olx.pl

(3.71)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (312 z 1556)

Całkiem ok. Niestety...
Całkiem ok. Niestety jest dużo oszustów, dlatego preferuję odbiór osobisty w centrum miasta. Trzeba uważać, ale większość moich doświadczeń była dobra

ki6980

08.08.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zero odpowiedzialności za...
Zero odpowiedzialności za transakcje. Nie ma możliwości otrzymania danych sprzedającego w przypadku np reklamacji. Portal OLX tez nie podejmuje się przekazania informacji. Po czterech miesiącach nie ma śladu po zakupie:( Bazar jak za dawnych czasów - nikt za nic nie odpowiada:( Czasami lepsza cena kosztuje nas więcej niż zakup w porządnym sklepie.

Klient_dA4rO

14.07.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ochrona kupujących to...
Ochrona kupujących to jakiś żart. Działa tylko w przypadku, kiedy sprzedawca przyśle cegły zamiast zamówionego przedmiotu. Sprzedawca przysłał co prawda przedmiot, który był zamówiony, ale stan zupełnie niezgodny z tym, co pisał w aukcji - ochrona kupujących tego nie uwzględnia.

Kamizi94

13.07.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Rozbudowano portal zupełnie...
Rozbudowano portal zupełnie niepotrzebnie. Jest nieczytelny, ciągle każe się odświeżać, zatyka się. Obecna lista ogłoszeń beznadziejna, Opinię można wystawić tylko przed finalizacją transakcji i wtedy tylko pojawia się przypomnienie. Bardzo wysoka opłata za pakiet ochronny.

Niezweryfikowany Klient_D1ie

16.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Firma, która nie...
Firma, która nie zdecydowała się wycofać się z Rosji, kraju, który bezprawnie zaatakował niepodległe państwo i bestialsko morduję tam cywilów, nie powinna mieć możliwości prowadzenia działalności w naszym kraju. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

hubertenglish

23.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Firma dramat. Usuwają...
Firma dramat. Usuwają ogłoszenia według własnego widzimisię. Moderatorzy chyba z jakiejś łapanki z wyimaginowanymi pretensjami. Ich wiedza na poziomie zerowym, ma się wrażenie że rozmawia się z dziećmi, które potrafią używać tylko kopiuj/wklej. Na odpowiedź czeka się kilka dni. Łamanie zasad przez innych użytkowników można sobie zgłaszać do woli a i tak nic z tym nie zrobią. Ważne żeby brać pieniądze za ogłoszenia. Ogólnie dla mnie parszywa firma pod każdym względem. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_iSQw

10.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Fatalna obsługa klienta....
Fatalna obsługa klienta. Niewyobrażalne, ze jest to możliwe w dzisiejszych czasach. Na odpowiedź na zgłoszenie trzeba czekać bardzo długo (z powodu dużej liczby zgłoszeń, co mnie w tej sytuacji nie dziwi). Kilka razy trzeba precyzować, bo nie rozumieją, choć precyzyjna jestem zawsze. Żeby skorzystać z wysyłki Olx trzeba podać dane osobowe, łącznie ze skanem dowodu osobistego(!). SKANDAL! Do tego zdjęcie wyciągu bankowego na potwierdzenie, że jest się właścicielem konta! a weryfikacja trwa TYDZIEŃ!!! Za to kupujący czeka i czeka, aż w końcu rezygnuje. Tyle problemów przy wysyłce przedmiotu za 5 zł. Pytanie, takie czy działanie OLX-a jest w ogóle zgodne z prawem.

Niezweryfikowany Klient_UhwU

22.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
ZERO obsługi klienta...
ZERO obsługi klienta olnine

Niezweryfikowany Klient_aP6G

12.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Niestety dużo oszustów...
Niestety dużo oszustów na tej platformie. Minus za brak wsparcia dla sprzedających -np. sytuacje z których ludzie zgłaszają specjalnie brak oryginalności aby otrzymać i pieniądze i towar. Duży plus za super promocje na wysyłkę za 1zl i to jeden z elementów do dalszego polecenia.

claudia_3

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zostałam oszukana na...
Zostałam oszukana na OLX a zaangażowanie ze strony OLX praktycznie zerowe.Od tej pory korzystam jeśli muszę - za duże ryzyko jak dla mnie

Sonce

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przyjazny serwis kupię...
Przyjazny serwis kupię / sprzedam. Szeroka możliwość zastosowania.

Klient_W4EE

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Firma zmienia się...
Firma zmienia się na nowoczesną. Fajne promocje. Przesyłki olx sa super.

Alicja_438

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Polecam
Polecam

Niezweryfikowany Klient_YN3g

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety dużo oszustów...
Niestety dużo oszustów i wyłudzaczy tam grasuje, az dziwne że nie można temu zapobiec "odgórnie" wprowadzając jakies zabezpieczenia

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dużo ciekawych ofert...
Dużo ciekawych ofert i tania wysyłka

Niezweryfikowany Klient_oCqI

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Coraz lepsza obsługa....
Coraz lepsza obsługa. Coraz więcej możliwości. Zakupy to przyjemność.

IZABELA_932

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Olx polecam. Duży...
Olx polecam. Duży asortyment . Ale trzeba bardzo uważać na oszustow

Maria_484

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Kupuję, sprzedaję. Bez...
Kupuję, sprzedaję. Bez problemów.

julia1000

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi Ok
Jakość obsługi Ok

Niezweryfikowany Klient_PL7O

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wszystko w porządku
Wszystko w porządku

Niezweryfikowany Klient_OGZ3

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

olx.pl

Platforma OLX jest bazą ogłoszeń lokalnych. Jest to największa tego typu platforma w Polsce. Została ona założona w 2006 roku. OLX należy do grupy OLX Sp. z. o.o. którą tworzą także Otodom, Otomoto oraz Fixly. Portal posiada w swojej ofercie ponad 19 milionów aktywnych ogłoszeń z kategorii: nieruchomości, motoryzacja, praca, moda, elektronika, zwierzęta i inne. Za pośrednictwem portalu można zarówno sprzedać produkt, zamienić się lub oddać za darmo. W celu ułatwienia korzystania z serwisu została również uruchomiona aplikacja mobilna.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż olx.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Całkiem ok. Niestety...
Całkiem ok. Niestety jest dużo oszustów, dlatego preferuję odbiór osobisty w centrum miasta. Trzeba uważać, ale większość moich doświadczeń była dobra