Plus GSM

(3.88)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2681 z 3410)

Punkt obsługi klienta...
Punkt obsługi klienta mały, ale zadbane o czystość i bezpieczeństwo. Zamontowane pleksy i Doradca Klienta w masce. Przyszedłem dowiedzieć się o aktualnej ofercie. Pani dopytała mnie szczegółowo o moje potrzeby w kwestii usługi telefonii komórkowej. Oferta która została mi przedstawiona była dopasowana do moich potrzeb. Dodatkowo zaproponowała mi jedną dodatkową usługę. W momencie zaproponowania telefonu komórkowego pokazała mi trzy różne modele. Różniły się od siebie minimalnie, szczegółowo zostały omówione parametry i funkcje telefonów. Moja wizyta nie zaowocowała podpisaniem umowy bo oferta mimo wszystko była za droga, ale obsługa na najwyższym poziomie.

Kamil

20.08.2020

Placówka

Bielsk Podlaski, ul. Piłsudskiego 27

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobry kontakt...
Bardzo dobry kontakt z klientem. Podejście bardzo fachowe i chęć dobrego doradzania w każdej sprawie. Polecam.

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Na infolinii sieci...
Na infolinii sieci plus otrzymaliśmy informację na temat usługi komórkowej szybko. Jedank nie była on pełna w 100 procentach.

Szymon_400

14.07.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Borykałam się z...
Borykałam się z rozwiązaniem sprawy od prawie roku. Byłam zrezygnowana, ale wymieniłam jeszcze raz kartę, aby na moim iPhonie zobaczyć napis LTE. Niestety, dalej 3G ... odsyłana od Plusa do Apple’a, od jednej infolinii do drugiej bezsilna już stałam u progu rozwiązania umowy, gdy trafiłam z moja córką do CH Panorama a tam na konsultantów (dane osobowe pracowników usunięte przez administratora - RODO). To niesamowite z jakim zapałem i jak profesjonalnie podeszli do tematu. Już po chwili pani wprowadzała dane do telefonu. Pan Wykonywał telefon do wsparcia technicznego. Nie znam szczegółów, ale wiem jedno! Dzięki nim pozostanę dalej klientką i mam nadzieję, ze tak miłą i profesjonalną obsługę zastane zawsze w tym punkcie. Ci Państwo spokojnie mogą szkolić innych sprzedawców, a przy okazji zarażać pozytywną energią.

Niezweryfikowany Klient_5QWX

27.06.2020

Placówka

Poznań, ul. Górecka

Nie zgadzam się (0)
Przestrzegam wszystkich przed...
Przestrzegam wszystkich przed kupnem telefonów przed tą siecią. Sieć sprzedaje telefony mówią klientom że telefony są nowe nie używane i nie mają żadnych wad. Jak się okazało w moim przypadku telefon który był zakupiony nie za małe pieniądze okazał się telefonem który był zawilgotniały jak wskazał serwis gdy oddałem telefon na gwarancje gdy po uruchomieniu go zaczął sam wykonywać czynności. Mianowicie dzwonić i wysyłać wiadomości jak mu się po prostu chciało. Po przedstawieniu sytuacji na infolinii przekazano mi wytyczne odnośnie reklamacji z tytułu rękojmi. i zapewniono mnie iż telefon zostanie wymieniony uprzednio dopytując czy są ślady mechaniczny czy też jest pęknięty. telefon wygląda jak wyciągnięty z pudełka. po oddaniu do serwisu telefon wrócił w stanie nieużytkowym. Mianowicie przed oddaniem telefon sam wykonywał obrót na danych zawartych w pamięci. po powrocie z serwisu otrzymałem kartkę iż telefon ma ingerencje cieczy/wilgoci odmowa naprawy gwarancyjnej. Po konsultacji ze stroną producenta telefonu zapewniano mnie iż telefon nie ma możliwości wykonywania samodzielnych obrotów wykorzystując dane zawarte w pamięci a jednak miało to miejsce. przedstawiając całą sytuację w serwisie producenta serwisantka powiedziała mi że "tak mówią ale niestety ma to miejsce" warty zastanowienia jest fakt czy wprowadzenie ubezpieczenia telefonu przez sieć polkomtel jako serwis urządzenia nie było przemyślaną strategią ponieważ po co ponosić koszty napraw jak klient może zakupić(niestety to są tylko moje przypuszczenia po rozmowie ze znajomymi którzy pracują w tej sieci i bardzo często spotykają się z tymi typu problemami) ubezpieczenie i wtedy nikt nie jest poszkodowany w tej sytuacji-. łatwiej jest wystawić opinie zalania i odmówić naprawy bo naprawa była by jednoznaczna z przyznaniem się do winny iż telefon sam wykonywał obrót danych jak też to iż sieć rozprowadza uszkodzone telefony. wydając swoją opinie odnośnie polkomtelu kategorycznie odradzam zakup sprzętów przez tą sieć oczywiście na powyższe posiadam wszystkie opinie serwisów abyście państwo nie sądzili że są tą fałszywe informację. Współczucie dla innych osób które również posiadają taki problem jak ja iż sieć najpierw mówi jedno a później sama zaprzecza swoim informacją.

