brak pieczywa niejednokrotnie już w południe (pieczywo razowe i pełnoziarniste), białe pieczywo jest dostępne do popołudnia Obsługa w stoisku mięsnym niemiła ( wędliny są najpierw ważone potem obcinane końcówki oraz nie obierają ze skór). Godzinę prze zamknięciem wszystkie produkty mięsne pochowane w chłodniach, zdarzają się przeterminowane produkty.
brak pieczywa niejednokrotnie już w południe (pieczywo razowe i pełnoziarniste), białe pieczywo jest dostępne do popołudnia Obsługa w stoisku mięsnym niemiła ( wędliny są najpierw ważone potem obcinane końcówki oraz nie obierają ze skór). Godzinę prze zamknięciem wszystkie produkty mięsne pochowane w chłodniach, zdarzają się przeterminowane produkty.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.