Opinia użytkownika: Tomasz_1470
Dotycząca firmy: Antalya
Treść opinii: Co jakiś czas chodzę na kebaba do Antalyi, ponieważ tam jest najlepszy kebab robiony przez rodowitych turków. Restauracja jest już chyba od 8 lat, ale widać olbrzymie różnice pomiędzy tym co było kiedyś, a co jest dzisiaj. Kiedyś porcje były ogromne, można była dobrze pojeść za niewielkie pieniądze, natomiast dzisiaj wszystko jest dużo droższe, a porcje są małe. Nie zmieniła się jakość i smak kebaba, ponieważ był i jest pyszny. W czwartek poszedłem właśnie na lahmacuna, zapłaciłem za niego 12 zł, gdzie kiedyś kosztował ok 9 zł. To co dostałem mnie przeraziło, było to tak małe, że nie wiedziałem co z tym zrobić. Obsługiwały jakieś młode polki, dlatego porcje były tak ubogie. Jakiś miesiąc temu jedzenie przygotowywała turkach i porcje były nieporównywalnie większe. Nie dość, że porcje są dwa razy mniejsze, to ceny są dwa razy wyższe. To i tak nic nie zmieni, bo ludzie będą tutaj wracać, ponieważ nie ma drugiego takiego miejsca w Oświęcimiu, gdzie można zjeść takiego kebaba.