Niezweryfikowany Klient_2jN3

15.06.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kiedy chciałam kupić...
Kiedy chciałam kupić nowy telefon, dostałam bardzo dobrą ofertę. Oczywiście skorzystałam. Mam super telefon i jestem bardzo zadowolona.

Irena_100

06.05.2020

Placówka

Ełk, ul. Konieczki

Nie zgadzam się (0)
Internet z tej...
Internet z tej sieci to masakra. Sprzedawcy zapewniają że jest zasięg i prędkość LTE advance. Faktyczna prędkość to nie więcej niż 1 Mbps. Pomoc techniczna potwierdza że w faktyczna prędkość w ciągu dnia na nadajnikach w okolicy nie przekracza tej prędkości i nie ma planów modernizacyjnych. Oceńcie sami jak to nazwać.

zarejestrowany-uzytkownik

01.05.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Obsługa bardzo miła,...
Obsługa bardzo miła, ale oferta niezadowalająca.

Aniela_16

21.04.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Nauczona niekompetencją pracowników...
Nauczona niekompetencją pracowników na infolinii polecam ten salon. Sprawnie i fachowo.

zarejestrowany-uzytkownik

20.04.2020

Placówka

Białystok, ul. Lipowa 19/21

Nie zgadzam się (0)
Dzwoniąc po ofertę...
Dzwoniąc po ofertę od razu dostałem informację jaki najniższy abonament mogę dostać w ramach przedłużenia oferty. Odnośnie aparatu telefonicznego by wytargować niższą cenę musiałem czekać tydzień na oddzwonkę.. ale finalnie dostałem to o czego oczekiwałem. Urządzenie przyszło po 2 dniach tak jak zapewniał sprzedawca w rozmowie

zalogowany_użytkownik

01.04.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Poszłam do salonu...
Poszłam do salonu Plusa z zamiarem wzięcia nowego telefonu w Mixie. Obsługa była w porządku do czasu podpisania umowy. Pracownik kilkukrotnie próbował odpalić nową kartę sim w nowym telefonie, bezskutecznie. Poproszono mnie więc, abym wróciła za godzinkę, bo możliwe, że to w systemie tkwi jakiś problem. Gdy wróciłam po godzinie, sytuacja była taka sama. Kazali przyjść za kolejną godzinę, a gdy to nic nie dało, powiedzieli, żebym wróciła do domu i czekała, aż jutro zadzwonią. Jako, że telefon przez kolejne dni milczał, wybrałam się do salonu Plusa jeszcze raz. Dodam, że zależało mi na szybkim wzięciu telefonu, ponieważ mój dotychczasowy popsuł mi się. Kolejny raz sytuacja była taka sama i kolejny raz kazali mi czekać. Na szczęście na zmianie pojawił się pracownik, który po prostu zadzwonił do centrali i wyjaśnił całą tą sytuację. W ostateczności dostałam nową kartę i nowy telefon. Ale ile się nadenerwowałam to moje. Nie jestem zadowolona z ich usług i raczej tu więcej nie wrócę.

Klient_tTCD

27.03.2020

Placówka

Wrocław, Arkady Wrocławskie, Powstańców Śląskich 2-4

Nie zgadzam się (0)
Na infolinii otrzymaliśmy...
Na infolinii otrzymaliśmy pełną informacje o ofercie abonamentu telefonicznego., troszkę długie było oczekiwanie na tej infolinii. Miły głos osoby udzielającej odpowiedź. Taki mały szczegół. Standardowe procedura oceny obsługi klienta wysyłana później wiadomościami tekstowymi.

Szymon_400

10.03.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Zawsze pomocni i...
Zawsze pomocni i mili. Salon bez zastrzeżeń na wysokim standardzie.

Niezweryfikowany Klient_jaOi

05.03.2020

Placówka

Pruszków, Sprawiedliwości

Nie zgadzam się (0)
Obsługa na 5!...
Obsługa na 5! Konsultant odpowiadał bez zastanowienia na każde zadane pytanie co świadczyło o jego wiedzy salon zadbany w nowej odsłonie wyśmienicie !

niezalogowany-uzytkownik

28.02.2020

Placówka

Białystok, Hetmańska

Nie zgadzam się (0)
W dniu wczorajszym...
W dniu wczorajszym udałem się do salonu sprzedaży plusa, celem wymiany karty sim na nową. Pan dodatkowo zbadał moje potrzeby okazało się, że mam starą promocję i nieaktualne taryfy. Sprzedawca bardzo dokładnie zbadał moje potrzeby i zaproponował bardzo korzystne rozwiązania. Dodatkowo zapytał o usługi dodatkowe, zaproponował mi ubezpieczenie szybki telefonu. Jestem bardzo zadowolony z wizyty w punkcie plusa.

