Polo Market

(2.85)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (3147 z 4332)

Bezczelność i brak...
Bezczelność i brak kultury. Ja rozumiem jest wskazanie żeby nosić maseczki, ale są wyjątki że pewne osoby nie mogą ich zakładać. W dniu wczorajszym tj. 07.04 2021r. zostałam niebosłużona za brak maseczki mimo ze od lat choruje i nie moge jej nosic od poczatku pandemii. Niestety do kierowniczki tego sklepu to nie docierało(mówiłam że mam zaświadczenie).Watpie by miała wykształcenie medyczne i wiedziała co zrobić w razie mojego niedotlenienia lub ataku paniki(co juz mi sie zdarzało). Robie zakupy w tym sklepie od lat ale moja noga nigdy więcej tam nie postanie. Pandemia kiedyś się skończy a niesmak do tego sklepu pozostanie. Jeśli tak jak mówiła to decyzja odgórna że nie mają obsługiwać klientów bez maseczki to podziwiam że sklep stać na taki ruch. Dodam jeszcze że połowa personelu od roku maseczki nosi pod nosem a rękawiczek nie nosi nikt(a wczoraj tego tez ode mnie wymagano). Poza tym brak kultury empati i emanującej z tej kobiety nienawiści do klienta był porażający. Są różne sytuacje i osoba odpowiedzialna za sklep powinna to rozumieć. Radziła bym podjąć z pracownikami taką rozmowe bo takich klientów jak ja jest na pewno więcej i oni także nie wrócą.

Niezweryfikowany Klient_0auM

08.04.2021

Placówka

Toruń, Świętopełka 13

Nie zgadzam się (0)
Generalnie w Polo...
Generalnie w Polo Markecie rzadko robię zakupy. Wybór w sklepie jest przyzwoity, jednak istnieją markety w których wybór jest większy. Ceny również nie należą do najniższych. Obsługa nie wyróżnia się na tle innych sklepów. W lokalu było czysto.

DatiM

07.04.2021

Placówka

Turek, Milewskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Dlaczego w gazetce...
Dlaczego w gazetce i spisie artykułów do zamówienia są promocje,A na paragonie ich nie ma?Dziś zamówiłam on-line artykuły za 130 zł a na potwierdzeniu(przed skompletowaniwm) wyszło 140 zł?

Niezweryfikowany Klient_TLza

25.03.2021

Placówka

Jastrzębie-Zdrój, 11 listopada 2

Nie zgadzam się (0)
Sklep miał bardzo...
Sklep miał bardzo brudna podłogę pani bez maseczki mówisz ze jest plekska i nie potrzebuje maseczki, pani nie wydała grosza nie informując mnie

Julek2002

02.03.2021

Placówka

Konin, Chopina

Nie zgadzam się (0)
Niestety, ale tej...
Niestety, ale tej wizyty nie mogę zaliczyć do udanej. Niezbyt miła obsługa na sali sprzedaży oraz kolejka przy kasie .około 10 osób. Mięso kiepskiej jakości i chyba nie świeże tylko rozmrożone. Dobrze, że chociaż kwiaty dla żony były super.

Henryk_41

11.02.2021

Placówka

Lubawa, Poznańska 13

Nie zgadzam się (0)
Najgorszy sklep w...
Najgorszy sklep w Kościerzynie, jest bardzo brudny. Stoisko z mięsem śmierdzi, warzywa i owoce zgnite, nieświeże. Brak towaru na półkach, ponieważ panie, które pracują wolą urządzać sobie pogaduszki na zapleczu z zastępcami kierowników. Bardzo nie miła obsługa. Ostatnio gdy robiłam zakupy, zastępca kierownika p. B., bardzo nie miło odzywała się do starszego Pana, ponieważ nie widział ceny - na co odpowiedź tej Pani - przecież leży jak byk przed Panem. I to ma być szacunek do osób starszych??? Osoba, która jest zastępcą w sklepie powinna mieć jakąś kulturę - nie mam pojęcia jak jak ta osoba jest na tym stanowisku. Taka osoba nie powinna wogóle pracować wśród ludzi.

zarejestrowany-uzytkownik

25.01.2021

Placówka

Kościerzyna, Staszica 13

Nie zgadzam się (1)
Praca w dziale...
Praca w dziale mięsnym to porażka. Stoi się długo. Panie miłe, tylko mało kompetentne

zarejestrowany-uzytkownik

29.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobry na codzienne...
Dobry na codzienne zakupy.

ant55

29.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dość wysoko cenię...
Dość wysoko cenię tę placówkę za różnorodne zaopatrzenie, za profesjonalną obsługę, za komfort przebywania, wybierania i swobodnego decydowania. szkoda, że ceny są cokolwiek wyższe niż np. w Biedronce czy Delikatesach. ten sklep jest w moim miasteczku, ten sklep czasem "odwiedzam".

