Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Hebe

Kategoria: Perfumerie, drogerie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:942

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (942)

Pokaż opinie

10 z 942 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Anna

Przemyśl

Opinii 6

lokalizacja
Brudzewskiego 1, Przemyśl
Data 20.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Zębowo

Opinii 11

lokalizacja
Tuwima 32, Słupsk
Data 15.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Iga

Piła

Opinii 2

lokalizacja
14 lutego 26, Piła
Data 08.11.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Piła

Opinii 13

lokalizacja
14 Lutego 26 Piła
Data 07.11.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

EWELINA

Rąbień

Opinii 4

lokalizacja
Drewnowska 58 Łódź
Data 26.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
inne
Data 20.10.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Ruda Śląska

Opinii 30

lokalizacja
wolności 24, Chorzów
Data 03.10.2017

Po wejściu do drogerii zostałam od razu przywitana przez jedną z ekspedientek, która również zaproponowała mi swoją pomoc. Pozostali pracownicy również byli dostępni dla klientów. Jestem klientką tej drogerii od paru lat i według mnie niestety atmosfera panująca w sklepie zepsuła się. Jeden ze stałych pracowników stał się opryskliwy dla klientów jak i współpracowników. Kiedy przeglądałam produkty ekspedient nie przeprosił mnie abym ustąpiła mu miejsca, by mógł otworzyć szufladę z kosmetykami...

Po wejściu do drogerii zostałam od razu przywitana przez jedną z ekspedientek, która również zaproponowała mi swoją pomoc. Pozostali pracownicy również byli dostępni dla klientów. Jestem klientką tej drogerii od paru lat i według mnie niestety atmosfera panująca w sklepie zepsuła się. Jeden ze stałych pracowników stał się opryskliwy dla klientów jak i współpracowników. Kiedy przeglądałam produkty ekspedient nie przeprosił mnie abym ustąpiła mu miejsca, by mógł otworzyć szufladę z kosmetykami tylko zrobił to "na chama", dlatego musiałam sama się przesunąć by nie zostać staranowana. Asortyment drogerii jak i oferta jest bogata w różnorodne produkty jak i promocję. Stan wizualny bardzo dobry. Pani, która witała mnie na wejściu podczas obsługi klientów na kasie była bardzo nachalna proponując produkty w promocji, nie zważała na niechęć konsumentów do ich zakupu tylko na siłę dalej je chciała sprzedać. Podsumowując, jestem bardzo rozczarowana aktualnie panującą atmosferą w tej drogerii, gdyż zawsze właśnie przez miłą atmosferę z wielką chęcią robiłam w niej zakupy, teraz jedynie, dlatego, że do Chorzowa mam najbliżej.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

MIgotka89

Mysłakowice

Opinii 9

lokalizacja
Jana Pawła II 51, Jelenia Góra
Data 28.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Toruń

Opinii 17

lokalizacja
Szeroka 37a, Toruń
Data 16.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paulina

Olsztyn

Opinii 2

lokalizacja
Tuwima 26 Olsztyn
Data 18.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 95

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.