tanikredyt.pl

(1.68)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (130 z 400)

Bardzo pozytywnie oceniam...
Bardzo pozytywnie oceniam kontakt z infolinią. Odpowiedź była kompletna, pani pracująca na słuchawce uprzejma, kompetentna, rzetelna. Rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Jedynym małym minusem jest stosunkowo długi czas oczekiwania na połączenie.

Mario_24

23.09.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tak słabej i...
Tak słabej i nieprofesjonalnej firmy już dawno nie spotkałem !!!

Niezweryfikowany Klient_5ZV0

23.04.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jednym słowem nieuczciwa...
Jednym słowem nieuczciwa firma! Odradzam jakichkolwiek zawierania umów. Nie po to się rejestrujesz i zaciągasz jakąkolwiek pożyczkę żeby później czekać na pieniądze w nieskończoność kiedy są potrzebne już.. Czas umowy mija z dnia na dzień a pieniędzy nie ma. Chcąc odstąpić od umowy konsultant twierdzi że na profilu w zakładce jest taki wiosek.. Więc pytam gdzie on jest? 0 informacji o odstąpieniu po za spłatą zaciągniętej pożyczki.. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_0ZLK

22.04.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Skandal
Skandal

Niezweryfikowany Klient_x8Vy

13.04.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Lipa
Lipa

Niezweryfikowany Klient_t5rn

10.04.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bajkopisarze
Bajkopisarze

Niezweryfikowany Klient_afUV

10.04.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Brak szacunku !...
Brak szacunku ! do drugiej osoby , nie widniejąc w bazach ! System mnie odrzucił , nikt nie zadzwonił !!!! Jeszcze bym zrozumiała jakbym miliony chciała . Ale bank nie jest w stanie udzielić pożyczki na kwotę 300 zł przy stałym dochodzie !!! nieuczciwa firma i moje zdanie jest takie że nawet tej połowy gwiazki nie powinni dostać !!!!!! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_Fzmu

03.04.2020

Placówka

warszawa, ul. Nowogrodzka 50/54

Nie zgadzam się (0)
Nie Polecam
Nie Polecam

Niezweryfikowany Klient_aoho

17.03.2020

Placówka

Racibórz, ul. Podwale 22

Nie zgadzam się (0)
Średnia obsługa i...
Średnia obsługa i nie najlepsze oferty

Niezweryfikowany Klient_aoho

17.03.2020

Placówka

Racibórz, ul. Podwale 22

Nie zgadzam się (0)
Konsultant zielony i...
Konsultant zielony i beszczelny pieniędzy brak do tej pory

Niezweryfikowany Klient_l6OK

03.03.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Tragedia kasy nie...
Tragedia kasy nie ma do tej pory oszuści

Niezweryfikowany Klient_l6OK

03.03.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Super jasno i...
Super jasno i na temat

Niezweryfikowany Klient_LNwb

06.02.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Szybko i ok
Szybko i ok

Niezweryfikowany Klient_cmyh

23.01.2020

Placówka

Łęczyca, ul. Wojska polskiego 11/3 Wojska polskiego 11/3

Nie zgadzam się (0)
beznadziejnie , beznadziejna...
beznadziejnie , beznadziejna obsługa klienta , jak dzwonisz to Cie zaczynają wyzywać ! nie polecam

Niezweryfikowany Klient_QX91

06.01.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po spłacie pożyczki,od...
Po spłacie pożyczki,od razu brak możliwości wzięcia drugiej pożyczki.Ban od razu na 30 dni Firma to jedna wielka porażka!

Niezweryfikowany Klient_ZttQ

21.12.2019

Placówka

Łęczyca, ul. Wojska polskiego 11/3 Wojska polskiego 11/3

Nie zgadzam się (0)
Masakra robią z...
Masakra robią z ludzi idiotow

Niezweryfikowany Klient_wuyx

19.12.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jest o.k.
Jest o.k.

Niezweryfikowany Klient_v0G5

18.12.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
czasami potrzeba pozyczenia...
czasami potrzeba pozyczenia pieniedzy bywa utrudniona, tutaj formalnosci jest znacznie mniej niz gdzie indziej. obsluga fachowa, na temat, bezproblemowa. polecam

Niezweryfikowany Klient_UMSE

17.12.2019

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam beznadzieja...
Nie polecam beznadzieja strata czasu i kto wie może nieuczciwe działanie zero odzewu, przesłane dokumenty i nic mam nadzieje że zniknie z internetu !!!! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_iQnv

14.11.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
ZNAKOMITA . To...
ZNAKOMITA . To chyba wystarczy .

zalogowany_użytkownik

08.11.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)

tanikredyt.pl

TaniKredyt to firma oferująca szybkie i wygodne, krótkoterminowe pożyczki on-line. Firma funkcjonuje na polskim rynku od ponad 3 lat i w tym czasie zdołała już zdobyć zaufanie setek klientów. Priorytetem TaniKredyt jest pomoc klientom potrzebujących wsparcia finansowego, a przy tym ich zadowolenie, bezpieczeństwo oraz wygoda. Dzięki doświadczeniu firmy w branży finansowej oraz wyspecjalizowanym konsultantom, TaniKredyt oferuje najlepsze produkty oraz najwyższą jakość obsługi na każdym etapie współpracy.

Dane firmy

miasto

miasto,

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż tanikredyt.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Przeciętnie.
Średnio.