Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

BZ WBK

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2546

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (2546)

Pokaż opinie

10 z 2546 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Dariusz

Bydgoszcz

Opinii 2

lokalizacja
Modrzewiowa Bydgoszcz
Data 17.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Bartosz

Głogów

Opinii 3

lokalizacja
al. Wolności 2 Głogów
Data 30.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Qbeck

Kłodzko

Opinii 113

lokalizacja
Kościuszki 7, Kłodzko
Data 28.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paweł

Szczecin

Opinii 3

lokalizacja
ul. Rydla 50 Szczecin
Data 05.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Artur

Stok Lacki

Opinii 11

lokalizacja
Pułaskiego 14, Siedlce
Data 04.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

MIgotka89

Mysłakowice

Opinii 9

lokalizacja
Wolności 11, Jelenia Góra
Data 03.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Krzysztof

Konstantynów Łódzki

Opinii 4

lokalizacja
Łódzka 18, Konstantynów Łódzki
Data 03.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Zuzanna

Poznań

Opinii 65

lokalizacja
ul. Poznańska 74 Tarnowo Podgórne
Data 02.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mateusz

Poznań

Opinii 14

lokalizacja
ul. Dąbrowskiego 53/55 Poznań
Data 01.10.2017

Pomijając bardzo długie czekanie w kolejce - obsługa tego banku na bardzo wysokim poziomie. Byłem zainteresowany kartą kredytową i jeśli chodzi o korzystanie z tego typu usług to jestem ostrożny. O wszystko wypytywałem doradczynię - tak że jedno pytanie ją zagięło i poszła po kierowniczkę oddziału. Kierowniczka zaprosiła mnie do swojego pomieszczenia i wszystko mi wytłumaczyła i próbowała rozwiać moje wątpliwości, na ów wspomniane pytanie z którym nie mogła sobie poradzić doradczyni również i...

Pomijając bardzo długie czekanie w kolejce - obsługa tego banku na bardzo wysokim poziomie. Byłem zainteresowany kartą kredytową i jeśli chodzi o korzystanie z tego typu usług to jestem ostrożny. O wszystko wypytywałem doradczynię - tak że jedno pytanie ją zagięło i poszła po kierowniczkę oddziału. Kierowniczka zaprosiła mnie do swojego pomieszczenia i wszystko mi wytłumaczyła i próbowała rozwiać moje wątpliwości, na ów wspomniane pytanie z którym nie mogła sobie poradzić doradczyni również i kierowniczka oddziału miała z tym problem i musiała podzwonić i popytać - gdzie też nie umieli na to pytanie odpowiedzieć. Także jeśli chodzi o traktowanie klienta to jest to na bardzo wysokim poziomie, lecz jeśli chodzi o szczegóły w ofercie o które mało kto pyta - to już trochę gorzej. Wątpliwość ostatecznie nie została rozwiana, lecz kierowniczka oddziału zapewniała mnie, że w razie co w każdej chwili mogę zrezygnować z karty kredytowej. Na pożegnanie podała mi rękę. Do teraz jestem korzystam z tej usługi i jestem zadowolony.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ariadna

Ostrołęka

Opinii 1

lokalizacja
ul. Inwalidów Wojennych 6, Ostrołęka
Data 28.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 255

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.