Przyślij przepis

(4.50)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1 z 1)

Jednym z moich...
Jednym z moich zainteresowań jest gotowanie. Z racji tego, ze w kuchni nie lubię nudy, inspiracji szukam m.in. w "Przyślij przepis". Jest to miesięcznik kulinarny składający się w całości z przepisów nadesłanych przez czytelników. Jego cena to zaledwie 0,99zł. W gazetce są stałe rubryki, takie jak m.in: tania kuchnia, szkoła babci, z różnych stron świata czy dania dla urody. Za publikację nadesłanego przepisu bez zdjęcia potrawy można otrzymać 75 zł, natomiast ze zdjęciem 100 zł. Dodatkowo w każdym numerze wybierany jest hit kulinarny, którego autor otrzymuje aż 500 zł. Uważam, że gazetka ta jest świetna zarówno dla osób stawiających pierwsze kroki w kuchni, jak i dla "mistrzów"w sztuce gotowania.

colette

20.11.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Przyślij przepis

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Przyślij przepis?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Jednym z moich...
Jednym z moich zainteresowań jest gotowanie. Z racji tego, ze w kuchni nie lubię nudy, inspiracji szukam m.in. w "Przyślij przepis". Jest to miesięcznik kulinarny składający się w całości z przepisów nadesłanych przez czytelników. Jego cena to zaledwie 0,99zł. W gazetce są stałe rubryki, takie jak m.in: tania kuchnia, szkoła babci, z różnych stron świata czy dania dla urody. Za publikację nadesłanego przepisu bez zdjęcia potrawy można otrzymać 75 zł, natomiast ze zdjęciem 100 zł. Dodatkowo w każdym numerze wybierany jest hit kulinarny, którego autor otrzymuje aż 500 zł. Uważam, że gazetka ta jest świetna zarówno dla osób stawiających pierwsze kroki w kuchni, jak i dla "mistrzów"w sztuce gotowania.