Opinia użytkownika: zarejestrowany-uzytkownik
Dotycząca firmy: U chiefa
Treść opinii: Mimo, że w Gdańsku sezon turystyczny dawno się zakończył, miejsce to zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie deptaka nadmorskiego w Gdańsku oferuje świeżą rybę, a w tym trudnego stosunkowo do zdobycia Turbota. Ryba jest świeża na pewno, bo pokazywano mi miskę z oczyszczoną rybą, bym mógł wybrać odpowiednie sztuki. Dodatkowo, ryba i frytki robione w tym miejscu ani razu (a byłem tam już kilka razy) nie śmierdzą starym olejem. Jakkolwiek stan taki powinno uznać się za normalny, to biorąc pod uwagę ogólnie obowiązujące standardy naszej gastronomii ocena przekroczy średnią, by podkreślić, że do tego miejsca warto wstąpić. Ale oczywiście, nie zmienia to faktu, że uważam, że tak powinno być wszędzie.