Opinia użytkownika: demo
Dotycząca firmy: Sheraton
Treść opinii: Byłam dzisiaj na konferencji organizowanej w Hotelu Sheraton w Sopocie. Hotel ten mieści się przy plaży w centrum Sopotu, blisko molo i świeżo przebudowanego deptaka. Konferencja nie odbywała się w budynku głównym z hotelem, a w bocznym z salami konferencyjnymi. Utrzymano go w nowoczesnej stylistyce, dużo szkła, paneli. Był bardzo czysty. Obsługa w szatni miła. Sama sala konferencyjna dość duża miała dobrą klimatyzację. Ekran do wyświetlania prezentacji był spory i dobrze widoczny, chociaż ustawiony lekko z boku. Trzeba przyznać, że hotel ma dobre zaplecze konferencyjne. Niestety jedzenie mnie nie zachwyciło. Na koniec konferencji podano lunch w formie bufetu. Jako gorące dania mieliśmy 4 rodzaje makaronów do wyboru- z tuńczykiem, na ostro, z białym sosem i z mięsem mielonym. Niezbyt duża różnorodność, chociaż wszystkie były smaczne. Zimny bufet składał się z wyboru wędlin, sosów, dwóch sałatek i warzyw. Sałatki były mało zachęcające. Najgorzej jednak wyglądał słodki bufet - ciasta w porządku, ale sałatka owocowa za długo leżała na wierzchu. Melony i arbuzy, które sę na nią składały, były już mocno pomarszczone i nieładne. Kelnerzy sprawnie sprzątali ze stolików (nawiasem mówiąc stojących, nie mieliśmy, gdzie siedzieć). Na sali pojawili się kucharze. Wyglądało profesjonalnie, zaplecze hotel ma świetne, ale jedzenie nieszczególne. Zdecydowania nie należy ono do tej samej klasy, co cały hotel.