Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Uroda, salony, perfumerie
Perfumerie, drogerie
Avon
 Tysiąclecia  Lublin

Godło Jakość Obsługi

Avon

Kategoria: Perfumerie, drogerie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:669

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Avon

Tysiąclecia Lublin

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (8)

Pokaż opinie

8 z 8 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 465

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 23.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 26.05.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Beata

Pruszków

Opinii 149

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 19.01.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 02.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patrycja

Kielce

Opinii 451

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 08.09.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 29.07.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

szafirek

Łęczna

Opinii 116

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 06.12.2010

Konsultantka Avonu mająca stoisko w sklepie "Nova" pozwoliła mi odzyskać wiarę w dobry wizerunek firmy Avon. Jak tylko podeszłam do stoiska, przywitała się i zapytała czego szukam. Pomogła odnaleźć w katalogu upatrzony rodzaj perfum, zapytała czy chciałabym zobaczyć ich próbkę. Chociaż zapach był mi znany chętnie upewniłam się, że to te same. Wiedząc, że interesują mnie akurat te nie próbowała namawiać na żadne inne. Pani była do tego stopnia miła, ze nawet zapytała czy nie przeszkadza mi, że...

Konsultantka Avonu mająca stoisko w sklepie "Nova" pozwoliła mi odzyskać wiarę w dobry wizerunek firmy Avon. Jak tylko podeszłam do stoiska, przywitała się i zapytała czego szukam. Pomogła odnaleźć w katalogu upatrzony rodzaj perfum, zapytała czy chciałabym zobaczyć ich próbkę. Chociaż zapach był mi znany chętnie upewniłam się, że to te same. Wiedząc, że interesują mnie akurat te nie próbowała namawiać na żadne inne. Pani była do tego stopnia miła, ze nawet zapytała czy nie przeszkadza mi, że resztę wyda częściowo bilonem. Polecam to stoisko wszystkim, ponieważ jest dobrze zaopatrzone, a obsługa naprawę uprzejma.

Zgadzam się  20% Nie zgadzam się  80% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

szafirek

Łęczna

Opinii 116

lokalizacja
Tysiąclecia Lublin
Data 06.12.2010

Tuż przy wejściu do pasażu handlowego "Bazar" zauważyłam stoiska z kosmetykami Avon. Obsługiwały je dwie kobiety, zajęte rozmową nawet nie zauważyły, że przeglądam ich katalog. Kiedy powiedziałam, że szukam perfum, ale katalog jest dość obszerny więc nie mogłam znaleźć działu męskiego,by okazać im te konkretne, zaczęły się niecierpliwić. W końcu znalazłam, ale się okazało, że akurat takich nie mają na stoisku. Szybko zaczęły nachalnie przekonywać mnie do innych. Ponieważ nie dałam za wygraną i...

Tuż przy wejściu do pasażu handlowego "Bazar" zauważyłam stoiska z kosmetykami Avon. Obsługiwały je dwie kobiety, zajęte rozmową nawet nie zauważyły, że przeglądam ich katalog. Kiedy powiedziałam, że szukam perfum, ale katalog jest dość obszerny więc nie mogłam znaleźć działu męskiego,by okazać im te konkretne, zaczęły się niecierpliwić. W końcu znalazłam, ale się okazało, że akurat takich nie mają na stoisku. Szybko zaczęły nachalnie przekonywać mnie do innych. Ponieważ nie dałam za wygraną i już odchodziłam z niczym, zaproponowały, że je zamówią. Jednak byłam już tak zniechęcona do sposobu obsługi, ze nawet nie chciałam słuchać ich oferty. Gdyby od razu zaproponowały mi złożenie zamówienia, zamiast nachalnie przekonywać do innych perfum być może dałabym się skusić. Jedyne co mi pozostało to radość, że wyrwałam się od nich i postanowienie omijanie tego stoiska szerokim łukiem. Bardzo nie lubię sprzedawców próbujących za wszelką cenę sprzedać to co mają nie licząc się z potrzebami klienta. A wybrany zapach kupiłam u innej konsultantki ulicę dalej.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.