LeLe

(5.00)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1 z 1)

Zaraz po wejściu...
Zaraz po wejściu ujmuje mnie piękny, bardzo ciepły wystrój tego miejsca. Całość dopełnia delikatna muzyka oraz obłędny zapach pizzy przygotowywanej w kamiennym piecu opalanym drewnem. Po chwili zjawia się kelnerka z uśmiechem na twarzy, jest bardzo miła, ubrana w białą koszulę i kolorowa spódnicę. Pomaga wybrać jeden z kilkunastu gatunków regnionalnych piw. Na pierwsze danie-krem z pomidorów oczekuje zaledwie kilka minut. Jest bardzo gęsty z wyczuwalna nutą czosnku, posypany bazylią i lekko pikantnym serem. Pizze podano w idealnym momencie- czyli zaraz po zjedzeniu zupy. Cienkie, delikatne i chrupiące ciasto oraz idealna proporcja prosciutto, suszonych pomidorów i rukoli sprawiło że miejsce to jest moim ulubionym na kulinarnej mapie miasta.

Klient_PvYW

09.12.2019

Placówka

Konin, ul. Chopina 17e

Nie zgadzam się (0)

LeLe

Dane firmy

Konin

Konin, ul. ul. Chopina 17e

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż LeLe?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Zaraz po wejściu...
Zaraz po wejściu ujmuje mnie piękny, bardzo ciepły wystrój tego miejsca. Całość dopełnia delikatna muzyka oraz obłędny zapach pizzy przygotowywanej w kamiennym piecu opalanym drewnem. Po chwili zjawia się kelnerka z uśmiechem na twarzy, jest bardzo miła, ubrana w białą koszulę i kolorowa spódnicę. Pomaga wybrać jeden z kilkunastu gatunków regnionalnych piw. Na pierwsze danie-krem z pomidorów oczekuje zaledwie kilka minut. Jest bardzo gęsty z wyczuwalna nutą czosnku, posypany bazylią i lekko pikantnym serem. Pizze podano w idealnym momencie- czyli zaraz po zjedzeniu zupy. Cienkie, delikatne i chrupiące ciasto oraz idealna proporcja prosciutto, suszonych pomidorów i rukoli sprawiło że miejsce to jest moim ulubionym na kulinarnej mapie miasta.