Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Uroda, salony, perfumerie
Perfumerie, drogerie
Douglas
 Wołoska 12 Warszawa

Godło Jakość Obsługi

Douglas

Kategoria: Perfumerie, drogerie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1485

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Douglas

Wołoska 12 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (11)

Pokaż opinie

10 z 11 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 434

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 23.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Joanna

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 09.01.2016

Do perfumerii udałam się w celu zakupu sprawdzonego podkładu oraz wyboru nowego kremu. Perfumeria oferuje duży wybór marek selektywnych, jednak to właśnie ze względu na podejście do klienta zawsze wybieram Douglasa niż np. Sephorę. Pani konsultantka, która powitała mnie na wejściu miłym uśmiechem dała mi czas na obejrzenie asortymentu (co bardzo sobie cenię), po czym zaproponowała pomoc w wyborze kosmetyku. Na początku przeprowadziła za mną krótki wywiad, aby lepiej poznać moje preferencje....

Do perfumerii udałam się w celu zakupu sprawdzonego podkładu oraz wyboru nowego kremu. Perfumeria oferuje duży wybór marek selektywnych, jednak to właśnie ze względu na podejście do klienta zawsze wybieram Douglasa niż np. Sephorę. Pani konsultantka, która powitała mnie na wejściu miłym uśmiechem dała mi czas na obejrzenie asortymentu (co bardzo sobie cenię), po czym zaproponowała pomoc w wyborze kosmetyku. Na początku przeprowadziła za mną krótki wywiad, aby lepiej poznać moje preferencje. Wysłuchała mojej opinii, tego czego poszukuję i oczekuję od produktu. Przekazała mi kilka cennych wskazówek i pokazała jak skutecznie stosować interesujący mnie produkt. Była bardzo miła, mówiła rzeczowo i na temat. Nie próbowała zachwalać i na siłę namawiać mnie na zakup zbędnych kosmetyków. Miałam poczucie, że rozmawiam z osobą kompetentną, która wie co mówi i z chęcią dzieli się wiedzą oraz poświęca mi swój czas. Po konsultacji wybrałyśmy dwa produkty, które najbardziej spełniały moje oczekiwania. Bardzo spodobało mi się to, iż konsultantka sama zaproponowała mi próbki tych produktów (krem), abym przed zakupem pełnowymiarowego produktu przetestowała produkt w domu. Dzięki temu mogłam sprawdzić na przykład czy krem mnie nie uczuli. W sklepie zdecydowałam się na zakup tylko podkładu. Przy kasie pani sama zapytała o kartę stałego klienta i do zakupu dołożyła gratisowe próbki. Wszystko odbyło się w miłej, kulturalnej atmosferze. Jak zawsze wysoko oceniam jakość obsługi klienta w sklepie Douglas.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Julia

Warszawa

Opinii 55

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 30.11.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 29.07.2014

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 01.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 08.07.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 08.07.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Natalia

Warszawa

Opinii 102

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 16.06.2013

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Konstancin

Opinii 2

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 28.02.2012

Bardzo duży plus dla przesympatycznej ekspedientki, która pomimo wielu klientów z uśmiechem na buzi zaproponowała mi swoją pomoc. Zastanawiając się nad kupnem kosmetyku, Pani pracująca w perfumerii poleciła mi produkt, podobny do oglądanego wcześniej przez mnie, jednak w specjalnej, promocyjnej ofercie. Otóż przy zakupie otrzymałam dodatek gratis. Obsługując mnie przy kasie ta sama Pani zaproponowała mi kartę zniżkową. Wiedzę kobiety oceniam na 5, osoba o bardzo pozytywnym nastawieniu,...

Bardzo duży plus dla przesympatycznej ekspedientki, która pomimo wielu klientów z uśmiechem na buzi zaproponowała mi swoją pomoc. Zastanawiając się nad kupnem kosmetyku, Pani pracująca w perfumerii poleciła mi produkt, podobny do oglądanego wcześniej przez mnie, jednak w specjalnej, promocyjnej ofercie. Otóż przy zakupie otrzymałam dodatek gratis. Obsługując mnie przy kasie ta sama Pani zaproponowała mi kartę zniżkową. Wiedzę kobiety oceniam na 5, osoba o bardzo pozytywnym nastawieniu, nienagannym wyglądzie. Jakość obsługi bez zastrzeżeń, porada przebiegała sprawnie, dzięki czemu Pani ekspedientka nie zaniedbała innych swoich obowiązków.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Natalia

Warszawa

Opinii 3

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 29.09.2011

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.