Adana Kebab

(4.33)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (3 z 3)

Nowo otwarty lokal...
Nowo otwarty lokal przy alei KEN skusił mnie promocją w dniu otwarcia: darmowe piwo, lody lub napój do zamówienia. Po wyjściu z metra restauracja od razu rzuciła się w oczy, gdyż przystrojona była z każdej strony kolorowymi balonami. Przed lokalem znajduje się ogródek ze stolikami, i co najważniejsze nie są one zbyt ciasno ustawione, dzięki czemu każdy ma dla siebie trochę miejsca. Pomimo tego zdecydowałem się zjeść w środku, lokal był bardzo dobrze klimatyzowany co jest rzadkością w tego typu restauracjach. Oprócz całkiem wygodnych i szerokich kanap, z wystroju najbardziej przykuł moją uwagę piasek rozsypany pod oknami w którym znajdowały się różne dekoracje. Nie był on wzięty z pobliskiej piaskownicy, ale z pewnością specjalnie zakupiony gdyż w dotyku przypominał nadmorski czy nawet pustynny i właśnie takiego klimatu oczekiwałem po tureckiej restauracji. Obsługa przy kasie miła i sprawna, kelnerki ubrane w firmowe koszulki niestety zajmowały się tylko zbieraniem pustych naczyń, po samo zamówienie trzeba się pofatygować osobiście pod bar. Pomimo kolejki (w końcu to dzień otwarcia) nie tylko szybko przyjmowano zamówienia, ale tez na jego otrzymanie nie czekało się dłużej niż 15 minut. Sam kebab całkiem smaczny, mięso dobrze przygotowane, świeże pomidory, ogórki surówka, bułka mięciutka i ciepła. Dodatkowym plusem jest obecny na każdym stole ostry sos, którego można używać do woli. Niewiele tureckich lokali może pochwalić się takim stosunkiem jakości do ceny, które nawiasem mówiąc są o 2-3 złote wyższe niż w przeciętnych lokalach tego typu. Jeśli utrzymają jakość taką, jaką zaprezentowali w dniu otwarcia, to z pewnością będę miał ochotę tam wrócić.

Marcin_2153

19.07.2014

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
O tym punkcie...
O tym punkcie fast-food można pisać prawie w samych superlatywach. Sam wygląd baru z zewnątrz zachęca do wejścia. Wydaje się, że wewnątrz jest bardzo sympatycznie. Jednak samo miejsce trochę rozczarowuje - ciasno poustawiane stoliki i mało przyjemna obsługa. Mimo wszystko dania tutaj przygotowywane są bardzo smaczne i niedrogie. Jeśli wewnątrz nie ma dużo klientów to i ciasne ustawienie stolików nie przeszkadza. Największym jednak minusem, moim zdaniem, jest przywoływanie klientów po odbiór posiłków: TRÓJKA PROSZĘ!!! Nic by się nie stało, a i nam byłoby przyjemniej, jakby ktoś to danie do stolika dostarczył. Mimo wszystko polecam.

zarejestrowany-uzytkownik

24.11.2011

Placówka

Warszawa, Belgradzka 21a

Nie zgadzam się (1)
Pomimo niezbyt dużego...
Pomimo niezbyt dużego lokalu obsługa jak i serwowane tam kebaby są na wysokim poziomie. Na zamówienia czeka się nie więcej jak kilka minut (w zależności od ilości osób oczekujących) . Obsługa mimo że nie rozmawia płynnie po polsku jest cały czas uśmiechnięta i serdecznie nastawiona do klientów. Właściciel zdecydował się na mały asortyment i nie dostaniemy tu nic innego jak kebabów ale w zamian za to skupił się na nich w 100% przez co smakują o wiele lepiej niż w większości barów z większym asortymentem.

zarejestrowany-uzytkownik

08.08.2011

Placówka

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 102b

Nie zgadzam się (0)

Adana Kebab

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Adana Kebab?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Nowo otwarty lokal...
Nowo otwarty lokal przy alei KEN skusił mnie promocją w dniu otwarcia: darmowe piwo, lody lub napój do zamówienia. Po wyjściu z metra restauracja od razu rzuciła się w oczy, gdyż przystrojona była z każdej strony kolorowymi balonami. Przed lokalem znajduje się ogródek ze stolikami, i co najważniejsze nie są one zbyt ciasno ustawione, dzięki czemu każdy ma dla siebie trochę miejsca. Pomimo tego zdecydowałem się zjeść w środku, lokal był bardzo dobrze klimatyzowany co jest rzadkością w tego typu restauracjach. Oprócz całkiem wygodnych i szerokich kanap, z wystroju najbardziej przykuł moją uwagę piasek rozsypany pod oknami w którym znajdowały się różne dekoracje. Nie był on wzięty z pobliskiej piaskownicy, ale z pewnością specjalnie zakupiony gdyż w dotyku przypominał nadmorski czy nawet pustynny i właśnie takiego klimatu oczekiwałem po tureckiej restauracji. Obsługa przy kasie miła i sprawna, kelnerki ubrane w firmowe koszulki niestety zajmowały się tylko zbieraniem pustych naczyń, po samo zamówienie trzeba się pofatygować osobiście pod bar. Pomimo kolejki (w końcu to dzień otwarcia) nie tylko szybko przyjmowano zamówienia, ale tez na jego otrzymanie nie czekało się dłużej niż 15 minut. Sam kebab całkiem smaczny, mięso dobrze przygotowane, świeże pomidory, ogórki surówka, bułka mięciutka i ciepła. Dodatkowym plusem jest obecny na każdym stole ostry sos, którego można używać do woli. Niewiele tureckich lokali może pochwalić się takim stosunkiem jakości do ceny, które nawiasem mówiąc są o 2-3 złote wyższe niż w przeciętnych lokalach tego typu. Jeśli utrzymają jakość taką, jaką zaprezentowali w dniu otwarcia, to z pewnością będę miał ochotę tam wrócić.