Kurnik.pl

(0.76)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (122 z 171)

Większego dna w...
Większego dna w necie nie spotkałem. Każde rozdanie kart w tysiąca jest kpiną z graczy oraz zasad rachunku prawdopodobieństwa. Ktoś chce się podenerwować, albo pooglądać absurd jaki można serwować graczom to proszę bardzo. Proszenie o niezakładanie więcej niż 3ch kont nawet po skasowaniu starych to nieporozumienie.

niezalogowany-uzytkownik

16.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Najgorsza strona jaka...
Najgorsza strona jaka jest w sieci. Stosują rozdawanie kart mające na celu wyprowadzenie gracza z równowagi.Bezczelnie odpowiadają na emaile i wyzywają w nich graczy.Blokują konto bez powodu za rzekome masowe rejestracje.Niech wreszcie ktoś ukruci ich bezczelność!

niezalogowany-uzytkownik

02.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Wprowadzają w błąd...
Wprowadzają w błąd na prawo i lewo. Jak wśród graczy tak i pseudo adminów. Mam nadzieję, że ktoś w końcu stworzy konkurencyjną stronę i ich wygryzie. Byłam tam wiele lat, dołożyłam swoją cegiełkę do powstania tego tworu czego żałuję. Gimbaza aczkolwiek i to zbyt duże osiągnięcie. Przykre ale przyjdzie kryska na Matyska.

Niezweryfikowany Klient_0AHa

12.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Rozdawanie kart nie...
Rozdawanie kart nie jest losowe.

niezalogowany-uzytkownik

09.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
blokowanie zamykanie ust...
blokowanie zamykanie ust co jest nie zgodne z konstytucja ale oni nie wiedza jak nie ma cię innego wyjścia to są sądy do rozstrzygania spraw a nie ludzie z kurnika (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_0jeW

29.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dno całkowite-każde rozdanie...
Dno całkowite-każde rozdanie kart w tysiąca jest spektaklem. Uważam, że to fałszerskie układanki i bezczelnie ustawione partie. Każde rozdanie jest ukierunkowane na wkurzenie gracza, bo jest istną kpiną z zasad rachunku prawdopodobieństwa. Dlatego wyzwiska i frustracja graczy.

Niezweryfikowany Klient_kNyk

14.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Szkoda czasu, nie...
Szkoda czasu, nie wygląda to na grę losowa,a wręcz przeciwnie, ustawione rozgrywki w celu doprowadzenia graczy do skrajnych emocji

Niezweryfikowany Klient_phyD

08.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jeśli ktoś nie...
Jeśli ktoś nie ma co zrobić z czasem i lubi być poddany frustracji niech zagra na kurniku w tysiąca. Nie będę dodawała, że kurnik kojarzy się z kurami i nie tylko. Te skojarzenia s jak najbardziej trafne. Kurnik od pewnego czasu nie jest miejscem rozrywki, a miejscem tracenia czasu. Wolałabym robić cokolwiek innego niż patrzeć na beznadziejne rozdania kart i się denerwować. Więcej nie zajrzę na tą beznadziejną stronę jaka jest www.kurnik.pl (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

niezalogowany-uzytkownik

07.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Kurnik pl. to...
Kurnik pl. to kiedyś był fantastyczny sposób na rozerwanie się i zagranie z przeciwnikiem online. Można też było pogadać na czacie i zaprosić do gry. Teraz to strona budząca w graczu nerwy. Karty np. w tysiąca są jakoś dziwnie bezczelnie układane zamiast przypadkowych rozdań. Kiedy już masz wygrywać nagle karty zaczyna dostawać przeciwnik i w końcu bezczelnie przegrywasz. Jak napiszesz swoje uwagi to odpowiadają bezczelnie. Czekam, kiedy wreszcie powstanie coś na kształt dawnego kurnika, a ten obecny zostanie zlikwidowany. Gdybym miał dzieci nie pozwoliłabym im tam wchodzić. Strona służy do szerzenia nienawiści społecznej i politycznej!

