Opinia użytkownika: zalogowany_użytkownik
Dotycząca firmy: Piekarnia na Bema
Treść opinii: Oferta- Piekarnia oferuje pieczywo wypiekane tradycyjnymi metodami, na naturalnym zakwasie. Do wyboru są rożne rodzaje pieczywa: chleb mazowiecki, chleb żytni, chleb rycerski, bułki słodkie i tradycyjne. Musze przyznać, że jako prawdziwy smakosz długo szukałam takiej piekarni. Chleb mazowiecki czy żytni smakuje wspaniale nawet po kilku dniach. Chleb rycerski, który wypiekany jest dwa razy i ma twardą jak rycerz "zbroję" zachowuje świeżość jeszcze dłużej (choć nie ukrywam, że przeznaczony jest dla osób o dobrym uzębieniu). Przy tak dobrej jakości pieczywa ceny są bardzo przystępne, a w przypadku słodkich bułek wręcz tanie. Kompetencje i zachowanie personelu – Piekarnia cieszy się dużym powodzeniem wśród mieszkańcowi Wrocławia, codziennie ustawiają się tam kolejki, zwłaszcza w sobotę. Pomimo nawału pracy, obsługa jest szybka i sprawna. Pieczywo, często jeszcze ciepłe, pakowane jest w papier, do toreb papierowych lub lnianych. Personel jest kompetentny, zawsze uśmiechnięty i skory do żartów.Czas obsługi – Jest to jedne z nielicznych miejsc we Wrocławiu, gdzie można sobie jeszcze postać w zawijanej kolejce i przypomnieć „uroki” poprzedniego ustroju (wystarczy dla mnie tego żytniego, czy nie….)Wygląd miejsca – Mam wrażenie, że w wystroju miejsca nic się nie zmieniło się od 30 lat. I dobrze. Dzięki temu mam okazję przenieść się, choć na chwilę, do czasów mojego dzieciństwa.