Plus GSM

(3.88)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2681 z 3409)

Ostatnio kontaktowałam się...
Ostatnio kontaktowałam się z konsultantem firmy telefonicznej plus. W sprawie płatności i faktury. Otrzymałam wystarczająca odpowiedź na moje wszystkie pytania. Pani z którą rozmawiałam była bardzo uprzejma i kulturalna.

Klient_Xw9uL

30.05.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo niemiła obsługa...
Bardzo niemiła obsługa słaba wiedza i brak ogłady. Skutkiem braku doświadczenia i braku profesjonalizmu są duże kolejki. Ogólnie lokal utrzymany w porządku jednak niemiły personel

Klient_oxfJ

10.05.2022

Placówka

Zwoleń, Wojska Polskiego 16

Nie zgadzam się (0)
Stan wizualny salonu...
Stan wizualny salonu oceniam bardzo dobrze jest czysto i przejrzyście . Obsługa zawsze wita klienta na wejściu . Pracownicy są bardzo mili i uprzejmi zawsze wszystko dokładnie wyjaśniają za każdym razem polecają produkty które objęte są promocją . Każdy problem zostaje rozwiązany .

Klient_k6aD

16.04.2022

Placówka

Puławy, Lubelska 2

Nie zgadzam się (0)
Kompleksowa obsługa. Przyszłam...
Kompleksowa obsługa. Przyszłam z zapytaniem o ofertę na przeniesienie numeru. Pani po przedstawieniu oferty zapytała również czy jestem zainteresowana internetem/telewizją i krótko przedstawiła też ofertę na te produkty. Ulotki aktualne. Minus za zbyt długie oczekiwanie aż obsługa wyjdzie z zaplecza na sale obsługową; po wejściu salon był pusty.

Klient_KTzy

12.04.2022

Placówka

Zabrze, 3 maja 2

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i sprawna obsługa. Konsultantka posiadała ogromna wiedzę, potrafiła ją przekazać w bardzo jasny i przystępny sposób. Dobrała odpowiednią oferta po wcześniejszym zbadaniu potrzeb. Otrzymałam informacje na temat abonamentu na telefon, internet i tv. Informacje były przekazane w sposób uporządkowany i zrozumiały. Konsultantka potrafiła pracować z obiekcjami, dobierała inne odpowiadające klientowi ofert. wykazała się elastycznością. Uzyskałam informację o cenach, promocjach i możliwościach obnizenia kosztów poprzez dobieranie kolejnych usług. Bardzo polecam salon i konsultantkę.

Aneta_863

05.04.2022

Placówka

Ciechanów, Ściegiennego 10

Nie zgadzam się (0)
Gdy wszedłem praktycznie...
Gdy wszedłem praktycznie zajęto się mną od samego wejścia. Nie musiałem czekać, nie musiałem tak naprawdę nic robić. Pracownik zaprosił do stanowiska, wskazał miejsce siedzące. Krótka analiza potrzeb i przedstawiono mi ofertę. W trakcie rozmowy zaproponowano oferty dodatkowe. Pracownik miły, sympatyczny i rzetelny.

Klient_vGwo

05.04.2022

Placówka

Gdańsk, Grunwaldzka 82 2/7 A

Nie zgadzam się (0)
Mało przestronne miejsce,...
Mało przestronne miejsce, ciężko do niego trafić. Obsługujący pan niezbyt miły i mało profesjonalny - z zachowania można wnioskować, że nie lubi tej pracy. Plusem jest to, że po długim czasie w końcu problem z działaniem sieci w moim telefonie został rozwiązany.

Klient_8OvP

23.03.2022

Placówka

Tarnów, Krakowska

Nie zgadzam się (0)
Jakiś czas temu...
Jakiś czas temu byłem w punkcie Plus w celu zapoznania się z ofertą ma Samunga S22. Oferta została przedstawioną mi w sposob bardzo jasny i zrozumiałam . Bardzo miła obsługa, z rzetelnym podejściem do klienta

Klient_BJhm

14.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Udałam się tam...
Udałam się tam aby uzyskać informację dlaczego płacę więcej za abonament niż to było ustalone. Pani nie potrafiła mi odpowiedzieć na moje pytanie więc wyszłam z salonu z niezałatwiona sprawą.

