Sklep mięsno-wędliniarski K.Kruszak-Wizimirska,S.Kruszak

(2.00)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1 z 1)

Sklep jest dobrze...
Sklep jest dobrze ułożony. Lodówki z produktami są ułożone w sposób kolisty - a kolejka przebiega przez środek. Dzięki temu łatwiej jest obejrzeć dostępne mięso i wędliny, bez przepychania się z innymi klientami. Mięso surowe jest wyraźnie oddzielone od reszty, choć przegródka nie jest "szczelna". Co prawda w bezpośrednim sąsiedztwie mięsa surowego są kiełbasy - które i tak powinny być poddane kolejnej obróbce cieplnej, jednak jest możliwość przedostania się bakterii z mięsa surowego na produkty wędliniarkie. Kupowałem tam już kilka razy, ale za każdym razem panie dokroją troszkę więcej niż poproszę. Nawet, gdy nakrojone jest już 19 deko(a chciałem 20 deko), pani dokroi wędline i sprzeda mi 22 deko. Często nawet nie zapytają, czy tyle może być - co jest jednak nie na miejscu. Jest duży wybór zarówno wędlin, jak i mięsa - w zróżnicowanej cenie.

Dust_colector

08.12.2009

Placówka

Świdnica, Grodzka 10

Nie zgadzam się (29)

Sklep mięsno-wędliniarski K.Kruszak-Wizimirska,S.Kruszak

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Sklep mięsno-wędliniarski K.Kruszak-Wizimirska,S.Kruszak?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Sklep jest dobrze...
Sklep jest dobrze ułożony. Lodówki z produktami są ułożone w sposób kolisty - a kolejka przebiega przez środek. Dzięki temu łatwiej jest obejrzeć dostępne mięso i wędliny, bez przepychania się z innymi klientami. Mięso surowe jest wyraźnie oddzielone od reszty, choć przegródka nie jest "szczelna". Co prawda w bezpośrednim sąsiedztwie mięsa surowego są kiełbasy - które i tak powinny być poddane kolejnej obróbce cieplnej, jednak jest możliwość przedostania się bakterii z mięsa surowego na produkty wędliniarkie. Kupowałem tam już kilka razy, ale za każdym razem panie dokroją troszkę więcej niż poproszę. Nawet, gdy nakrojone jest już 19 deko(a chciałem 20 deko), pani dokroi wędline i sprzeda mi 22 deko. Często nawet nie zapytają, czy tyle może być - co jest jednak nie na miejscu. Jest duży wybór zarówno wędlin, jak i mięsa - w zróżnicowanej cenie.