Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Netia

Kategoria: Telekomunikacja stacjonarna

Wynik dla całej firmy:

Opinii:260

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Netia

Poleczki 13 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (12)

Pokaż opinie

10 z 12 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Marek

Warszawa

Opinii 62

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 08.11.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

cortez

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 24.10.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

karo.mo

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 24.10.2016

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marek

Warszawa

Opinii 62

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 09.11.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sowa i przyjaciele

Trzebiatów

Opinii 210

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 13.04.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 01.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Monika

Pabianice

Opinii 455

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 15.07.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 16.06.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agnieszka

Olkusz

Opinii 170

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 25.04.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mikołaj

Świecie

Opinii 9

lokalizacja
Poleczki 13, Warszawa
Data 15.10.2010

Rok temu podpisałem umowę z Netią dotyczącą usługi Wimax, z której z resztą jestem zadowolony - brak problemów technicznych, obsługa online nastawiona życzliwie i fachowo rozwiązuje problemy. Z Netią miałem dwa problemy, za każdy obniżam ocenę. Pierwszy problem był taki, że po złożeniu zamówienia na usługę Wimax musiałem na techników - instalatorów czekać bardzo długo - razem półtora miesiąca, a kiedy już się zjawili zostawili w mieszkaniu po sobie niezły bałagan - w wielu miejscach...

Rok temu podpisałem umowę z Netią dotyczącą usługi Wimax, z której z resztą jestem zadowolony - brak problemów technicznych, obsługa online nastawiona życzliwie i fachowo rozwiązuje problemy. Z Netią miałem dwa problemy, za każdy obniżam ocenę. Pierwszy problem był taki, że po złożeniu zamówienia na usługę Wimax musiałem na techników - instalatorów czekać bardzo długo - razem półtora miesiąca, a kiedy już się zjawili zostawili w mieszkaniu po sobie niezły bałagan - w wielu miejscach porozrzucane kawałki drucików i izolacji, ślady po butach. Drugie zdarzenie, którym niemiło mnie zaskoczyła Netia była faktura na niecałe 30 zł za 3 miesiące korzystania z oprogramowania antywirusowego. Podpisując umowę wiedziałem, że mam możliwość skorzystania z tej opcji przez 3 miesiące w promocji (chyba 1gr,a następnie po niecałe 10 zł za każdy następny miesiąc)Posiadając inne i wdług mnie lepsze oprogramowanie antywirusowe nie zamierzałem skorzystać z dodatkowej oferty Netii - nie pobrałem i nie aktywowałem antywira. Na koncie bankowym określiłem comiesięczną opłatę za usługę i tak minęlo pół roku. Dostałem e-maila, że mam nieuregulowaną płatność. W trakcie rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że jest to niedopłata za 3 m-ce korzystanie z oprogramowania. Wytłumaczyłem sytuację stwierdzając, że nie pobrałem, nie aktywowałem i nigdy mierzałem korzystać z tego programu, więc nie rozumiem dlaczego mam płacić. Pani z infolinii po bardzo krótkiej chwili zastanowienia oznajmiła mi, że te 3 miesiące "DOSTANĘ W PREZENCIE" i jeśli nadal nie chce z tego korzystać to zablokuje tą opcję w ustawieniach mojego konta. Do tej pory uśmiecham się, jak tylko przypominam sobie o tym prezencie :)

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.