Klient_Q4k5

05.03.2022

Placówka

Pisz, Ratuszowa 9

Nie zgadzam się (0)
Przedłużenie umowy na...
Przedłużenie umowy na internet przez telefon dziecinnie proste. Bardzo kompetentny Doradca. Dużo szybciej niż wyjście i załatwienie sprawy w punkcie stacjonarnym. Umowa w ciągu 48 godzin przywieziona przez firmę kurierską. Polecam ten sposób załatwiania sprawy.

Klient_kcMZ

03.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Personel Plusa i...
Personel Plusa i Polsat Box prowadzi profesjonalną i miłą obsługę! Oferty sa dobrze wyjasnione i dostosowane do potrzeb klienta choc uwazam ze jest dosc skąpy wybór telefonow! Panuje mila atmosfera! Miejsce czyste i zadbane! Polecam!

Klient_5363

27.02.2022

Placówka

Jasło, Igielna 9

Nie zgadzam się (0)
Miła i rzeczowa...
Miła i rzeczowa obsługa. Placówka przestrzega procedur covidowych(limit osób). Obsługa przebiegła prawidłowo - sprawa została załatwiona. Czas oczekiwania do zaakceptowania, natomiast można usprawnić obsługę - czynne było tylko jedno stanowisko. Obsługa wstaje do powitania klienta, poprawnie zarządza kolejką.

Klient_5Hks

07.02.2022

Placówka

Łowicz, Stary Rynek 8

Nie zgadzam się (0)
Jestem pozytywnie zaskoczona...
Jestem pozytywnie zaskoczona personelem w tym punkcie. Osoby są mile, konkretnie wykonują swoją pracę, odpowiedź otrzymałam z każdym razem gdy tylko coś było dla mnie nie jasne. Zawsze byłam szybko obsłużona, co dla mnie jest bardzo cenne.

Klient_rxmj

06.02.2022

Placówka

Środa Wielkopolska, Czerwonego Krzyża 14

Nie zgadzam się (0)
Starsza Pani bardzo...
Starsza Pani bardzo uprzejma. Oferta tania i dobra. Polecam

Klient_fb8j

03.02.2022

Placówka

Sucha Beskidzka, Mickiewicza 40

Nie zgadzam się (0)
W placówkach stacjonarnych...
W placówkach stacjonarnych Plus GSM pracownicy na siłę chcą "złapać" klienta. Kilka wizyt u nich u naginanie prawdy odnośnie zasięgu ich internetu. Wciskają umowę z internetem mimo, iż w danym rejonie nie ma w ogóle zasięgu.

Klient_HOIv

01.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Polecam bardzo sieć...
Polecam bardzo sieć plus, posiada szybki internet i bardzo niski abonament, co jest korzystne dla młodych osób

Klient_4hXR

21.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Szybka obsługa klienta...
Szybka obsługa klienta i bardzo dobrze doradztwo sprzętu oraz oferty

Klient_0hMR

18.01.2022

Placówka

Puławy, Piłsudskiego 12

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa!
Super obsługa!

Katarzyna_4964

17.01.2022

Placówka

Skarżysko-Kamienna, Sokola 10/7

Nie zgadzam się (0)
Szybki kontakt, wyjaśnienie...
Szybki kontakt, wyjaśnienie wszystkich niejasności.

Klient_YEpy

11.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
słaby zasięg i...
słaby zasięg i drogo. brzydka zmiana logo

Kacoer_1

06.01.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Plus GSM

Plus jest liderem technologii LTE korzystającym z najnowocześniejszych rozwiązań telekomunikacyjnych w rozwijaniu usług dla swoich klientów. Jest także częścią Grupy Cyfrowy Polsat, największej grupy medialno-telekomunikacyjnej w Polsce. Oprócz standardowych usług głosowych, Plus oferuje także liczne usługi dedykowane do transmisji danych, usługi informacyjne, rozrywkowe i lokalizacyjne, mobilne płatności, ofertę energii elektrycznej i wiele innych nowoczesnych rozwiązań przydatnych zarówno użytkownikom biznesowym, jak i indywidualnym.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Plus GSM?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Ostatnio kontaktowałam się...
Ostatnio kontaktowałam się z konsultantem firmy telefonicznej plus. W sprawie płatności i faktury. Otrzymałam wystarczająca odpowiedź na moje wszystkie pytania. Pani z którą rozmawiałam była bardzo uprzejma i kulturalna.
Polityka cookies
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.
;