Opinie wystawione przez użytkownika: Obserwatorka_10

Początkowo gdy zobaczyłam portal Jakość Obsługi bardzo się

Początkowo gdy zobaczyłam portal Jakość Obsługi bardzo się ucieszyłam.Jednak,gdy zaczęłam pisać poszczególne opinie,już jako początkowy uczestnik szybko się zniechęciłam.Trzeba było się sporo napisać opinii,aby zebrać punktów na ciekawą nagrodę.Jednak gdy dostałam e maila z wiadomością,iż nagrody 50% taniej ponownie nabrałam chęci na pisanie opinii.Zasady super obserwatora nie są do końca jasne tak jak być powinny.Początkowo trudno było mi się połapać w zasadach.

Ocena z dnia: 05.07.2011
jakoscobslugi.pl Oddział

W celu zakupienia sobie butów weszłam do sklepu CCC

W celu zakupienia sobie butów weszłam do sklepu CCC.Przy wejściu powiedziałam "dzień dobry"ekspedientka z uśmiechem mi odpowiedziała.Zaczęłam rozglądać się po sklepie i szukać odpowiedniego dla siebie obuwia,wtedy podeszła do mnie pani,która tam pracuje i zapytała w czym może mi pomóc.Poprosiłam panią pomoc w znalezieniu mojego rozmiaru buta.Pomoc otrzymałam szybko i z uśmiechem.

Ocena z dnia: 04.07.2011
CCC Oddział

Streetcom jest to marketing szeptalny zarejestrowana jestem

Streetcom jest to marketing szeptalny zarejestrowana jestem w tym portalu ok trzech lat.Bardzo jestem zadowolona,że mogę uczestniczyć w badaniach.Dane firmy poprzez ankiety dobierają sobie kto będzie mógł przetestować ich produkt.wybrane osoby dostają pełno wartościowe produkty dla siebie i swoich znajomych.W zamian muszą napisać co kto wypowiedział się na dany produkt.

Ocena z dnia: 28.06.2011
streetcom.pl Oddział

Wikipedia internetowa jest bogata w tematy w każdej

Wikipedia internetowa jest bogata w tematy w każdej dziedzinie,dodatkowo jest wiolo języczka.Stronka zrobiona na medal,pomocna na co dzień.Można tu znaleźć szyfrowane symbole choroby pisane na skierowaniach od lekarzy.Jest tu szereg informacji interesujących i ładnie opisanych i wytłumaczonych.Polecam.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Wikipedia Oddział

Dobrze zrobiona stronka

Dobrze zrobiona stronka,na której szybko można znaleźć nowe i stare teledyski,wraz z tekstowym tłumaczeniem.stonka przejrzyście zarobiona,posegregowana kategoriami.Szybko można znaleźć wyszukiwaną przez nas piosenkę.Są tu także polecane gry online i śmieszne filmiki.Strona godna uwagi,zasłużona ocena na 5.

Ocena z dnia: 28.06.2011
tekstowo.pl Oddział

Stacja Statoil ma lokalizację w bardzo dobrym miejscu

Stacja Statoil ma lokalizację w bardzo dobrym miejscu.Ceny paliw mają trochę zawyżone.Sklepik zawsze czysty,obsługa przyjemna i szybkim tempem obsługuje swojego klienta.Ceny sprzedawanego towaru są sporo droższe,jednak nie ma się tu co dziwić jednak jest to stacja.W środku mają toalety dostępne tylko dla swoich klientów.

Często jeżdżę do Warszawy do siostry

Często jeżdżę do Warszawy do siostry,która tam mieszka.Wtedy odwiedzam moje ulubione sklepy,których nie ma w moim mieście.Do H&M zaglądam przy każdej możliwej okazji.Jest to mój ulubiony sklep.Panie ekspedientki są zawsze miłe i służą pomocą.Na wejściu mówią dzień dobry w czym mogę pomóc.W sklepie jest zawsze porządek i przyjemny zapach.

Ocena z dnia: 28.06.2011
H&M Oddział

Światowy portal podobny do Allegro

Światowy portal podobny do Allegro,jednak nie zdominował Polski tak jak Allegro.Osobiście jestem zarejestrowana na tym portalu od dłuższego czasu jednak jeszcze do tej pory nie mogę się w nim do końca połapać.Można tu znaleźć dużo mało spotykanych u nas rzeczy.Podoba mi się ten portal jednak mógłby być mniej skoplikowany.

Ocena z dnia: 28.06.2011
ebay.com Oddział

Fajna stronka internetowa z grami online

Fajna stronka internetowa z grami online.Można na nich grać samemu,lub z innymi graczami.Znajduje się na tej stronce dużo fajnych gier,dla każdego coś się znajdzie.Jeśli chodzi ogólnie o stronę pozostawia jeszcze wiele do życzenia.Słaba grafika,nie jest jeszcze tak ładnie i przejrzyście zrobiona.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Kurnik.pl Oddział

Portal internetowy

Portal internetowy,który niestety nie ujął mnie swoim urokiem.Nie podoba mi się pod każdym względem.większość funkcji płatna,co już jak dla mnie odpada całkowicie.Portal odpowiedni dla osób chcących utrzymać kontakty ze swoimi znajomymi,lub też nawiązać nowe.Mogą wbijać swoje fotki i wystawiać pod nimi komentarze.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Fotka.pl Oddział

W KFC bywałam już w różnych miastach i za każdym razem

W KFC bywałam już w różnych miastach i za każdym razem jedzonko mi smakowało,byłam obsługiwana z uśmiechem i szybko.Zawsze był porządek było gdzie usiąść na spokojnie i zjeść zamówione przez siebie danie.Ja często biorę też na wynos i z tym też nigdy nie było problemu,zawsze dobrze zapakowane.Parking duży,nie ma problemu z zaparkowaniem samochodu.

