Opinie wystawione przez użytkownika: Kobietka_1

Sklep wprowadza klienta w błąd

Sklep wprowadza klienta w błąd, dodatkowo sprytnie grając ofertą promocyjną - dalej krótkie streszczenie sytuacji. W tygodniu 5 udałam się do sklepu zakupić pudła plastikowe do przechowywania. Według opisu na regałach sklepowych w ofercie są dwa rodzaje pudeł za 19.90 zł- pudło (mogę pomylić się o litr pojemności)19 litrów i 28 litrów. Na regale kilka pudeł 18. Żadnego 28. Biorę więc dwa i udaje się do informacji, tam Pani mówi mi że czekają na dostawę, jutro lub pojutrze. Kupuję więc mniejsze dwa. Następnego dnia przyjeżdżam specjalnie zapytać o pudła. 28 nadal nie ma, pudeł 18 jest tyle ile zostawiłam dnia poprzedniego. Udaję się do informacji i pytam Panią. Dostawa jest w drodze. Kupuję kolejne dwa - mam już cztery mniejsze. Po kilku dniach przyjeżdżam znowu. Jakie jest moje zdziwienie gdy na regale nie ma ŻADNYCH pudeł,(same pokrywki), ale jest za to żółta karteczka z opisaną promocją (cena 14 czy 15,99 zł)! Kaufland sprzedaje po cenie promocyjnej towar którego nie ma. Przypominam że za moje zakupy zapłaciłam pełną cenę.

Wczoraj w godzinach pracy zadzwoniła do mnie Pani z

Wczoraj w godzinach pracy zadzwoniła do mnie Pani z ibnfolinii ING. Proponowała spotkanie z przedstawielem. W krótkiej i bardzo składnej rozmowie wyjaśniła mi temat spotkania i zaproponowała termin. Poprosiłam o spotkanie w miescie. Po jego ustaleniu poinformowała że pracownik ING będzie się ze mną kontaktował w celu potwierdzenia wizyty w biurze.

Ocena z dnia: 09.05.2013

Moja bardzo dobra opinia o sklepie ulega weryfikacji

Moja bardzo dobra opinia o sklepie ulega weryfikacji, ponieważ po raz kolejny udając się właśnie do tego sklepu oczekiwałam że w przeciwieństwie do sklepu na Chylonii jest zawsze lepiej zaopatrzony. Pojechałam specjalnie po żwirek dla kota, i niestety znowu znalazłam jedną paczkę i to rozdartą. Często w weekend po południu żwirek dla kota kończy się lub pozostaja tylko felerne rozwalone przez klinetów opakowania.

Udałam się wieczorem do wpłatomatu

Udałam się wieczorem do wpłatomatu. Ten na 3 Maja był nieczynny, podjechałam więc na Skwer Kościuszki. Tam też komunikat że nieczynne. Mijając się w drzwiach banku z inna panią i informując ją o sytuacji dowiedziałam się że wpłatomat na Władysława IV również nie działa. Pieniędzy nie wpłaciłam. Żenujące że trzy wpłatomaty nie działały.

Do salonu udałam się ponieważ kończy mi się niedługo umowa

Do salonu udałam się ponieważ kończy mi się niedługo umowa. Samo miejsce jest bardzo schludne i czyste - salon jest niedawno wyremontowany. Mnie osobiście nie odpowiada forma miejsc do siedzenia. Fotele to bowiem okrągłe duże pufy, a nie wszyscy mają na względzie że za plecami również siedzi człowiek i niekończenie chce się przytulać do czyichś brudnych pleców. Bardzo długo czekałam na obsługę przez konsultanta, bo około 30 minut, a sprawę jak się okazało miałam nawet nie dwuminutową.Na szczęście dostałam od konsultanta wizytówkę i mogę omówić się na konkretny termin i godzinę , bez stania w kolejce. Oferta jak na ta chwilę przystępna, choć do negocjacji.

Ocena z dnia: 28.09.2012
Orange Oddział

Udałam się do tej apteki po krople do oczu do stosowania

Udałam się do tej apteki po krople do oczu do stosowania przy używaniu szkieł kontaktowych. Kolejki nie było - przede mną jedna osoba. Bardzo podobało mi się wystawienie produktów VIchy i La roche possay dla klienta na półce. W wielu aptekach są one za szklana szybka i nie ma możliwości przeczytać etykiet bez proszenie aptekarza o fatygę do gablotki.Wielki plus. Pani aptekarka wybadała czy nie jestem przyjezdna i oczy nie reagują tak na zmianę klimatu i po chwili zaproponowała krople. Jedynym minusem była cena - za dwa malutki opakowani 5 ml zapłaciłam 22 zł :(. ale z drugiej strony świetnie że dwa opakowani - nie wyjałowią się za szybko.

