Polecam zarówno jedzenie w restauracji Pierwszy Stopień jak i spędzenie czasu "tylko" przy kawie/ herbacie czy lampce wina. Jedzenie jest przygotowywane z lokalnym produktów! Chwali się, bo sałatkę grecką z fetą możemy zjeść wszędzie, ale sałatkę z małopolskimi serami czy pstrąga ojcowskiego warto spróbować tam, gdzie się wytwarza :) Dodatkowo pobyt w restauracji umila nieziemska ilość roślin w dobrze zaprojektowanej przestrzeni. Polecam (restauracja blisko centrum krakowskiego Kazimierza).
Polecam zarówno jedzenie w restauracji Pierwszy Stopień jak i spędzenie czasu "tylko" przy kawie/ herbacie czy lampce wina. Jedzenie jest przygotowywane z lokalnym produktów! Chwali się, bo sałatkę grecką z fetą możemy zjeść wszędzie, ale sałatkę z małopolskimi serami czy pstrąga ojcowskiego warto spróbować tam, gdzie się wytwarza :) Dodatkowo pobyt w restauracji umila nieziemska ilość roślin w dobrze zaprojektowanej przestrzeni. Polecam (restauracja blisko centrum krakowskiego Kazimierza).
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.