Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Rozrywka, kultura, hobby
Prasa, książki, multimedia
Empik
 Al. Jerozolimskie 148 Warszawa

Godło Jakość Obsługi

Empik

Kategoria: Prasa, książki, multimedia

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2746

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Empik

Al. Jerozolimskie 148 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (8)

Pokaż opinie

8 z 8 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

edyta0019

warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 24.09.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorot

Chełmża

Opinii 12

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 09.05.2014

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 09.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 09.07.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 08.07.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Malwina

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 18.10.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Łukasz

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 07.05.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

PAN

Warszawa

Opinii 188

lokalizacja
Al. Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 13.04.2012

Czekając na dorobienie klucza postanowiłem odwiedzić Empik. Salon był dość duży, bardzo dobrze zaopatrzony. Książki były równo poustawiane na regałach, płyty CD były posegregowane alfabetycznie z podziałem na wykonawców krajowych i zagranicznych. Na stołach znajdowało się dużo rzeczy świetnie pasujących na prezent z dowolnej okazji. Były tam kubki, maskotki, figurki no i artykuły związane z EURO 2012. Alejki były przestronne, zadbane i czyste. Był też kącik dla maluchów, gdzie przy stoliku mogą...

Czekając na dorobienie klucza postanowiłem odwiedzić Empik. Salon był dość duży, bardzo dobrze zaopatrzony. Książki były równo poustawiane na regałach, płyty CD były posegregowane alfabetycznie z podziałem na wykonawców krajowych i zagranicznych. Na stołach znajdowało się dużo rzeczy świetnie pasujących na prezent z dowolnej okazji. Były tam kubki, maskotki, figurki no i artykuły związane z EURO 2012. Alejki były przestronne, zadbane i czyste. Był też kącik dla maluchów, gdzie przy stoliku mogą malować kolorowanki. Świetny pomysł. Jedyny mankament to brak zainteresowania klientami. W sklepie razem ze mną było czterech klientów a obsługi pięć osób. Pracownicy ubrani byli w stroje firmowe. W ciągu 10 minut nikt do mnie nie podszedł, nie spytał czego szukam, czego potrzebuję. Przykre, bo może bym coś kupił gdyby obsługa mi coś zaproponowała. "Pocieszeniem" był fakt, że do innych klientów też nikt nie podchodził. Wszystko inne super!

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.