Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Dom, mieszkanie, ogród
Podłogi, wykładziny
KOMFORT
  Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3 Janki

Godło Jakość Obsługi

KOMFORT

Kategoria: Podłogi, wykładziny

Wynik dla całej firmy:

Opinii:537

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

KOMFORT

Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3 Janki

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (9)

Pokaż opinie

9 z 9 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

palkazapalka

Grodzisk

Opinii 1

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 19.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Joanna

Raszyn

Opinii 5

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 09.08.2015

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Teresa

Warszawa

Opinii 135

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 31.08.2014

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Raszyn

Opinii 93

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 03.03.2014

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Raszyn

Opinii 93

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 31.10.2013

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Raszyn

Opinii 93

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 28.10.2013

Sklep znajduje się w Jankach . Na wejściu obsługa podchodzi pytając o potrzeby wykazuje zainteresowanie klientem . Obsługa dysponuje dobrą wiedzą proponując różne rozwiązania i pokazując ciekawe wzory dywanów. Kiedy zainteresowałem się konkretnym modelem dowiedziałem się, że dywan można bez problemu zwrócić. Ceny jednak umiarkowanie duże można te same produkty znaleźć w innych miejscach taniej. Mimo to obsługa robi dobre wrażenie sklep jest duży i przestrony a fachowość personelu robi dobre...

Sklep znajduje się w Jankach . Na wejściu obsługa podchodzi pytając o potrzeby wykazuje zainteresowanie klientem . Obsługa dysponuje dobrą wiedzą proponując różne rozwiązania i pokazując ciekawe wzory dywanów. Kiedy zainteresowałem się konkretnym modelem dowiedziałem się, że dywan można bez problemu zwrócić. Ceny jednak umiarkowanie duże można te same produkty znaleźć w innych miejscach taniej. Mimo to obsługa robi dobre wrażenie sklep jest duży i przestrony a fachowość personelu robi dobre wrażenie.

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 09.09.2013

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Rzeniszów

Opinii 539

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 11.07.2013

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za odwiedziny naszego sklepu. Każda zgłoszona obserwacja i opinia jest dla nas ważna. Staramy się sprostać oczekiwaniom klientów i cały czas pracujemy nad udoskonalaniem naszej obsługi oraz oferty produktowej. Skontaktuj się z Nami bezpośrednio pod numerem 801 30 11 30. Pamietaj, że zakupy możesz dokonać również online na www.komfort.pl

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Warszawa

Opinii 3

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 06.02.2012

Będąc przy okazji w Jankach całą rodziną wybrałam się do Komfortu. Na wejściu przywitała nas z uśmiechem pani i zaproponowała obsługę. Podaliśmy wymiary dywanu jaki nas interesuje i jakość materiału. Pani wskazała nam miejsce i wspólnie z nami przeszukiwała mnóstwo dywanów, aby znaleźć zgodny z naszymi oczekiwaniami. Kiedy wybraliśmy konkretny dywan -dowiedzieliśmy się, że dywan można bez problemu zwrócić. Ekspedientka na naszą prośbę zarezerwowała dywan w celu zakupu w komforcie w Warszawie,...

Będąc przy okazji w Jankach całą rodziną wybrałam się do Komfortu. Na wejściu przywitała nas z uśmiechem pani i zaproponowała obsługę. Podaliśmy wymiary dywanu jaki nas interesuje i jakość materiału. Pani wskazała nam miejsce i wspólnie z nami przeszukiwała mnóstwo dywanów, aby znaleźć zgodny z naszymi oczekiwaniami. Kiedy wybraliśmy konkretny dywan -dowiedzieliśmy się, że dywan można bez problemu zwrócić. Ekspedientka na naszą prośbę zarezerwowała dywan w celu zakupu w komforcie w Warszawie, który znajdował się bliżej naszego miejsca zamieszkania. Dzięki temu w razie potrzeby moglibyśmy zwrócić zakup i nie jechać specjalnie do Janek. Na koniec pożegnała nas z uśmiechem na twarzy.

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za odwiedziny naszego sklepu. Każda zgłoszona obserwacja i opinia jest dla nas ważna. Staramy się sprostać oczekiwaniom klientów i cały czas pracujemy nad udoskonalaniem naszej obsługi oraz oferty produktowej. Skontaktuj się z Nami bezpośrednio pod numerem 801 30 11 30. Pamietaj, że zakupy możesz dokonać również online na www.komfort.pl

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.