Opinie wystawione przez użytkownika: Magda_47

Bardzo dobrze.

Jasne zasady, prosta i szybka likwidacja szkody

Ocena z dnia: 30.09.2019
ERGO Hestia Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

obłsuga bez zarzutu

Ocena z dnia: 29.09.2019
moya Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

szybka dostawa bez probleów

Ocena z dnia: 29.09.2019
GLS Inna forma kontaktu

Dobrze.

rzeczowa i konretna forma obsługi klienta

Ocena z dnia: 28.09.2019
Multimedia Polska Inna forma kontaktu

Tak sobie.

Tak sobie.

Ocena z dnia: 27.09.2019
vivus.pl Inna forma kontaktu

Tak sobie.

Tak sobie.

Ocena z dnia: 27.09.2019
cinkciarz.pl Inna forma kontaktu

Dobrze.

fachowa pomoc przy niejasnościach

Ocena z dnia: 25.09.2019
Orange Inna forma kontaktu

Dobrze.

Niezawodna obsługa

Ocena z dnia: 25.09.2019
Allegro.pl Inna forma kontaktu

Dobrze.

dobra obsługa

Ocena z dnia: 20.09.2019
zalando.pl Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

bogata oferta

Ocena z dnia: 16.09.2019
Netflix Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

dobra obsługa

Ocena z dnia: 16.09.2019
LOT Inna forma kontaktu

Ok.

Ok.

Ocena z dnia: 15.09.2019
Open Finance Inna forma kontaktu

Źle.

opieszałość w wyjaśnieniu probleów

Ocena z dnia: 14.09.2019
empik Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

szybko i sprawnie

Ocena z dnia: 13.09.2019
Booking.com Inna forma kontaktu

Bardzo dobrze.

Szybka i profesjonalna obsługa

Ocena z dnia: 12.09.2019
Alior Bank Inna forma kontaktu

Dobrze.

szybko i smacznie

Ocena z dnia: 11.09.2019
Costa Coffee Inna forma kontaktu

Ponieważ zbliżało się ważne wesele w rodzinie

Ponieważ zbliżało się ważne wesele w rodzinie, postanowiłyśmy z mamą kupić odpowiednie kreacje na tą uroczystość. O sklepie Mon Cheri słyszałam same dobre opinie, od koleżanek, które kupowały tam sukienki weselne, dlatego też w pierwszej kolejności postanowiłam zajść właśnie tam. Po wejściu do sklepu moją osobą od razu zainteresowała się jedna z pracownic salonu, pytając o rodzaj okazji, fason, preferowany kolor. Wszystkie wybrane przeze mnie sukienki osobiście zaniosła do dużej, przestronnej przymierzalni. Podczas mierzenia kolejnych propozycji nie czułam kolokwialnie mówiąc oddechu sprzedawcy na plecach, pani cierpliwie czekała na to kiedy się ubiorę, będę gotowa do oceny. Opinie sprzedawczyń były stonowane, wyważone, przede wszystkim nie były nastawione wyłącznie na sprzedaż, ale solidną poradę. Podczas przymierzania mogłam skorzystać z porady krawcowej, założyć specjalnie przygotowane buty na wysokim obcasie. Z salony wyszłam zadowolona, dokonując dobrego i przemyślanego zakupu. Jeżeli chodzi o ceny to są one bardzo zróżnicowane, sukienki nie należą do najtańszych, ale są solidnie wykonane, dobrze skrojone.

W trakcie poszukiwania garnituru dla mojego brata

W trakcie poszukiwania garnituru dla mojego brata, postanowiliśmy zajść do Vistuli. Jakość rzeczy produkowanych przez markę Vistula jest bardzo wysoka, ze względu na materiały i wykończenie. Dominuje styl klasyczny, elegancki, ceny nie są zbyt wygórowane, dodatkowo można liczyć na bardzo korzystny rabat. Przykładowo za garnitur w cenie 2000 zł zapłacilibyśmy 1600zł wraz z poprawkami. Obsługa w sklepie jest bardzo miła, profesjonalna, widać że ludzie tam pracujący znają się na rzeczy, potrafią szczerze doradzić. W razie wątpliwości możemy dostać karteczkę z modelem i ceną aby w ponownej wizyty w sklepie nie tracić czasu na szukanie przymierzanego modelu. Wygląd sklepu, wnętrze jest eleganckie, nowoczesne, bardzo przestronne. Ubrania nie są pościskane na wieszakach, klient ma bezpośredni dostęp do każdego z nich. Przymierzalnie są wygodne, szerokie, dla osób oczekujących czeka duża skórzana kanapa. Czyli pełen komfort i wygoda.

Ponieważ zbliżało się wesele mojego brata

Ponieważ zbliżało się wesele mojego brata, przyszedł czas na kupienie ślubnego garnituru. Będąc w galerii zaszliśmy do wielu sklepów, jednak zdecydowanie najbardziej spodobała nam się oferta z sklepu Versari. Jest to dość niewielki sklep z garniturami oraz dodatkami dla mężczyzn, oferta jest skierowana zarówno dla młodszego jak i starszego pokolenia.Dominują nowoczesne modele, ciekawe wzory. Ceny są bardzo zróżnicowane, dodatkowo do garnitury ślubnego dostaliśmy dobrej jakości koszulę gratis. Jeżeli chodzi o obsługę jest ona bardzo miła, przede wszystkim szczera, panie nie próbują na siłę na mówić na kupno danego modelu, pokazując wady i zalety każdego z nich. Sam wygląd sklepu, mieści się w standardzie, przymierzalnie są wygodne, przestronne.

Po wyczerpujących zakupach w galerii postanowiłyśmy zajść

Po wyczerpujących zakupach w galerii postanowiłyśmy zajść na ulubioną pizze do pizza hut. W lokalu, jak zwykle o tej porze było mnóstwo ludzi. Mimo to obsługa przebiegała dość szybko i sprawnie. Na stolik czekałyśmy ok. 5 min, po kolejnych 2 minutach zjawił się kelner aby przyjąć zamówienie. Czas oczekiwania to ok 10 minut, zatem, nawet w godzinach szczytu nie trzeba czekać zbyt długo. Jedzenie było świeże i smaczne,jeżeli chodzi o cenę to nie należy ona do najmniejszych, chociaż moim zdaniem za dobre produkty można zapłacić więcej. W kwestii wyglądu lokalu, trzeba powiedzieć iż jest przyjemnie urządzony, czysty i zadbany. Minusem jest ciasnota, oraz nie wygodne wąskie siedzenia. Obsługę oceniam na plus, za szybkość, uprzejmość, podanie dania.

Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności

Zrozumiałem