Oferteo.pl

(1.96)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (56 z 132)

Zdecydowanie nie polecam...
Zdecydowanie nie polecam tej Platformy Oferteo, początkowo dzwonili do mnie raz dziennie żeby wykupić u nich pakiet i utworzyć profil/konto, po założeniu konta niby opiekun zadzwonił do mnie że przeprowadzi mnie przez cały proces, jak się poruszać jak dodawać reklamy jak pozycjonować jak tylko opłacę fakturę. Tak fakturę opłaciłem i kontakt z opiekunem sie skończył, nikt nie odbierał telefonu, nikt nie odpisywał na maile nikt mnie nie poinformował jak dokonywać niby zwrotów w konsekwencji sie okazało że punkty które zostały zakupione po przez opłaconą fakturę a raczej brakło punktów po 2 tygodniach, okazało się że reklama w Oferteo dużo droższa od Google!! jest to platforma bardziej taka informacyjna niż biznesowa, powiedział bym że w ogóle nie jest biznesowa ze wszystkich zadanych pytań i kontaktów nie było ani jednego zlecenia. Szkoda waszych pieniędzy i czasu. NIE POLECAM TEJ FIRMY.

Klient_mXV8

09.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Kancelaria Forum Expert...
Kancelaria Forum Expert - sprawna, kompetentna i miła obsługa. Polecam

Niezweryfikowany Klient_ow6y

03.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Lipa... ogłoszenia niby...
Lipa... ogłoszenia niby z kilku godzin a klientka mówi, że już temat nieaktualny i zdziwiona.. czemu? bo fachowca szukała jakieś 3 tygodnie temu.. ale to tylko kropla w morzu... większość ofert nie aktualna część kontaktów to w ogóle z gruszki chyba.. ludzie nawet nie wiedzą o co chodzi dlaczego się człowiek z nimi kontaktuje.. Niektórzy może i mówią nieprawdę, ale niektórzy naprawdę realnie zaskoczonych przedstawiają.. Oferteo do 30% gwarantują zwrot niewykorzystanych środków... Buhahaha większość ich kontaktów jest wręcz nieaktualna... Czyli jakie jest prawdopodobieństwo, że odliczając nawet kwotę niewykorzystanych kontaktów to reszta kontaktów na siebie zarobi? Porażka ... Nimi się powinna zająć prokuratura...

niezalogowany-uzytkownik

16.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie wystawiają porządnie...
Nie wystawiają porządnie faktury a później za nie ścigają....wydaje mi się, że wystawiają negatywne opinie na osobistych kontach żeby popsuć opinię firmy...tragedia, unikajcie!

zarejestrowany-uzytkownik

16.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dnia 21.IX.br skorzystałam...
Dnia 21.IX.br skorzystałam z pomocy OFERTEO w znalezieniu elektryka do założenia instalacji oświetleniowej w pomieszczeniu kuchennym. Usługa została wykonana starannie i fachowo wg życzenia klientki. Wysoko oceniam profesjonalizm p. (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) i szczerze polecam- emerytowana nauczycielka S.A.

Niezweryfikowany Klient_byVX

04.10.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Potwierdzam wszystkie negatywne...
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie przedmówców. Zapytania wyglądają na fałszywe, po kupnie kontaktu do klienta nie można się z nim skontaktować. Na 10 klientów nikt nie odebrał telefonu, na wiadomości dotyczące ogłoszenia, nikt nie odpowiada. Dziwnym zbiegiem okoliczności 7 osób z różnych miast była ostatnio aktywna dokładnie taki sam czas temu, w moim przypadku wszyscy klienci aktywni 21 minut temu. Punkty znikają same za opcje których się nie zaznaczyło. Wysokie ceny za zakup punktów. NIE POLECAM.

Niezweryfikowany Klient_jEAn

19.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Firma p. Pawła...
Firma p. Pawła wykonała u mnie wymianę pokrycia dachowego dachu 2 spadkowego +osadzenie 2 okien dachowych orynnowanie i właz. Nie mam siły opisać co zostało wykonane poprawnie . Powiem tylko że zmarnowany materiał i partactwo. Trzymajcie się z daleka od takich pseudo fachowców!!!!!

Niezweryfikowany Klient_dDfw

06.06.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Regularne nękanie telefonami...
Regularne nękanie telefonami na zasadzie "czy może już się pani zdecydowała skorzystać z naszych usług". Za którymś razem konsultantka uznała, że się zdecydowałam i bez mojej wiedzy i zgody doladowała mi konto i przysłała fakturę. Od kilku dni próbuję to odkręcić, bez reakcji. I telefony jakoś się skończyły...

Niezweryfikowany Klient_UhwU

04.06.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Firma ProServe pana...
Firma ProServe pana Adama Jędruś z Rudy Śląskiej jest na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalne podejście , szybka i rzetelna realizacja oraz super atmosfera w relacji wykonawca- inwestor. Polecam !!!