Mam w tym banku konto

Mam w tym banku konto. Udałam się z zapytaniem o szybki i niewielki kredyt gotówkowy. Od razu po wejściu zostałam zaproszona do stanowiska konsultantki. Pani Kasia szybko zbadała moje potrzeby finansowe za pomocą kilku pytań, przedstawiła ofertę na kredyt gotówkowy oraz debet na koncie. Ponieważ jestem klientem myślącym i przygotowanym wymagane dokumenty miałam ze sobą na pierwszej wizycie, więc w 15 minut uzyskałam wszystkie niezbędne informacje. Kontakt w formie wizytówki mam. Świetna profesjonalna obsługa.

Ocena z dnia: 05.09.2012
mBank Oddział

Szkła kontaktowe od dawna kupuje tylko tutaj

Szkła kontaktowe od dawna kupuje tylko tutaj. Ceny najniższe jakie dotychczas znalazłam w salonie optycznym. Miesięczne szkła - koszt 26 zł za parę! Dość duży wybór oprawek w również prztepnych ecnach - od około 50 zł. Moje mam już 5 lat i ponieważ są plastkowe chodzę tylko co jakiś czas na prostowanie gdy w nich zasnę. Obsługa bardzo miła i sprawna. Ostatnio małe przemeblowanie gablot z oprawkami kosztem wstawienia biurka dla pracowników. POLECAM!

Dawno tu nie byłam

Dawno tu nie byłam. Zauważyłam sporo zmian. Przy koszach metalowych z odzieżą umieszczono lustro. Zamontowano również przy kasach nowe czytniki do kart zbliżeniowych. Sklep jak zwykle dobrze zorganizowany, dobrze zaopatrrzonyt, produkty porządnie ułożone. Świeże pieczywo, kwiaty. Obsługa miła i uprejma. Mała kolejak do kas.

Ocena z dnia: 30.08.2012
LIDL Oddział

Przy okazji wizyty w centrum weszłam do salonu zapytać o

Przy okazji wizyty w centrum weszłam do salonu zapytać o aktualną ofertę. Ponieważ niedługo kończy mi się umowa abonamentowa w innej sieci interesowała mnie oferta abonamentu i telefonu. Oprócz tego zapytałam o internet zarówno osobno jak i z laptopem. Pani w salonie od razu po wejściu zainteresowała się moją osobą i zapytała jak pomóc. Bardzo obszernie przedstawiła ofertę, wytłumaczyła jak działają poszczególne promocje i zaopatrzyła na koniec w materiały informacyjne. Po wyjściu wróciłam jeszcze po chwili z dodatkowym pytaniem i Pani chętnie mi pomogła.

Ocena z dnia: 25.08.2012
Play Oddział

Zawsze uważałam ze Alma jest sklepem dość drogim

Zawsze uważałam ze Alma jest sklepem dość drogim. Wybrałam się jednak z znajomą na zakupy, chciałyśmy kupić produkty na obiad. Byłam bardzo mile zaskoczona cenami na niskim poziomie. udało nam się zrobić zakupy nie przekraczając budżetu :). Panie z obsługi na stoisku mięsnym i nabiałów były bardzo miłe i chętne do pomocy.Sklep oferuje bardzo dużo produktów nietypowych czy regionalnych. Są odpowiednio wyeksponowane i cena jest dobrze oznakowana. Otwarte były dwie kasy jednak w zupełności to wystarczyło.Pan ochroniarz bardzo miły.

Ocena z dnia: 22.08.2012
Alma Market Oddział

Restauracja dwupiętrowa

Restauracja dwupiętrowa, leciwa ale bardzo zadbana. Minus za zamknięte drzwi od strony dworca kolejowego. Wiele osób liczyło że będą otwarte, a zamknięte były kosztem zagospodarowania przestrzeni w środku dla tylko jednego stolika. Dwie kolejki do kasy. Jedna bardzo powolna, druga OK. Pracownicy bardzo mili. Kiedy usiadłam do stolika koło owych zamkniętych drzwi przeszkadzały mi naklejone na wysokości wzroku reklamy. To samo zauważyłam przy stolikach z hookerami - obecność roślin jest miła, ale zasłaniały okna.

Rzadko zaczynam tu podróż

Rzadko zaczynam tu podróż. W tym roku po raz drugi i po raz drugi jestem bardzo niezadowolona z poziomu obsługi klienta. Dworzec jest wstrętny - brudny, stary i śmierdzi w nim bezdomnymi którzy często tam koczują np. leząc na podłodze koło "grzejników". Żadna to wizytówka kurortu jakim mieni się być Sopot. Wczoraj chciałam kupić bilet. Jedno okienko było czynne. Podeszłam, odstałam swoje w kolejce żeby sie dowiedzieć że bilety na SKM kupuje się dwa okienka obok. Powiedziałam Pani że tam nikogo nie ma, ona podała mi numer pustego okienka obok. Podeszłam, jakaś kobieta stała nad szufladą z biletami po czym sobie poszła. Druga wychyliła się zza drzwi z kanapką. Trzecia łaskawie podeszła i sprzedała mi bilet. Co za żenujące miejsce...

