moim ulubionym na kulinarnej mapie miasta.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.