Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Lidl

Kategoria: Supermarkety

Wynik dla całej firmy:

Opinii:6533

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (6533)

Pokaż opinie

10 z 6533 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii


Data 19.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 18.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paula

Sanniki

Opinii 3

lokalizacja
Kobylińskiego 29, Płock
Data 18.11.2017

Obsługa na moje oko pozytywna w zachowaniu aczkolwiek zdażyła mi się niemiła sytuacja. 16 listopada ruszyła nowa gazetka sklepu, głównie zabawki dla dzieci na święta. Tego samego dnia idąc do sklepu po upatrzone wcześniej klocki Fisher Price i widząc pustą półkę, zwracam się grzecznie do jednej z pań z zapytaniem o dany produkt czy jest on na magazynie czy został już wykupiony. W odpowiedzi Pani naskoczyła i nakrzyczała, jeśli półka jest pusta to znaczy że ich nie ma. Jeszcze tego samego dnia...

Obsługa na moje oko pozytywna w zachowaniu aczkolwiek zdażyła mi się niemiła sytuacja. 16 listopada ruszyła nowa gazetka sklepu, głównie zabawki dla dzieci na święta. Tego samego dnia idąc do sklepu po upatrzone wcześniej klocki Fisher Price i widząc pustą półkę, zwracam się grzecznie do jednej z pań z zapytaniem o dany produkt czy jest on na magazynie czy został już wykupiony. W odpowiedzi Pani naskoczyła i nakrzyczała, jeśli półka jest pusta to znaczy że ich nie ma. Jeszcze tego samego dnia wyszła informacja że klocki nie dojadą do żadnego Lidla w Płocku. Można było grzecznie i spokojnie przekazać informacje o braku produktu jednak ta Pani wybrała sposób mniej grzeczny.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ANNA

Ostróda

Opinii 2

lokalizacja
Kazimierza Puławskiego 5, Ostróda
Data 17.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patryk

Kazimierz Biskupi

Opinii 148

lokalizacja
Poznańska 83, Konin
Data 17.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patryk

Kazimierz Biskupi

Opinii 148

lokalizacja
Wyszyńskiego Konin
Data 17.11.2017

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patryk

Kazimierz Biskupi

Opinii 148

lokalizacja
3 Maja 12, Konin
Data 17.11.2017

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patryk

Kazimierz Biskupi

Opinii 148

lokalizacja
Jana Pawła II 1d, Konin
Data 17.11.2017

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patryk

Kazimierz Biskupi

Opinii 148

lokalizacja
al.Krakowska róg łopuszńska 253, Warszawa
Data 17.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Droga Męczenników Majdanka 48, Lublin
Data 16.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 654

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.