Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Expander

Kategoria: Doradztwo finansowe i podatkowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:317

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (317)

Pokaż opinie

10 z 317 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Kaszmir

Poznań

Opinii 1

lokalizacja
głogowska 83, Poznań
Data 14.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

wojciech640

Piotrków Trybunalski

Opinii 1

lokalizacja
Słowackiego 87, Piotrków Trybunalski
Data 17.09.2017

Fatalnie. Miałem tę wątpliwą przyjemność skorzystania z usług. Doradca kłamał mnie za każdym razem, ilekroć pytałem o przekazanie dokumentów do banku w którym starałem się o hipotekę. Skończyło się reklamacją oraz jej uznaniem. Nie polecam !!! Na plus: oferta,cena,asortyment, wygląd miejsca obsługi. Na minus: wiedza i kompetencje personelu, zachowanie personelu, organizacja i czas obsługi.Zamroziłem pewną kwotę pieniędzy na okres 2,5 roku po tym okresie zwrócono mi ale o ok 300 zł mniej i...

Fatalnie. Miałem tę wątpliwą przyjemność skorzystania z usług. Doradca kłamał mnie za każdym razem, ilekroć pytałem o przekazanie dokumentów do banku w którym starałem się o hipotekę. Skończyło się reklamacją oraz jej uznaniem. Nie polecam !!! Na plus: oferta,cena,asortyment, wygląd miejsca obsługi. Na minus: wiedza i kompetencje personelu, zachowanie personelu, organizacja i czas obsługi.Zamroziłem pewną kwotę pieniędzy na okres 2,5 roku po tym okresie zwrócono mi ale o ok 300 zł mniej i powiedziano mi że zapraszają do dalszej współpracy . Nie polecam nawet mojemu wrogowi .

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewelina

Białystok

Opinii 3

lokalizacja
Malmeda 1, Białystok
Data 04.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 22.08.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 13.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Urszula

Bydgoszcz

Opinii 29

lokalizacja
Ocena firmy
Data 01.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  67% Bezużyteczna  33% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Criss Norberto

Gniezno

Opinii 41

lokalizacja
Ocena firmy
Data 01.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Robert

Ostrołęka

Opinii 44

lokalizacja
Ocena firmy
Data 01.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dariusz

Pruszków

Opinii 47

lokalizacja
Ocena firmy
Data 01.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Tina

Kielce

Opinii 28

lokalizacja
Ocena firmy
Data 01.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 32

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.