Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Rozrywka, kultura, hobby
Prasa, książki, multimedia
Empik
 Świętokrzyska 20 Kielce

Godło Jakość Obsługi

Empik

Kategoria: Prasa, książki, multimedia

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2755

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://empik.com

Informacje: +48 22 462 72 50

Zobacz wszystkie opinie »

Empik

Świętokrzyska 20 Kielce

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (17)

Pokaż opinie

10 z 17 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 476

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 25.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paweł

Kielce

Opinii 56

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 20.11.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magda

Kielce

Opinii 2

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 22.10.2014

W internecie znalazłam bardzo fajną książkę która mnie zaciekawiła więc postanowiłam poszukać jej w jakimś sklepie z książkami, akurat wpadł mi do głowy Empik i nie żałuję. Niestety sama nie mogłam jej znaleźć, dlatego poprosiłam o pomoc obsługę. Pani podeszła do komputera i poszukała czy mają taką książkę na stanie, po sprawdzeniu zostałam skierowana do półki na której się znajduje lecz i tak jej nie zauważyłam więc podeszłam jeszcze raz do tej pani, a ona z uśmiechem na twarzy zaprowadziła...

W internecie znalazłam bardzo fajną książkę która mnie zaciekawiła więc postanowiłam poszukać jej w jakimś sklepie z książkami, akurat wpadł mi do głowy Empik i nie żałuję. Niestety sama nie mogłam jej znaleźć, dlatego poprosiłam o pomoc obsługę. Pani podeszła do komputera i poszukała czy mają taką książkę na stanie, po sprawdzeniu zostałam skierowana do półki na której się znajduje lecz i tak jej nie zauważyłam więc podeszłam jeszcze raz do tej pani, a ona z uśmiechem na twarzy zaprowadziła mnie i pokazała gdzie ta książka się znajduje. Teraz każdemu z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kornelia

Kielce

Opinii 8

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 29.07.2014

Empik to miejsce w którym wielokrotnie mam przyjemność zaopatrywania się w książki lub produkty biurowe, ostatnio także artystyczne.Słów kilka o tym miejscu.Brakuje dawnych kanap do siedzenia dla klientów którzy przed kupne mogli sobie przeczytać kilka stron,od tamtej pory zakupy w empiku są trochę w ciemno.Nie wszystko co zakupimy nadaje się później do czytaniaczy do użytku.Doskonałe miejsce by znaleźć dla kogoś upominek na prezent.Polecam osobą , które mają czas na rozwój osobisty.Dziedzina...

Empik to miejsce w którym wielokrotnie mam przyjemność zaopatrywania się w książki lub produkty biurowe, ostatnio także artystyczne.Słów kilka o tym miejscu.Brakuje dawnych kanap do siedzenia dla klientów którzy przed kupne mogli sobie przeczytać kilka stron,od tamtej pory zakupy w empiku są trochę w ciemno.Nie wszystko co zakupimy nadaje się później do czytaniaczy do użytku.Doskonałe miejsce by znaleźć dla kogoś upominek na prezent.Polecam osobą , które mają czas na rozwój osobisty.Dziedzina biznesu jest dobrze zaopatrzona, w każdym punkcie,w każdym mieście.W empiku można dostać kartę by zbierać punkty pay back,przy każdym zakupie, należy wypełnić formularz. Podczas zakupów w empiku warto najpierw zrobić listę zakupową i dobrze oszacować i kalkulować wydatki, asortyment jest bogaty, warto zainwestować w coś co będzie służyć.Kornelia PiaseckaPS Raz dostałam cenna informację na temat możliwości nauki języka angielskiego on line na stronach BBC, to doskonale kiedy personel daje nam więcej niż oczekujemy .Kornelia

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 09.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ZwyczajnyTaki

Kielce

Opinii 403

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 12.12.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ZwyczajnyTaki

Kielce

Opinii 403

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 11.12.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patrycja

Kielce

Opinii 451

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 07.04.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Stokrotka

Kielce

Opinii 16

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 05.09.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Andrzej

Kielce

Opinii 50

lokalizacja
Świętokrzyska 20, Kielce
Data 31.07.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.