Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Banki, finanse, ubezpieczenia
Banki
Alior Bank
 Kobielska 23 Warszawa

Alior Bank

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1197

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Alior Bank

Kobielska 23 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (9)

Pokaż opinie

9 z 9 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 460

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 27.03.2017

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Michał

Gdańsk

Opinii 74

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 27.02.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 31.10.2014

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Katarzyna

Wejherowo

Opinii 2

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 07.07.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

claudia

Wołomin

Opinii 48

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 18.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 01.03.2014

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mateusz

Zwoleń

Opinii 21

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 07.01.2014

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Rzeniszów

Opinii 539

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 30.06.2013

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

beratung

Warszawa

Opinii 6

lokalizacja
Kobielska 23, Warszawa
Data 28.03.2012

Podczas pobytu w Banku który poleciła mi żona która jest klientką ,mimo dużej liczby klientów znalazł się doradca który miło i taktownie odpowiedział mi na pytania dość szczegółowe odnosząc sie do regulaminu prowadzenia rachunków. Przekonał mnie doradca oraz spokój jaki panował w tej placówce obok jest bank do którego przychodzi Chuck Norris tylko raz oraz bank od mini ratki z Majewskim gdzie kłebi się tłum emerytów którzy zagryzają sie w kolejkach...Inaczej jest w Alior mimo kolejki nikt nie...

Podczas pobytu w Banku który poleciła mi żona która jest klientką ,mimo dużej liczby klientów znalazł się doradca który miło i taktownie odpowiedział mi na pytania dość szczegółowe odnosząc sie do regulaminu prowadzenia rachunków. Przekonał mnie doradca oraz spokój jaki panował w tej placówce obok jest bank do którego przychodzi Chuck Norris tylko raz oraz bank od mini ratki z Majewskim gdzie kłebi się tłum emerytów którzy zagryzają sie w kolejkach...Inaczej jest w Alior mimo kolejki nikt nie robi awantury bo nie czeka pół godziny i to też jest in plus.Dla kochających przelewy internetowe rajskie warunki:) podsumowując wart polecenia.

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.