Centrum Filmowe ATV Film (Galeria Twarzy)

(5.00)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (25 z 73)

Bardzo dobry kontakt...
Bardzo dobry kontakt z pracownikami i profesjonalne podejście. Poprosiłam o wyjaśnienie pewnych kwestii formalnych i otrzymałam nawet więcej informacji niż oczekiwałam, widać, że pracownikom zależy na użytkownikach portalu i starają się pomóc nam naturszczykom :)

Klient_fUbgP

01.06.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W związku z...
W związku z udziałem w kampanii reklamowej SCHWEPPES – marka napojów gazowanych w dniach 5, 7, 9, 10, 11, 12.03.2022 która miała miejsce w Warszawie, wystawiam opinie bardzo dobrą we wszystkich wiadomych aspektach zawartych w umowie. Mimo , że na plan jechałem z Łodzi dzięki serdeczne – opłacało się . Michał K

Niezweryfikowany Klient_8gzb

17.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ja również należę...
Ja również należę do zadowolonych klientów i polecam z całego serca! Niejeden plan za mną, a córka wystąpiła w reklamie :)

Niezweryfikowany Klient_yA8W

05.04.2022

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Dziękuję za wspaniałą...
Dziękuję za wspaniałą przygodę!

Niezweryfikowany Klient_JPVO

31.03.2022

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Panie z Łodzi...
Panie z Łodzi zawsze wszystko wyjaśnią i pomogą w razie jakichkolwiek problemów. Super!

Niezweryfikowany Klient_s1LZ

30.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Mili ludzie, wspaniały...
Mili ludzie, wspaniały kontakt i bardzo ciekawe zlecenia, polecam!

Niezweryfikowany Klient_oBHa

29.03.2022

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Współpraca bardzo miła...
Współpraca bardzo miła z agencją, wrażenia z planu bardzo dobre. Super przeżycie brać udział jako aktor w reklamie. Poproszę więcej takich wspomnień. Życzę innym również wielu sukcesów i niezapomnianych reklam.

Niezweryfikowany Klient_ygJt

28.09.2021

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Stosunkowo niedawno zaczęliśmy...
Stosunkowo niedawno zaczęliśmy współpracę z Galerią Twarzy, a już kilka castingów za nami. Czekamy na angaż do jakiejś większej roli. Nie rozumiem niektórych opinii, większość agencji pobiera opłatę za sesję (tutaj nie było wcale konieczności zrobienia sesji u nich, można było wybrać prywatnego fotografa za 500-700 zł...). Nasza sesja przebiegła bardzo przyjemnie, a zdjęcia świetne, super jakości, niektóre nawet wydrukowałam jako plakaty!

Niezweryfikowany Klient_beKu

27.09.2021

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Jasno opisana forma...
Jasno opisana forma współpracy, castingy na stronie lub mailing.

Jan Kowalski

11.01.2021

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Witam wszystkich związanych...
Witam wszystkich związanych z branżą, polecam atv film bo dzięki nim grywam. Jestem także mile zaskoczony podejściem osób pracujących w biurze, profesjonalizm na wysokim poziomie

Niezweryfikowany Klient_z3dT

16.10.2019

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Statystuję w ich...
Statystuję w ich zleceniach w Łodzi i warszawie, świetna ekipa z nich

zarejestrowany-uzytkownik

24.04.2019

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Witam, podzielę się...
Witam, podzielę się Wami z opinia na temat łódzkiej siedzimy ATV film. Zaczynając od początkowo poszłam za namowa koleżanki, i do tej pory jedynie brałam udział w kilku statystowaniach, dwa razy w kampanii społecznej i polecam wszystkim którym nie od razu marzy się wielka pierwszoplanowa rola, bo takiej raczy nie uświadczymy ale warto zapisać się do tej czy innych agencji bo to naprawdę przygoda życia

