Temar

(4.50)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1 z 1)

Temar to importer...
Temar to importer produktów nabiałowych uznanych na międzynarodowym rynku.Od niedawna sprowadza również włoskie makarony Gruppo Fini, produkty sojowe Austriackiej Mony oraz produkty Bio Andechser .Strona urodą nie grzeszy. Nadrabia bogactwem wiedzy.Oferowane produkty są klarownie skatalogowane, opisane krótko acz treściwie.Plus zdjęcie.Fajne podpowiedzi jakie wino do jakiego serka pasuje.Tej materii zresztą jest poświęcona odrębna zakładka tego bardzo zgranego duetu jakim jest ser i wino właśnie.Zgrabnie całkiem dodano opisy produktów które ukazują się nam dopiero po najechaniu kursorem na link Zobacz opis...A po kliknięci weń otwiera się nam opis w nowym oknie.Taki zabieg sprawia że strona nie traci nic na swej czytelności i nie mamy natłoku treści.Co jeszcze.Klub smakosza który przybliży nam proces produkcji i historię serowarstwa.Podpowie kulinarnie.Dowiedzieć się również możemy dla czego w ogóle warto sery jadać. Kontrahent też powinien być ukontentowany z odwiedzin na tej stronie bowiem dowie się tu jak przygotować ekspozycję sprzedaży, może zakupić stosowne wyposażenie .Sprzedaż może znacząco ułatwić ukończenie szkolenia które firma proponuje by praktycznie i organoleptycznie poznać produkty by potem móc tę wiedzę przekazać swoim klientom.Zwieńczeniem są odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania które ostatecznie zamykają temat serów i innych nabiałowych produktów. Gdzie można kupić produkty dystrybuowane przez firmę Temar? Jak należy przechowywać sery?Jakie walory zdrowotne mają sery kozie? 4. W czasie okresu ważności na serach z przerostem niebieskiej pleśni pojawia się często dodatkowa pleśń. Ser staje się na zewnątrz bardziej mazisty, kolor jest intensywniejszy. Czy to oznacza, że ser się popsuł czy jest to zjawisko naturalne?Czy to prawda, że do krojenia serów powinno się używać osobnego noża i deski?Czy do krojenia serów z niebieską pleśnią powinno się używać specjalnych noży?Jak powinna wyglądać deska serów? Jakich zasad powinno się przestrzegać komponując deskę serową? Jakie walory ma masło Kerrygold, które decydują o jego wyższości nad innymi? Co oznacza skrót DOP pojawiający się czasami na produktach?Resume jest takie że firma nie tylko ukierunkowuje się na sprzedaż ale również kładzie nacisk na świadomość konsumentów i prowadzi ich by tę świadomość w dziedzinie oferowanych przez nią produktów mieli oni jak najwyższą.Doradza, podpowiada, pozostaje w kontakcie.

zarejestrowany-uzytkownik

02.06.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Temar

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Temar?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Temar to importer...
Temar to importer produktów nabiałowych uznanych na międzynarodowym rynku.Od niedawna sprowadza również włoskie makarony Gruppo Fini, produkty sojowe Austriackiej Mony oraz produkty Bio Andechser .Strona urodą nie grzeszy. Nadrabia bogactwem wiedzy.Oferowane produkty są klarownie skatalogowane, opisane krótko acz treściwie.Plus zdjęcie.Fajne podpowiedzi jakie wino do jakiego serka pasuje.Tej materii zresztą jest poświęcona odrębna zakładka tego bardzo zgranego duetu jakim jest ser i wino właśnie.Zgrabnie całkiem dodano opisy produktów które ukazują się nam dopiero po najechaniu kursorem na link Zobacz opis...A po kliknięci weń otwiera się nam opis w nowym oknie.Taki zabieg sprawia że strona nie traci nic na swej czytelności i nie mamy natłoku treści.Co jeszcze.Klub smakosza który przybliży nam proces produkcji i historię serowarstwa.Podpowie kulinarnie.Dowiedzieć się również możemy dla czego w ogóle warto sery jadać. Kontrahent też powinien być ukontentowany z odwiedzin na tej stronie bowiem dowie się tu jak przygotować ekspozycję sprzedaży, może zakupić stosowne wyposażenie .Sprzedaż może znacząco ułatwić ukończenie szkolenia które firma proponuje by praktycznie i organoleptycznie poznać produkty by potem móc tę wiedzę przekazać swoim klientom.Zwieńczeniem są odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania które ostatecznie zamykają temat serów i innych nabiałowych produktów. Gdzie można kupić produkty dystrybuowane przez firmę Temar? Jak należy przechowywać sery?Jakie walory zdrowotne mają sery kozie? 4. W czasie okresu ważności na serach z przerostem niebieskiej pleśni pojawia się często dodatkowa pleśń. Ser staje się na zewnątrz bardziej mazisty, kolor jest intensywniejszy. Czy to oznacza, że ser się popsuł czy jest to zjawisko naturalne?Czy to prawda, że do krojenia serów powinno się używać osobnego noża i deski?Czy do krojenia serów z niebieską pleśnią powinno się używać specjalnych noży?Jak powinna wyglądać deska serów? Jakich zasad powinno się przestrzegać komponując deskę serową? Jakie walory ma masło Kerrygold, które decydują o jego wyższości nad innymi? Co oznacza skrót DOP pojawiający się czasami na produktach?Resume jest takie że firma nie tylko ukierunkowuje się na sprzedaż ale również kładzie nacisk na świadomość konsumentów i prowadzi ich by tę świadomość w dziedzinie oferowanych przez nią produktów mieli oni jak najwyższą.Doradza, podpowiada, pozostaje w kontakcie.