Ocena z dnia: 28.06.2011
KFC Oddział

Bardzo ciekawy i interesujący portal jak dla mnie

Bardzo ciekawy i interesujący portal jak dla mnie rewelacja.Zaglądam na ten portal bardzo często i zawsze znajdę tu to czego szukam.Sprytnie opisane są tu możliwości zrobienia w bardzo łatwy sposób.Dzięki spryciarzom rzeczy trudne i nie możliwe do zrobienia stają się bardzo łatwe. Opisane są tak,że nawet małe dziecko sobie z nimi da rade.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Spryciarze.pl Oddział

Na tym serwisie jestem zarejestrowana już od jakiegoś

Na tym serwisie jestem zarejestrowana już od jakiegoś czasu.Można tu znaleźć gry w które możemy pograć z innymi graczami.zagrać w lotka, bądź tez zagrać w różne loterie.Wszystko to robimy za punkty,które możemy później wymienić na różne nagrody.Strona często mi się zacina szczególnie na grach i chodzi zbyt wolno.

Ocena z dnia: 28.06.2011
odlotek.pl Kontakt online

Strona internetowa Wrzuta

Strona internetowa Wrzuta.pl jest jasno i przejrzyście zrobiona.Dość często zaglądam na tą stronę,lecz nie jestem na niej zarejestrowana.Można na niej posłuchać muzyki,obejrzeć wideo klip,czy też sobie ściągnąć.Można wpisywać komentarze.Wyszukiwarka działa tak jak powinna.Nie jest to strona jeszcze idealnie zrobiona,ale piątkę mogę dać.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Wrzuta.pl Oddział

Byłam z mężem i dziećmi w aquaparku

Byłam z mężem i dziećmi w aquaparku,bardzo fajnie zrobiony.Każdy z nas znalazł coś ciekawego dla siebie.Najfajniejsza jest czerwona zjeżdżalnia i jakuzzi.sprzątaczki miłe,chętnie udzieliły mi pomocy,gdy nie mogłam otworzyć szafki na dotyk opaski.Ratownicy zajęci cały czas rozmowami między sobą.Jednego ratownika w okularkach można tylko pochwalić,gdyż sam podchodził i proponował atrakcje dla moich dzieci,jako jedyny chodził i pilnował porządku czy nikt się nie topi. Duży minus za dopłacanie min,gdy nie wyrobimy się z czasem.

Ocena z dnia: 28.06.2011
Aquapark Ostrołęka Inna forma kontaktu

E leclerc duży hiper market

E leclerc duży hiper market,w którym jest bardzo dobrze zaopatrzony.Towaru bardzo dużo,można znaleźć prawie każdą rzecz z listy zakupów.Obsługa miła,pomocna ochroniarze pilnują z kulturą,nie patrząc nachalnie na ręce klienta. Zawsze kiedy weszłam było w nim czysto, a towar ładnie poukładany na półkach.

Ocena z dnia: 28.06.2011
E Leclerc Oddział

Serwis gier online dla zabawy i na pieniądze w euro

Serwis gier online dla zabawy i na pieniądze w euro.Sporo gier zarówno dla najmłodszych i trochę starszych.Każdy znajdzie coś dla siebie.Jestem na tej stronie zarejestrowana już dłuży czas.Strona przejrzysta,gry szybko się wczytują.Punkty naliczane odpowiednio bez oszustwa.Możliwość rzucenia wyzwania swojemu znajomemu.

Ocena z dnia: 22.06.2011
wataro.com Oddział

Bardzo przydatna porównywarka cenowa

Bardzo przydatna porównywarka cenowa.Często z niej korzystam szczególnie wtedy gdy chce coś kupić.Łatwo wyszukać interesujący produkt.Porównywarka cen jest przejrzysta.Jest to idealne rozwiązanie dla zorientowania się ceny w różnicach.Strona jest przejrzysta,czytelna.Godna polecenia,ułatwia zapoznanie się z cenami danego towaru.

Ocena z dnia: 22.06.2011
ceneo.pl Inna forma kontaktu

Do klubu tego należę od ok dwóch lat

Do klubu tego należę od ok dwóch lat.Za wypełnianie ankiet dostajemy punkty,które wymienia się na nagrody.Ja już kilka razy wymieniłam punkty na karty z Orange za 25 i 50 zł.Minusem jest to,że mało jest ankiet do wypełnienia ,ostatnio nawet coraz rzadziej.Firma jest rzetelna,strona przejrzysta i czytelna.Wszystko jest zgodne z regulaminem.

Ocena z dnia: 21.06.2011
askgfk.com Oddział

Byłam kilka razy w tym sklepie i kupowałam w nim ubranka

Byłam kilka razy w tym sklepie i kupowałam w nim ubranka dla moich dzieci.Były w niskich cenach,lecz po praniu często pękały szwy,bądź płowiały.Pewnego dnia zraziłam się gdy kupiłam córce parasolkę która po godzinie czasu pękła niby metalowa rączka.Wróciłam się do sklepu chciałam ją oddać do reklamacji. Pani pracująca tam odmówiła mi,argumentując tym,że zdążyłam już wyjść ze sklepu i upłynęła godz.A jednak wadliwy towar powinien ulec reklamacji.

Ocena z dnia: 21.06.2011
PEPCO Inna forma kontaktu

Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności

Zrozumiałem