Opinia użytkownika: Adi_1
Dotycząca firmy: Bobby Burger
Treść opinii: Dziś w porze obiadowej postanowiliśmy ze znajomymi udać się do warszawskiej sieciówki Bobby Burger, która w swojej ofercie posiada hamburgery ze stuprocentową wołowiną. W porze obiadowej na sopockim Molo trudno znaleźć wolne miejsce w restauracji, ale udało się .Menu w restauracji jest krótkie, jasne i klarowne. Dużym plusem jest możliwość wyboru innego pieczywa lub dodatkowej porcji mięsa. Za porządnego burgera z dodatkowym mięsem oraz porcją frytek ( z świeżych ziemniaków) zapłacimy około 20 zł, ale naprawdę jest to porządna porcja jedzenia. Dodatkowo na każdym stole znajduje się ketchup firmy Heinz - moim zdaniem najlepszy bo bez dodatku wody itp.Podczas składania zamówienia Pani uprzedziła mnie, iż czas oczekiwania może wynieść od 40 minut do 1 godziny - jest to zrozumiałe, gdyż o tej porze roku w weekend jest tutaj mnóstwo turystów. Zgodziłem się wziąłem numerek i podszedłem do naszego stolika.Miłym zaskoczeniem było pojawienie się złożonego zamówienia po 18 minutach. Pani kelnerka podała zamówione porcje burgerów, a poproszona o ketchup natychmiast go przyniosła i życzyła smacznego. Jedzenie naprawdę było pyszne, a 100 % wołowiny oznaczało 100 % wołowiny, która byłą również przyrządzona w idealny sposób. Do tego świeża sałata, pomidor, czerwona cebula i co najważniejsze prawdziwy żółty ser, a nie produkt podobny do sera. Wszyscy byli zadowoleni z konsumpcji. Reasumując polecam restauracje Bobby Burger na sopockim Monciaku. Jedzenie w przystępnej i rozsądnej cenie, za którą idzie dobra jakość produktu oraz dobry smak. Moim zdaniem w przypadku kanapek z wołowiną wybór Bobby Burger-a jest lepszą opcją niż wizyta w McDonald czy BurgerKing. Polecam !!!