CRAB

(3.96)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (46 z 65)

Placówka czysta, pracownicy...
Placówka czysta, pracownicy mili , jedyne zastrzeżenia mam do jakości obsługi myjni

Klient_0v0TF

23.01.2024

Placówka

Orzesze, Rybnicka 174

Nie zgadzam się (0)
Na stacji spotkałam...
Na stacji spotkałam się z uprzejmą, kulturalną i pomocną obsługą. Personel był schludnie ubrany. Czas obsługi nie trwał długo i przebiegał bez komplikacji. W budynku stacji jak i przed nią jest zachowany porządek. Stacja posiada również dużą ofertę gastronomiczną i każdy znajdzie tam coś dla siebie. Stacja zachowuje odpowiednie środki bezpieczeństwa dotyczące ruchu samochodowego.

Primanta

07.07.2023

Placówka

Częstochowa, Gościnna 81

Nie zgadzam się (0)
Fajna stacja ,...
Fajna stacja , cena paliwa najniższa w okolicy , mało tego ceny na pozostały asortyment na każda kieszeń , co na stacji jest mało spotykane

Pyjter

11.01.2023

Placówka

Świerklaniec, ul. Tarnogórska 2

Nie zgadzam się (0)
bardzo sympatyczna obsługa...
bardzo sympatyczna obsługa , zawsze z uśmiechem na twarzy witają klienta. podczas ostatniej mojej wizyty pracownica bardzo szybko zareagowała widząc że czegoś szukam na sklepie i pomogła mi to znaleźć.

zarejestrowany-uzytkownik

07.09.2022

Placówka

Orzesze, Rybnicka 174

Nie zgadzam się (0)
Zjazd z S1...
Zjazd z S1 na Częstochowę nowa stacja , cena paliwa to jedyny plus Obsługa nie radzi sobie z szykowaniem jedzenia i przyjmowanie pieniędzy za zatankowanie paliwo Czekałem 15 min a skończą robić hod-dogi żeby zapłacić za paliwo jak dla mnie niedorzeczne Osobna kasa do baru osobna do żarcia powinna być

Klient_zqji

20.09.2021

Placówka

Częstochowa, Gościnna 81

Nie zgadzam się (0)
Dobra cena paliwa.
Dobra cena paliwa.

Grzegorz_770

27.07.2021

Placówka

Ornontowice, Zamkowa 6a

Nie zgadzam się (0)
Stacja paliw o...
Stacja paliw o bardzo dogodnej lokalizacji. Oferuje paliwo w bardzo dobry cenach a także dobrej jakości. Polecam.

Sebastian_534

02.04.2021

Placówka

Świerklaniec, ul. Tarnogórska 2

Nie zgadzam się (0)
Tankowałem w dniu...
Tankowałem w dniu dzisiejszym na stacji Crab w Bielsku-Białej. Jakość obsługi oceniam na bardzo dobrą. Panie, które obsługiwały bardzo miłe i cierpliwe , polecały kawę do kupionego hot-dog'a . W budynku stacji czysto . Są przestrzegane wymogi sanitarne. Obsługa dezynfekuje pistolety do tankowania , co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne.

Klient_umXe

26.11.2020

Placówka

Bielsko-Biała, al. gen. Władysława Andersa 131

Nie zgadzam się (0)
Po zatankowaniu na...
Po zatankowaniu na stacji paliw udałem się z córką do zapłaty deszcz w tym momencie był obfity drzwi stacji nie chciały się otworzyć każdy z klientów był zmoknięty a jak podeszła z tej samej zmiany kobieta od środka otworzyła drzwi po zadaniu pytania czemu nie mogą być otwarte jak podobno popsuły się wlasnie w tym momencie drzwi to nic nie odpowiedziała . Po położeniu za paliwo u kasjera (dane pracownika zostały usunięte przez administratora - RODO) wydając fakturę nie położył jak na innych stacjach tylko rzucił mi ale to jeszcze nic gdy czekałem na resztę to resztę rzucił jak zwróciłem mu uwagę to zaczął krzyczeć, sprzedawca kasjer 11/K1 kasjer 28 z dnia 04.10.2020 godzina 12:51. Napewno nie zostawię tej sprawy tak jak wydaje się temu pseudo sprzedawczykowi że jest Bogiem to on jest dla klienta a nie klient dla niego po pierwsze po drugi wszystko powinno być nagrane jutro nie podaruje takiego traktowania klientów przez taka załogę. Nie polecam dzisiejszej zmiany nikomu (opinia została zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

ArturArtur

04.10.2020

Placówka

Częstochowa, ul. Wojska Polskiego 110

Nie zgadzam się (2)
Cieszę się, że...
Cieszę się, że stacją jest na mojej trasie. Często korzystam i polecam ją Ostatnio zaczęły się robić Duże kolejki. Tylko tu daje minus choć każdy wie, że jest to na duży plus dla pracowników stacji. Po prostu aż się chce tam tankować

Niezweryfikowany Klient_ceWW

15.11.2019

Placówka

Sosnowiec, Lenartowicza 186

Nie zgadzam się (0)
zalalem za stowke...
zalalem za stowke paliwo 95, samochod stał 2 dni, po tym czasie wasza woda z paliwa dostała sie do wtrysków, samochod nie chcial nawet normalnei pracowac, no nigdy nie załem nigdzie takiego paliwa, z fartem (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

zarejestrowany-uzytkownik

06.11.2019

Placówka

Częstochowa, ul. Wojska Polskiego 110

Nie zgadzam się (3)
Tankowałam dziś 28.10.2019,...
Tankowałam dziś 28.10.2019, około godziny 14,i kolejny raz trafiłam na tą samą uśmiechniętą kobietę z obsługi,oby tak dalej :) Pozdrawiam

Niezweryfikowany Klient_FgH6

29.10.2019

Placówka

Częstochowa, ul. Wojska Polskiego 110

Nie zgadzam się (1)
TANKOWAŁEM 8.10.2019 W...
TANKOWAŁEM 8.10.2019 W CZĘSTOCHOWIE BARDZO MIŁA PRZESYMPATYCZNA OBSŁUGA BARDZO POMOCNA.

