Stoisko mięsne, które znajduje się na ryneczku na wałach, które odwiedziłam posiadało szeroką ofertę podrobów z kurczaka i indyka. Wszystkie produkty wyglądały na świeże, cenniki zawieszone na ścianie nad chłodnią były dobrze widoczne dla klientów. Sprzedawczyni miała na sobie fartuch oraz używała foliowej rękawiczki. Zakupiłam 20 dag wątroby indyczej, która kosztowała 10.50 za kg, była ona smaczna.
Stoisko mięsne, które znajduje się na ryneczku na wałach, które odwiedziłam posiadało szeroką ofertę podrobów z kurczaka i indyka. Wszystkie produkty wyglądały na świeże, cenniki zawieszone na ścianie nad chłodnią były dobrze widoczne dla klientów. Sprzedawczyni miała na sobie fartuch oraz używała foliowej rękawiczki. Zakupiłam 20 dag wątroby indyczej, która kosztowała 10.50 za kg, była ona smaczna.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.