Niezweryfikowany Klient_rFqK

28.02.2020

Placówka

Piła, al. Powstańców Wielkopolskich 162

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłam salon Plusa...
Odwiedziłam salon Plusa w Hrubieszowie. Bardzo szybko zostałam poproszona do Pani. Bardzo szybka obsługa. Zostałam poinformowana o wszystkich wariantach na jakich mogę zawrzeć umowę, a Pani rozpisała mi nawet na kartce abym mogła się zastanowić w domu, Tak samo o sprzęcie jaki mnie interesował. Wizyta była bardzo miła, Pani bardzo kompetentna i dobrze przedstawiła ofertę zawarcia umowy.

Klient_AHsX

04.02.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Pan bardzo fajnie doradził i przeprowadził zakup.

wampirek

31.01.2020

Placówka

Sosnowiec, Staszica 8b

Nie zgadzam się (0)
W dniu wczorajszym...
W dniu wczorajszym (30 stycznia) udałem się punktu Plusa i Cyfrowego Polsatu moim mieście w celu przedłużenia umowy. Po odpowiednim rozpoznaniu moich potrzeb przez doradcę, okazało się, że skończyła mi się umowa na telefon w innej sieci i internet też u innego operatora. Na początku nie chciałem nic słyszeć o innych ofertach, tylko o tej po którą przyszedłem. Stety dla mnie, że Pan, który mnie obsługiwał nie pozwolił mi odejść bez "zapoznania się z propozycją". To czego doświadczyłem podczas obsługi przerosło moje najśmiejsze oczekiwania. Bardzo profesjonalne podejście do klienta polegało na uzupełnienie krok po kroku czystej kartki informacjami, jakie ode mnie uzyskał. Oczywiście o telewizji, o internecie i o abonamentach i w ogóle o rabatowaniu usług w SmatDomie. Jak mi się przypomniało, że skończyły mi się u mowy na telefon i internet to od razu chętniej słuchałem propozycji. Przedłużyłem umowę na telewizję, dobrałem internet. Mało tego, przeniosłem swój numer z T-Mobile i dorzuciliśmy jeszcze numer żony, który był na kartę. Teraz oboje mamy super abonament z dużą paczką internetu. Dotychchczas płaciliśmy za telefony i internet 130 zł, a w Plusie w połączeniu z Cyfrowym Polsatem (telewizja) płacimy 100 zł. Miesięcznie zaczynamy oszczędzać 30 zł. Do tego wszystkiego dostaliśmy 3 miesiące abonamentu gratis na telewizję, miesiąc gratis na internet. Jednym słowem, a w zasadzie dwoma. Udana wycieczka do Plusa. No ok, w czterech słowach. Serdecznie polecam ten punkt bo wykazują inicjatywę, aby sprzedać więcej. Dla mnie to bez różnicy, cieszę się z oszczędności, które zaczynają zostawać w portfelu.

Klient_Lzd3

31.01.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W punkcie spotkałem...
W punkcie spotkałem się z bardzo miłą obsługą. Konsultantka odpowiadała na wszystkie pytania dotyczące oferty. Oferta, którą mi zaproponowało była korzystna i sprostała moim potrzebom. Z wizyty w salonie wyszedłem zadowolony. Zaobserwowałem także, że pozostali klienci również wyglądali na usatysfakcjonowanych wizytą. Minusem salonu jest mały wybór wariantów kolorystycznych smartfonów w porównaniu z opcjami dostępnymi na rynku.

Klient_av9T

23.01.2020

Placówka

Kraków, Pawia 5

Nie zgadzam się (0)
Podczas rozmowy z...
Podczas rozmowy z konsultantem nie czułam zainteresowania moją osobą. Pan ciągle odpisywał na sms uśmiechając się pod nosem i co chwilę dopytując co mówiłam. Nie polecam

Niezweryfikowany Klient_Y6Qw

15.01.2020

Placówka

Bielsk Podlaski, Mickiewicza

Nie zgadzam się (0)

Plus GSM

Plus jest liderem technologii LTE korzystającym z najnowocześniejszych rozwiązań telekomunikacyjnych w rozwijaniu usług dla swoich klientów. Jest także częścią Grupy Cyfrowy Polsat, największej grupy medialno-telekomunikacyjnej w Polsce. Oprócz standardowych usług głosowych, Plus oferuje także liczne usługi dedykowane do transmisji danych, usługi informacyjne, rozrywkowe i lokalizacyjne, mobilne płatności, ofertę energii elektrycznej i wiele innych nowoczesnych rozwiązań przydatnych zarówno użytkownikom biznesowym, jak i indywidualnym.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Plus GSM?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!