DORA_1

29.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zawsze trzeba czekać...
Zawsze trzeba czekać na promocyjny towar.Prawie nigdy sklep po otwarciu nie jest przygotowany.Lubię tu robić zakupy ze względu na miłą obsługę, ale stanie jak za komuny za promocją to już obłęd. Może należy wcześniej przygotować promocyjny towar ,zwłaszcza w czasie pandemii .Pozdrawiam i życzę zdrowych i spokojnych Świąt.

Niezweryfikowany Klient_v0ex

20.12.2020

Placówka

Opole, Dambonia 169

Nie zgadzam się (0)
Bardzo lubię robić...
Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Obsługa jest bardzo miła i uczynna.

Niezweryfikowany Klient_Dm79

17.12.2020

Placówka

Gdynia, Helska 8

Nie zgadzam się (0)
Zdecydowanie nie polecam......
Zdecydowanie nie polecam... Pani na mięsnym odpowiada głupim tekstem... Na kasach kasjerki się gubią... Po za tym brak cen, brud!!!

Klient_yurY

14.12.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Te sklepy zawsze...
Te sklepy zawsze wyglądają jakby były brudne.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa miła, ale...
Obsługa miła, ale niezbyt pomocna.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Od ostatniego pobytu...
Od ostatniego pobytu jakość obsługi nieco się poprawiła. Personel jest bardziej nastawiony na klienta i obsługa jest milsza niż poprzednio.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Słaba jakość, dobre...
Słaba jakość, dobre ceny ,blisko domu

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
fajna sieć zawsze...
fajna sieć zawsze miło i sympatycznie. dobra obsługa również po sprzedażna.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
miła obsługa
miła obsługa

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Po wizycie w...
Po wizycie w tym Polo Markecie, która przebiegła miło i sprawnie, nie zaobserwowałem żadnych istotnych niedociągnięć pod żadnym względem. W sklepie było czysto, dostęp do towarów nie był utrudniony, obsługa była bardzo miła i życzliwa, ilość pracowników odpowiednia, nie trzeba było ich szukać. Obsługa była sprawna, nie musiałem czekać w kolejkach, pracownicy znali produkty i miejsce gdzie się one znajdują i chętnie pomagali. Asortyment jest dość bogaty, dostępne są wszelkie produkty codziennego użytku, ceny są przystępne dla przeciętnego człowieka.

Klient_23QP

03.12.2020

Placówka

Toruń, Armi Ludowej 12

Nie zgadzam się (0)
W sklepie panował...
W sklepie panował nieporządek. Stały palety z towarem w alejkach. Na sklepie pracowała pani obcego pochodzenia, nie potrafiła określić mi lokalizacji produktu (drożdże babuni). Przy kasie była kolejka na 8 osób. Kasjerka zadzwoniła po obsługę do drugiej kasy ale nikt nie podszedł. Kasjerka bardzo sympatyczna, przywitała mnie i pożegnała przy kasie. Zapytała o aplikację polomarket.

Klient_xw6J

01.12.2020

Placówka

Konin, Szpitalna 12

Nie zgadzam się (0)

Polo Market

Polo Market to zbudowana wyłącznie na Polskim kapitale sieć supermarketów. Pierwsze sklepy pojawiły się w 1997 roku, gdy sieć rozpoczynała swoją działalności było zaledwie 27 sklepów, dzisiaj jest ich 280 i znajdują się na terenie całego kraju. Sklepy Polo Market odwiedza miesięcznie prawie 9 mln konsumentów. Firma dąży do osiągnięcia statusu ulubionego polskiego supermarketu oraz aby ich pracownicy byli najbardziej lubianym personelem, pragnie również dostarczać przyjemności poprzez zawsze świeże produkty oraz komfortowe zakupy.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Polo Market?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Dobrze.
Dobrze.