Niezweryfikowany Klient_kAga

19.05.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Regulamin mocno narusza...
Regulamin mocno narusza prawa konsumenta! Wyłudzają pieniadze proponujac punkty, wysylaja fv a gdy chcesz zrezygnowac pisza ze nie mozna i wysylaja ponaglenia do zaplaty. nie polecam nikomu.

niezalogowany-uzytkownik

07.04.2021

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Ludzie dajcie ...
Ludzie dajcie sobie spokój z tym portalem nie pozyskałem żadnego kontaktu wykupiłem 10pkt za 97zł ludzie tam są najwyrażniej zdziwieni ,nieaktualne , albo chcą co innego jak w opisie, wszystko ażeby wybrać punkty i dalej nic , nie polecam

Niezweryfikowany Klient_iH99

19.02.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dzięlę się swoim...
Dzięlę się swoim rozczarowaniem jako zleceniodawca. Wszystko dobrze wygląda jak masz założyć konto i wpłacić środki na obsługę zgłoszeń. Dzwonią doradcy i chcą "Ci pomóc". Niestety jak masz prosty problem do rozwiązania, to sytuacja diametralnie się zmienia: - nie ma już kontaktów doradców, - kontakt z firmą nie jest taki prosty, - jeśli już uda ci się porozmawiać i i doradca obiecuje, że zajmie się sprawą i oddzwoni, to niestety nie ma kontaktu, ani załtwienia sprawy, - nie można rozwiązać tak prostego problemu jak korekta danych na fakturze - nie można oczywiście wycofać wpłaconych pieniędzy. Straciłem środki, odradzam. To nie jest firma godna zaufania w biznesie.

Niezweryfikowany Klient_QaPx

08.02.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Katastrofa, poziom merytoryczny...
Katastrofa, poziom merytoryczny zero, czyli masz płacić,ale nie musisz wiedzieć za co. Stanowczo nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_dBpg

04.01.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zgłosiłem Oferteo, że...
Zgłosiłem Oferteo, że potrzebuję ekipę do wykończenia i remontu kilku pomieszczeń. Oferteo zaproponowało Mariusza Kormana. Zaangażowałem go. Pracował 3 tygodnie. Zniknął zostawiając 3 pomieszczenia w trakcie remontu i w stanie gorszym niż przed rozpoczęciem prac. Nie odezwał się i nie reagował na telefony. Chciałem wystawić mu negatywną recenzję. Gdy kliknąłem jedną gwiazdkę, system Oferteo, nie czekając na mój tekst, poinformował mnie, że może przyjąć tylko pozytywną opinię. Reklamacja telefoniczna nie pomogła. Pani potwierdziła, że Oferteo przyjmuje tylko pozytywne opinie i odmówiła przyjęcia negatywnej. Wyjaśniła, że w ten sposób Oferteo chroni swoich wykonawców przed nieuczciwymi konkurentami, którzy udają klientów. Nie odpowiedziała dlaczego Oferteo nie chroni klientów przed nieucziwymi wykonawcami, którzy udając klientów wystawiają pozytywne opinie i dlaczego wprowadza klientów w błąd pokazując wyłącznie pozytywne opinie.

Klient_rRKQ

03.09.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pan Jacek remontował...
Pan Jacek remontował u mnie łazienkę na początku sierpnia 2020roku. Jest bardzo dobrym fachowcem, oceniam go na piątkę. Jest bardzo pracowity, solidny. Polecam pana Jacka bo naprawdę warto.

Niezweryfikowany Klient_uhba

02.09.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Uwaga na ofertę...
Uwaga na ofertę o i ich pafick finaz kłamczuchy.Pafick finanz to nieuczciwa firma UWaGA (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_Yba0

29.07.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Korzystałam z usługi...
Korzystałam z usługi montazu pieca gazowego Die Dietrich oraz zasobnika na wodę przez własciciela firmy HYDROTECH z Rybarzowic k/Bielska-Białej. Pan odpowiedział na moje zapytanie w przeciągu 2 godzin, po 3 godzinach już był u mnie.Wieczorem przesłał nam swoją ofertę.Oferta okazała sie być dla nas odpowiednia ,i cenowo i terminowo - plus bardzo dobry kontakt. dwa dni później wszystko zostało zamontowane. Na moją prośbę został sprawdzony mieszalnik do podlogówki oraz założony dodatkowo ,przeciekajacy kaloryfer. Pan wykonał wszystko solidnie i porządnie . Jestem bardzo zadowolona . Firma jest godna polecenia każdemu , kto takiej usługi potrzebuje. Małgorzata Cicha (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO)

Niezweryfikowany Klient_UC8b

28.07.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Korzystałam z usługi...
Korzystałam z usługi koszenia trawy Firmy Tom firma usługowa p. Tomasza Bogdanowskiego. Usługa wykonana była w odpowiednim terminie . Pan Tomek wykonał ją solidnie i porządnie . Jestem bardzo zadowolona . Firma p. Tomka jest godna polecenia każdemu , kto takiej usługi potrzebuje.

Niezweryfikowany Klient_6b2j

10.07.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ja nie narzekam...
Ja nie narzekam jestem już z oferteo 3 lata a z 20 pkt zawsze jest kilka kontaktów gdzie z jednego mam kilkanaście tyś.dziwie się ludziom którzy narzekają ale widocznie sa to pseudo fachowcy bo do wszystkiego na siłę i niepowodzenia mozna sie przyczepić i do zony ze zupa za słona.

Niezweryfikowany Klient_QD8m

03.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jestem bardzo zadowolony...
Jestem bardzo zadowolony z oferteo a ludzie ktorzy nie są zadowoleni to maja chyba dość życia.Nie da się sprawdzać wszystkich kontaktów jak co nie ktorzy tu piszą i w jaki sposób firma ma sprawdzić czlowieka czy ten jest uczciwy czy nie.Ludzie opamiętajcie sie ! Wszedzie trzeba uwazac ,albo piszecie że klient nie odpowiada albo że już nie aktualny kontakt,jak wybrał kogoś innego to i nie aktualny na miłość boską.

Niezweryfikowany Klient_QD8m

03.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Oferteo.pl

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Oferteo.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo źle.
Bardzo źle.