Zalukaj.tv

(0.67)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2360 z 3463)

Nie polecam
Nie polecam

Klient_V0uS

14.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Tragedia. Pieniadze wplacone...
Tragedia. Pieniadze wplacone i nic nie mozna ogladac.

Klient_plpq

14.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dno. Mam nadzieje...
Dno. Mam nadzieje ze będą siedzieli we więzieniach wystarczająco długo. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

niezalogowany-uzytkownik

14.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zaplacilam 10 .99...
Zaplacilam 10 .99 i nic nie mogę obejrzeć!!! (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Klient_AbgL

02.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszam sprawę do...
Zgłaszam sprawę do Biura Konsumenta zapłaciłam za możliwość oglądania filmów a tu nic.

Klient_UVWO

01.05.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Wydalam 40zl wykupiłam...
Wydalam 40zl wykupiłam dostęp na vip i vod i nigdzie nie da się obejrzeć (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Klient_ojGQ

22.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Chciałam obejrzeć film...
Chciałam obejrzeć film i przekierowano mnie na stronę zalukaj-vod ukończyłam rejestracje i dokonałam płatności, ponieważ sądziłam że uzyskam dostęp do filmów, a nie tylko do linków innych stron filmowych nigdzie wprost nie było napisane, że to jakaś wyszukiwarka filmowa. Uważam że zostałam naciągnięta. Nie polecam, nie ma żadnego kontaktu do nich. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_6nRH

19.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłam i nic...
Zapłaciłam i nic nie da się oglądać. Zaden film się nie wyświetla

Klient_t8ue

16.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
zalukaj.cc to tylko...
zalukaj.cc to tylko scam, które udaje prawdziwe zalukaj które nie istnieje

Klient_DBXu

15.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłem 10,99 i...
Zapłaciłem 10,99 i nic nie mogę oglądać, tak jak inni.

Klient_UIv4

13.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Krętacze i nic...
Krętacze i nic więcej (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Klient_a3eq

12.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłam 11 zł...
Zapłaciłam 11 zł a nie można obejrzeć , pisze żeby zapłacić a człowiek zapłaci a nic nie można

Klient_fiSh

03.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Fatalnie.
Fatalnie.

niezalogowany-uzytkownik

29.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
nic nie można...
nic nie można oglądać za darmo pieniądze tylko to co za darmo gdzie indziej

Klient_BUVq

29.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zarejestrowałem konto opłaciłem...
Zarejestrowałem konto opłaciłem i żadnego filmu nie można obejrzeć. Filmu który chciałem obejrzeć w ogóle nie ma.

Klient_H7v4

27.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Straciłam 10 zl...
Straciłam 10 zl , pokazywało że film jest jak oplacilam rejestrację okazalo sie ze filmu nie ma

Klient_eGtu

26.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Mam nadzieję że...
Mam nadzieję że w końcu ktoś się tym zajmie! Jeśli 34 zł płaci choć milion użytkowników na miesiąc właściciel pływa w kasie ! ale w końcu ktoś zauważy, ze coś jest nie tak z tą stroną!!!!!!

Klient_osLI

19.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Straciłam dyszkę.... płatna...
Straciłam dyszkę.... płatna wyszukiwarka filmów, ciekawe ile zarobili na takich jak ja...

Klient_aeT1

13.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
beznadzieja nie idzie...
beznadzieja nie idzie obejrzeć filmu jaki się chce!!!! MASAKRA

Klient_v9Wk

11.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
tragedia, nie polecam
tragedia, nie polecam

Klient_OHuY

10.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

Zalukaj.tv

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Zalukaj.tv?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Polityka cookies
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.
;