niezalogowany-uzytkownik

05.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dno całkowite-próbowałem założyć...
Dno całkowite-próbowałem założyć konto z nickiem sparki-(szybki)-niedozwolone./Odpisali, że niedozwolone i tyle bez uzasadnienia.Odpis bez podania danych odpisującego.Na pytanie dlaczego?Napisali,że pytanie było roszczeniem.A nie jestem kogutem,który chciałby rościć kury chociaż to kurnik..Po prostu portal żenada.Jak w profilu wpiszesz,że nie ma gry tylko fałszerskie rozdania to kasują profil na 3 miesiące.Omijajcie ten portal z daleka.

niezalogowany-uzytkownik

27.12.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
To najgłębsze dno...
To najgłębsze dno w necie - nie można utworzyć nicku szpark (szybki) -nie potrafią uzasadnić dlaczego? Odpisują bez podania danych odpisującego. Żadnych merytorycznych wyjaśnień. Kasują profil ,gdy napiszesz, że nie kończysz ustawionych gier ,co widać z góry po rozdaniach. Dno do n-tej potęgi=omijajcie ich strony z daleka

niezalogowany-uzytkownik

26.12.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Kurnik to po...
Kurnik to po 2010 roku dno całkowite. Nie ma żadnej uczciwej gry-zwłaszcza w tysiąca. Rozdania kart są kpiną. Nie można w profilu nawet wpisać tego co się myśli o kurniku. A wszystko można określić tylko jednym słowem - wiadomo jakim.

niezalogowany-uzytkownik

20.12.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
żenada, ten nie...
żenada, ten nie wiem jak mu tam było chyba sam tasuje karty. przecież to żałosny portalik. aby znikł na zawsze

niezalogowany-uzytkownik

14.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dno i nic...
Dno i nic więcej. Wchodze,aby pograć w tysiąca.I co?Dziewięć rozdań kart i wszystkie skierowane w jedną stronę-żadnej szansy gry.To ma byc strona rozrywkowa??Dla mnie to kpina z użytkowników.Umiem przegrywac,ale nie w sytuacji,gdy każde rozdanie jest zaprzeczeniem istnienia rachunku prawdopodobieństwa.Żenada.

Niezweryfikowany Klient_aJ7z

01.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Żadne gry losowe...
Żadne gry losowe nie są losowe. Po dobrej passie kilku wygranych zawsze dostanie się takie karty\litery, żeby nie dało się wygrać.

Niezweryfikowany wp

31.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Gram często w...
Gram często w kierki i przez tyle lat nie mogę dojść, ile zarabiam na wygranej, a ile tracę na przegranej. Najlepiej to widać w przypadku zajęcia drugiego miejsca. Bywa że zarabiam, a bywa że tracę i nie wiem jaka reguła tym rządzi. W opisie Kurnika nic na ten temat nie ma. TAJEMNICA!

Klient_Smlq

23.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
każdy kto się...
każdy kto się chce poczuć niefajnie zapraszam do kurnika zagrać w tysiąca

Niezweryfikowany Klient_phyD

11.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ranking to ściema....
Ranking to ściema. Rozegrane 8000 tyś. partii w kierki i nigdy nie przekroczyłem 1450 i nigdy nigdy nie poniżej 800. Plus znikające karty.

Klient_5B3k

28.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Błąd w zapisie...
Błąd w zapisie w kierkach. Zamiast dodawać punkty odejmuje i odwrotnie

Klient_5B3k

26.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Gram od dość...
Gram od dość długiego czasu, ale od tygodnia stało się to koszmarem. Przez cały czas zacina się i nie mogę dokonać wpisu, tak jakby mi coś uniemożliwiało operowanie literą.

Niezweryfikowany Klient_hVBp

24.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

Kurnik.pl

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Kurnik.pl?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Przeciętnie.
Przeciętnie.
Zgadzasz się?