Niezweryfikowany Klient_5mfL

29.01.2019

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra jakość...
Bardzo dobra jakość obsługi. Zarówno w studiu fotograficznym, na planie, jak podczas podpisywania umowy wszyscy byli bardzo sympatyczni i pomocni. Serdecznie polecam wszystkim statystom.

zarejestrowany-uzytkownik

22.06.2017

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
większość opinii była...
większość opinii była dodana już jakiś czas temu i widzę, że na pewno z tym, co jest teraz, te opinie mają niewiele wspólnego. Nie ma żadnego problemu z kontaktem z firmą i wszystko jest jasno wyjaśnione. Mogę jedynie polecić takie agencje jak ta, dzięki nim udało mi się zagrać w serialu Bodo!

zarejestrowany-uzytkownik

31.05.2017

Placówka

Łódź, Piotrkowska 68

Nie zgadzam się (0)
Jestem bardzo zadowolona...
Jestem bardzo zadowolona z każdego etapu współpracy z ATV - kompetentna, miła obsługa, kreatywny fotograf, uprzejme panie w recepcji, a przede wszystkim rewelacyjne wsparcie na planie. Polecam.

zalogowany_użytkownik

21.03.2017

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
avatar Czytając Wasze komentarze,...
avatar Czytając Wasze komentarze, mam wrażenie że rozmawiamy zupełnie o dwóch różnych firmach. Jak dla mnie Galeria Twarzy ATV jest w porządku, jestem w ich bazie już ponad dwa lata i muszę powiedzieć że nie miałam najmniejszego problemu, ani z przedłużeniem umowy, ani z kontaktem z ich strony, zawsze odbierają telefony i odpisują na maile. Zupełnie nie wiem o co Wam chodzi. Jak dla mnie to najlepsza Agencja z jaką miałam do tej pory do czynienia.

zarejestrowany-uzytkownik

18.01.2016

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nie mam żadnych...
Nie mam żadnych zastrzeżeń, profesjonalnie i w sympatycznej atmosferze wykonane zdjęcia, możliwość udziału w castingach i podłapania zlecenia. Jak ktoś ma trochę czasu i wierzy w swoje możliwości - świetna opcja

kasisko

02.02.2015

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po podpisaniu umowy...
Po podpisaniu umowy myślałem sobie - raz się żyje i nie martwiłem się bardzo kasą jaką zainwestowałem w portfolio, (wszyscy znajomi mówili , że na stówę zostałem "nabity w butelkę " i pieniądze przepadną.)Jakiś czas później dostałem pierwsze zlecenie, statystowałem w jednym z programów u Szymona Majewskiego , dość często jestem zapraszany na castingi .

zarejestrowany-uzytkownik

27.06.2014

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ja nie mam...
Ja nie mam do nich zastrzeżeń, dobry kontakt z pracownikami, widać, że są pasjonatami, sympatyczna atmosfera i możliwość grania w serialach.

masquerade

29.04.2014

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Byłam w wyżej...
Byłam w wyżej wymienionej firmie w sprawie praktyk, jednak na rozmowie za nie podziękowałam i zrezygnowałam. Mimo to w poniedziałek dostałam telefon od jednej z pracownic z pytaniem, czemu nie przyszłam, nazwała mnie osobą bardzo nieodpowiedzialną i nie dała dojść do słowa gdy chciałam wyjaśnić nieporozumienie. Aby to wszystko wyjaśnić napisałam e-mail do tej firmy, który znalazłam na ich stronie. Napisali tam, że na ten e-mail można pisać wszystkie komentarze. Gdy opisałam sytuacje sposób w jaki zostałam potraktowana, odpisali mi "Proszę na przyszłość czytać uważnie oferty a Pani podejście do tej sytuacji zostawimy bez komentarza". Radze wszystkim aby unikali tej firmy, której pracownicy nie słuchają ludzi, z którymi rozmawiają, tworzą nieporozumienia za które nie stać ich przeprosić.

Człowiek

13.11.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Centrum Filmowe ATV Film (Galeria Twarzy)

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Centrum Filmowe ATV Film (Galeria Twarzy)?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!