ekino.tv

(0.54)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (40 z 71)

Najbardziej gówniana strona...
Najbardziej gówniana strona z filmami jaka może być. Zapłacone za konto vip a ciągle filmy się tną albo nie można się zalogować. Chciałbyś to zgłosić to zapomnij. Zgłoszenia też nie wyślesz bo co się dzieje? wyskakuje błąd. Wnioski ?? Ta strona to błąd a raczej płacenie za nią bo nic nie pooglądasz !!! Dno i 3 metry mułu.

Niezweryfikowany Klient_cpTo

13.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Poproszę zwrot pieniędzy
Poproszę zwrot pieniędzy

Niezweryfikowany Klient_5bE5

19.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Dramat !!!! ...
Dramat !!!! W moim odczuciu to nic innego jak wyłudzanie pieniędzy. Żadnego filmu tu nie zobaczycie.

Niezweryfikowany Klient_oeIn

13.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dramat nie polecam....
Dramat nie polecam. Wykupiłam Premium, a w dalszym ciągu wola, że mam wykupić. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_tXqB

22.02.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
To jakaś kpina....
To jakaś kpina. Nic nie działa. Reklamują, a dostępu nie dają. Stracone pieniądze za aktywację konta.

Klient_YtS1

21.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Po...
Nie polecam. Po wykupieniu dostępu okazuje się, że przekierowują do legalnych linków, gdzie trzeba dodatkowo znowu płacić jeśli chce się obejrzeć dany film. Poza tym większość filmów jest niedostępna, a przed rejestracją pokazuje, że są dostępne. Szajs. Nie wykupujcie tego!!! Nie polecam (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_IHPP

20.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie warto za...
Nie warto za to płacić. Jak jest jakiś problem to nie można się z nimi skontaktować. Bym dał gwiazdki na minus ale się nie da.

Niezweryfikowany Klient_fePU

04.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
UWAGA - NIC...
UWAGA - NIC TAM NIE MA - NIE PŁACIĆ!

zarejestrowany-uzytkownik

04.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Strata pieniędzy
Strata pieniędzy

Niezweryfikowany Klient_DmGa

03.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam.po wykupieniu...
Nie polecam.po wykupieniu premium nie można się już zalogować.

Niezweryfikowany Klient_9w3F

01.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Uważajcie na tą...
Uważajcie na tą stronę wpłaciliśmy pieniądze i z mężem nie możemy obejrzeć żadnego filmu. Mimo, iż kwota jest niewielka to nie zmienia to faktu, że strona wprowadza ludzi w błąd!!!!!! Nie polecam

Niezweryfikowany Klient_XBfo

31.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dramat też nie...
Dramat też nie mogę obejrzeć filmów jak reszta

Niezweryfikowany Klient_anUm

29.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
nie dostępny jest...
nie dostępny jest żaden film z tych, które chce się obejrzeć i co sugerują przed płatnością. Nie ma kontaktu z firmą żeby złożyć reklamację. Kasa przepadła

Niezweryfikowany Klient_s6MU

29.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Filmy nie są...
Filmy nie są dostępne. Przed rejestracją pokazywali jak to niby wszystko można tu obejrzeć .... Ten portal to jakiś żart.... Omijać z daleka!!!

Niezweryfikowany Klient_UiaA

27.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Usługa nie została...
Usługa nie została zrealizowana. Filmu, dla którego się zalogowałam nie udało się obejrzeć. Wszelkie informacje były zasłonięte przez pokazującą się reklamę. Kiedy chciałam sprawdzić czy inne , przypadkowe filmy są dostępne, żaden się nie otwierał. Nie tego oczekiwałam dokonując wpłaty. I nie chodzi tu o kwotę, która jest mała ale o fakt podawania mylących informacji i niespełnienie oczekiwanych usług. Wystukałam tytuł filmu i gdzie obejrzeć i wyświetliło się EKINO. Dalej już była strata pieniędzy, czasu i rozczarowanie.

Niezweryfikowany Klient_W60x

22.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dałam się nabrać,...
Dałam się nabrać, zadam zwrotu gotówki !! Nie wykupywać

Niezweryfikowany Klient_HdAS

21.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nic nie działa...
Nic nie działa po wpłacie pieniędzy !!!!!!!!!

Niezweryfikowany Klient_DzIz

19.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
NIE POLECAM!!!!!!!!! Mimo...
NIE POLECAM!!!!!!!!! Mimo wykupienia za 33,98 zostań Premium, nie można obejrzeć żadnego filmu, a kontakt też jest utrudniony, ciągle wyskakuje informacja ze kod jest za każdym razem niepoprawny! NIE POLECAM!!!

Klient_HIIR

18.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Wykupiłam dostęp filmu...
Wykupiłam dostęp filmu brak tylko linki gdzie mogę go obejrzeć jest to beznadziejne tak to mogę sobie sama wybrać! Szkoda, że nie ma ujemnych gwiazdek.

Niezweryfikowany Klient_x0Xd

17.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Scamerska strona żądają...
Scamerska strona żądają pieniędzy za aktywacje konta która wynosi 33zł a na stronie nie ma żadnego dostępnego filmu do obejrzenia

Niezweryfikowany Klient_NaBA

12.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

ekino.tv

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ekino.tv?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Fatalnie.
Fatalnie.