Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Empik

Kategoria: Prasa, książki, multimedia

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2743

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Empik

Wołoska 12 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (33)

Pokaż opinie

10 z 33 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Iza

Warszawa

Opinii 14

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 01.03.2017

W okresie przedświątecznym, kiedy sklep jest pełen klientów, dużo pracowników chodzących pośród półek sprawdzało na urządzeniach mobilnych dostępność konkretnych artykułów i pomagało w wyszukiwaniu ich na półkach. Nie zawsze się to jednak udawało, pracownik zaczynał poszukiwania dla innego klienta i znowu było się zdanym na siebie. Można było płacić nie przy kasach (do których były jak wiadomo kolejki), ale kartą w terminalu od razu przy półce. Duże usprawnienie. Minusem są wysokie ceny, w...

W okresie przedświątecznym, kiedy sklep jest pełen klientów, dużo pracowników chodzących pośród półek sprawdzało na urządzeniach mobilnych dostępność konkretnych artykułów i pomagało w wyszukiwaniu ich na półkach. Nie zawsze się to jednak udawało, pracownik zaczynał poszukiwania dla innego klienta i znowu było się zdanym na siebie. Można było płacić nie przy kasach (do których były jak wiadomo kolejki), ale kartą w terminalu od razu przy półce. Duże usprawnienie. Minusem są wysokie ceny, w innych księgarniach te same książki można kupić taniej.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 14.01.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aleksandra

Warszawa

Opinii 30

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 05.01.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Nink

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 24.07.2016

Odwiedziłam Empik w poszukiwaniu książki na ślub przyjaciół. Praktycznie od razu podszedł do mnie pracownik księgarni z pytaniem jak mi pomóc. Młody człowiek z uśmiechem na twarzy wskazał mi kilka bardzo dobrych tytułów, aż ciężko było mi się zdecydować co ostatecznie wybrać. Sprzedawca pomógł mi również wybrać drugi tytuł, tym razem prezent urodzinowy. Obydwie podpowiedzi co do książek na konkretne okazje były bardzo trafne i pomocne. Sprzedawca bardzo dobrze znał ofertę księgarni i doskonale...

Odwiedziłam Empik w poszukiwaniu książki na ślub przyjaciół. Praktycznie od razu podszedł do mnie pracownik księgarni z pytaniem jak mi pomóc. Młody człowiek z uśmiechem na twarzy wskazał mi kilka bardzo dobrych tytułów, aż ciężko było mi się zdecydować co ostatecznie wybrać. Sprzedawca pomógł mi również wybrać drugi tytuł, tym razem prezent urodzinowy. Obydwie podpowiedzi co do książek na konkretne okazje były bardzo trafne i pomocne. Sprzedawca bardzo dobrze znał ofertę księgarni i doskonale wiedział które książki są dostępne. W samej księgarni wszystko było schludnie poukładane i na swoim miejscu.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Julia

Warszawa

Opinii 55

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 30.11.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 18.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 16.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 16.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 22.09.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 14.09.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 ... 4

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.