Klient_hywv

09.10.2019

Placówka

Częstochowa, ul. Wojska Polskiego 110

Nie zgadzam się (2)
22.11.2018 godzina okolo...
22.11.2018 godzina okolo 12:40 skorzystalam z using wasze stacje bwnzynowej w Ornontowicach. bylam obslugiwana przez Pana ktory reprezentuje Panstwa firme z bardzo zlym nastawieniem jakby pracowal za kare. po wejsciu do Waszej stacje bwnzynowej chcialam kupic hot dogi. zakupy robilam z mama I siostra. zadalam Panu pytanie o parowki I kabanosy czy sa jakies roznice bo chcielismy wybrac 2 ostrzejsze I 2 zwykle. Pan dal nam informacje z daleko ze " to sa parowki a to kabanosy" " takie same" wiec bardzo mili poprosilam (Zaraz po zakonczeniu obslugi innego klienta) o dwa hot dogi z kabanosem.... ( czekalam az Pan laskawie nalozy) I powiedzial cene ktora mam zaplacic na to ja odpowiedzialam ze chcialabym jeszcze 2 z parowka.... na to Panstwa pracownik z oburzeniem ze moglam powiedziec odrazu I z pretensjami do mnie. zwrocilam jemu ladnie uwage ze nie skonczylam zamowienia I ze jest bardzo nie mily I ze ja tez pracuje w obsludze klienta I nigdy tak sie nie odezwalam. do tego Pan zaczal sie nabijac ze mnie I specjalnie zaczal mowic " oczywiscie prosze Pani , oczywiscie bede mily ...itp ) jakbym go na przymus uczyla kultury do klienta. czekajac na hotdogi z parowka stanelam z siostra obok a Panstwa pracownik zaczal obsluge innego klienta I zaczal mowic jak to on spotkal "nieprzyjemnego klienta" powtarzal to min 3 razy na co ja odpowiedzialam ze " albo mozna trafic na nie mila obsluge" poprosilam Pana imie ale odmowil mi podajac powod poufnosc danych RODO. oczywiscie uszanowalam to ... mam nadzieje ze pracownik chociaz bedzie mial rozmowe z osoba ktora nauczy go kultury osobistej do klienta poniewaz jest on twarza firmy I to on zostawila przykro doswiadczenie z Panstwa firma . bardzo nie mile wspominam Wasza stacje a dosc czesto w niej bylam. bardzo nie mile doswiadczenie tym bardziej ze moja siostra jest w ciazy I bardzo tez ja to zdenerwowalo. prosze o kontakt mailowy

Niezweryfikowany Klient_BEGL

24.11.2018

Placówka

Ornontowice, Zamkowa 6a

Nie zgadzam się (0)
Często tankuję na...
Często tankuję na tej stacji paliwowej i po raz kolejny jestem zadowolony. Obsługa stacji była miła i szybka. Ceny paliw na stacji jedne z najniższych w regionie co też wielkim plusem tankowania mojego samochodu na tej stacji paliw.

Sylvia_1

14.01.2017

Placówka

Jastrzębie-Zdrój, Armii Krajowej 62

Nie zgadzam się (2)
Pomimo dużego ruchu...
Pomimo dużego ruchu pracownicy stacji są dobrze zorganizowani. Mają podzielną uwagę i dobrą pamięć, a co najważniejsze są przyjaźnie nastawieni do otoczenia. Płatność przebiegła szybko. Ceny produktów są zadawalające.

Aleksandra_1903

24.12.2016

Placówka

Sosnowiec, Lenartowicza 186

Nie zgadzam się (3)
Do ceny i...
Do ceny i jakości paliwa brak jakichkolwiek zastrzeżeń, natomiast cała reszta pozostawia wiele do życzenia.Brudna, obrzydliwa toaleta- brudna podłoga na której leżały resztki papieru toaletowego, brudna umywalka. Kosz na śmieci pełenKasjerki (akurat były same kobiety) głośno rozmawiają na temat klientów stacji (jaka pewność iż kolejny klient nie stanie się obiektem komentarzy?! ), na prywatne tematy. Zachowują się jak przekupki na targu- głośno, krzykliwie i nieprofesjonalnie. A szkoda, bo kiedyś miło tam było tankować czy coś kupić.

Żmija

19.08.2016

Placówka

Ornontowice, Zamkowa 6a

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi stacji...
Jakość obsługi stacji oceniam przeciętnie ponieważ zabrakło mi osób do pomocy, które tankują paliwo. Natomiast obsługa w srodku bardzo miła i sprawna. Atrakcyjne są również ceny paliwa.

zarejestrowany-uzytkownik

14.03.2016

Placówka

Jastrzębie-Zdrój, Armii Krajowej 62

Nie zgadzam się (2)
Oferta oraz obsługa...
Oferta oraz obsługa stacji zgodnie z oczekiwaniami. Jakość obsługi oceniam dobrze. Polecam.

zalogowany_użytkownik

18.08.2015

Placówka

Rybnik, Niepodległości 3

Nie zgadzam się (4)
OK.
OK.

zalogowany_użytkownik

22.05.2015

Placówka

Pawłowice, Świerczewskiego 59c

Nie zgadzam się (1)

CRAB

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż CRAB?

Ktoś 3 godziny temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?