Obserwacja dotyczy kawiarni/restauracji Monsieur we Wrocławiu przy ul. więziennej.Miejsce to ma wiele zalet.Uważam, że lokalizacja kawiarni jest znakomita, wystrój również. Spodobał mi się minimalizm tego miejsca oraz to, że czuję się tam jak w Paryżu. Brakuje we Wrocławiu takich miejsc, gdzie można spędzić dzień na pracy przy laptopie (jest wifi), lunchu, kawie, spotkaniu zarówno z przyjacielem jak i współpracownikiem. Wyszukane i oryginalne menu. Jedzenie bardzo dobre, napoje ciekawe i dla każdego coś można dopasować.Obsługa bardzo miła i pomocna. Znakomicie zna menu i składniki dań czy napojów.Wyłapałam dwie negatywne kwestie. Pierwsza z nich to małe porcje dań i deserów nie proporcjonalne w stosunku do ich ceny. Po drugie za długi czas oczekiwania na realizację zamówień. Jeden kucharz nie wyrabia się z przyrządzeniem dań. Wyszukane składy niektórych napojów wymagają więcej czasu na przygotowanie, zatem uważam że dwie kelnerko/barmanki to za mało. Wydaje mi się, że rozwiązaniem tych problemów byłoby zatrudnienie w godzinach szczytu pomocy w kuchni, oraz podział na barmankę i kelnerkę lub też dodatkowa pomoc w przygotowaniu napojów.Miejsce godne polecenia mimo wad.
Obserwacja dotyczy kawiarni/restauracji Monsieur we Wrocławiu przy ul. więziennej.Miejsce to ma wiele zalet.Uważam, że lokalizacja kawiarni jest znakomita, wystrój również. Spodobał mi się minimalizm tego miejsca oraz to, że czuję się tam jak w Paryżu. Brakuje we Wrocławiu takich miejsc, gdzie można spędzić dzień na pracy przy laptopie (jest wifi), lunchu, kawie, spotkaniu zarówno z przyjacielem jak i współpracownikiem. Wyszukane i oryginalne menu. Jedzenie bardzo dobre, napoje ciekawe i dla każdego coś można dopasować.Obsługa bardzo miła i pomocna. Znakomicie zna menu i składniki dań czy napojów.Wyłapałam dwie negatywne kwestie. Pierwsza z nich to małe porcje dań i deserów nie proporcjonalne w stosunku do ich ceny. Po drugie za długi czas oczekiwania na realizację zamówień. Jeden kucharz nie wyrabia się z przyrządzeniem dań. Wyszukane składy niektórych napojów wymagają więcej czasu na przygotowanie, zatem uważam że dwie kelnerko/barmanki to za mało. Wydaje mi się, że rozwiązaniem tych problemów byłoby zatrudnienie w godzinach szczytu pomocy w kuchni, oraz podział na barmankę i kelnerkę lub też dodatkowa pomoc w przygotowaniu napojów.Miejsce godne polecenia mimo wad.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.