Ocena z dnia: 16.08.2012
SKM Sopot Inna forma kontaktu

Był to drugi sklep Rossmann w którym byłam tego dnia w

Był to drugi sklep Rossmann w którym byłam tego dnia w poszukiwaniu pęsety w przystępnej - jak najniższej cenie. W pierwszym, w pobliżu Urzędu miejskiego niestety nie było przecenionego produktu który mnie interesował i mimo pomocy uprzejmej Pani wyszłam ze sklepu z niczym. Ale że kawałek dalej był ten sklep szybko udałam się sprawdzić asortyment dostępny. Znalazłam i udałam się do kasy. Mimo godzin popołudniowych kolejki nie było i zostałam szybko obsłużona :)

Ocena z dnia: 14.08.2012
Rossmann Oddział

Przyjechałam po żwirek dla kota

Przyjechałam po żwirek dla kota. Po wycieczce zbierającej inne produkty z półek dotarłam do stoiska z artykułami dla zwierząt. Pani układała tam towar z palety czy też wózka na półki. Podeszłam zapytać o rzeczony żwirek i okazało się że go nie ma, a sklep czeka na dostawę. Pani była bardzo uprzejma, jednak nie zmienia to faktu że za KAŻDYM razem gdy jestem w TYM akurat tesco żworku nie ma! A najbliższe z drugiej strony Gdyni. Rozumiem że mogą zdarzyć się braki, ale nieprzyjemne jest zastawać taką sytuację za każdym razem :(

Ocena z dnia: 10.08.2012
Tesco Oddział

Była to moja druga wizyta w tym sklepie

Była to moja druga wizyta w tym sklepie, za pierwszym razem byłam bardzo mile zaskoczona głównie cenami. Sklep oferuje bardzo wiele butów damskich - od klapek, poprzez sandały, buty pełne po szpilki. Ceny od 19,00 wzwyż. Jakość pozostawia wiele do życzenia ale to cena jednak gra tu rolę. Dla mnie jako klienta odsztraszyła mnie dziś bardzo muzyka w sklepie. Bardzo głośna - nie słychać było co się mówi do drugiej osoby. Czy personel nad tym panuje?

Skle jest dobrze usytuowany

Skle jest dobrze usytuowany, blisko stacji benynowej. Poza tym to jedyny market w pobliżu ze stoiskiem mięsnym. Znajdziemy tu dużo warzyw i owoców, produkty są świetnie porozkładane na regałach, za każdym razem (tym razem również) obsługa dba na bieżąco o porządek i rozpakowuje towary brakujące na półki. Wdziale mięso możemy kupić świeże mięso na wagę oraz wędliny czy ser. Płatność kartą bez ogrniczeń! Jedeyny minus za brak stojaka na rowery przed sklepem.

Ocena z dnia: 05.08.2012
Polo Market Oddział

Wizytę w Kauflandzie traktuje jak zło konieczne

Wizytę w Kauflandzie traktuje jak zło konieczne - jest to jedyny duży "dość" dobrze z pozoru zaopatrzony sklep w okolicy. Jednak za KAŻDYM razem jestem niezadowolona. Poszłam tym razem po pesto - nie znalazłam w ogóle!mimo biegania między regałami, worki do odkurzaczy-po długim szukaniu - 5 szt w paczce - mało! Kasy jak ostatnio nie były oznaczone czy są otwarte - żadne światełko się nie paliło, wyjątkowo przede mną były tylko 2 osoby, wiec ku mojemu miłemu zaskoczeniu obsługa kas tym razem OK.

Ocena z dnia: 02.08.2012
Kaufland Oddział

Co miesiąc udaje się do tego salonu po szkła kontaktowe

Co miesiąc udaje się do tego salonu po szkła kontaktowe. Cenię go sobie ze względu na najniższe ceny z wszystkich sklepów z szkłami w jakich byłam. W ofercie sklep posiada spory wybór oprawek do okularów i to również przystępnych cenowo. Dodatkowo korzystam czasem z bezpłatnej usługi "doginania" zakupionych tam oprawek - ponieważ są plastikowe co jakiś czas trzeba je odświeżyć.Jedynym minusem jest dla mnie"lada" przy której dokonuje się zakupów - jest to w sumie stolik kawowy z krzesłami i nie wiadomo czy do niego siadać czy co robić? No i wczoraj Państwo mieli na nim mnóstwo papierów które utrudniały obsługę. Mimo to gorąco polecam !

Ocena z dnia: 02.08.2012
Optyka Inna forma kontaktu

Sklep znajduje się w nowym centryum handlowym

Sklep znajduje się w nowym centryum handlowym. Jest duży i przestronny. Alejki między ciuchami pozwalają się swobodnie poruszać mamom z dziećmi. Ubrania i akcesoria są świetnie wyeksponowane. Trochę mylące są promocje rozmieszczone w różnych częściach sklepu, osobiście wolę gdy znajdują się w jednym miejscu. Przymierzalnie świene bo duże :) Obsługa szybka i sprawna.

Ocena z dnia: 31.07.2012
H&M Oddział

Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności

Zrozumiałem