Obiad niedzielny z rodziną podczas podróży Warszawa - Wrocław w restauracji Pod Lutym Turem. W ramach posiłku zamówiono 3 dania główne i jedną sałatkę. Pierwszym spostrzeżeniem był brak masy mięs podawanych zwyczajowo w menu. Kelner również nie potrafił ich podać - być może taka polityka firmy - skutkiem czego zamówione danie okazało się zupełnie niesycące. Bardzo długi czas oczekiwania na podanie posiłków zniechęcał do domówienia dodatkowego dania a podane posiłki były letnie. Trudnością było również uregulowanie rachunku - tylko kelner który obsługiwał stolik mógł to zrobić - co zmusiło nas do poproszenia aż dwóch innych pracowników o odnalezienie odpowiedniej osoby. Dania były bogato podane - pięknie przystrojone, obsługa uprzejma i serdeczna jednak wyżej wymienione trudności zaniżają ocenę tej restauracji.
Obiad niedzielny z rodziną podczas podróży Warszawa - Wrocław w restauracji Pod Lutym Turem. W ramach posiłku zamówiono 3 dania główne i jedną sałatkę. Pierwszym spostrzeżeniem był brak masy mięs podawanych zwyczajowo w menu. Kelner również nie potrafił ich podać - być może taka polityka firmy - skutkiem czego zamówione danie okazało się zupełnie niesycące. Bardzo długi czas oczekiwania na podanie posiłków zniechęcał do domówienia dodatkowego dania a podane posiłki były letnie. Trudnością było również uregulowanie rachunku - tylko kelner który obsługiwał stolik mógł to zrobić - co zmusiło nas do poproszenia aż dwóch innych pracowników o odnalezienie odpowiedniej osoby. Dania były bogato podane - pięknie przystrojone, obsługa uprzejma i serdeczna jednak wyżej wymienione trudności zaniżają ocenę tej restauracji.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.