Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Sport, rekreacja
Sprzęt sportowy i turystyczny
Decathlon
 Puławska 37 Piaseczno

Godło Jakość Obsługi

Decathlon

Kategoria: Sprzęt sportowy i turystyczny

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1658

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Decathlon

Puławska 37 Piaseczno

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (10)

Pokaż opinie

10 z 10 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Katarzyna

Zamienie

Opinii 2

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 29.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Teresa

Warszawa

Opinii 135

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 30.08.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Katarzyna

Piaseczno

Opinii 40

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 14.07.2014

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Miłka

Piaseczno

Opinii 30

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 10.10.2013

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sylwia

Warszawa

Opinii 18

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 22.11.2012

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sławomir

Piaseczno

Opinii 42

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 20.05.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  50% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paweł

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 20.02.2012

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewa

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 02.10.2011

Zgadzam się  57% Nie zgadzam się  43% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Piotr

Piaseczno

Opinii 5

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 25.05.2011

Zgadzam się  33% Nie zgadzam się  67% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Konrad

Polska

Opinii 111

lokalizacja
Puławska 37, Piaseczno
Data 02.12.2010

Ponieważ powoli rozpoczyna się sezon narciarski a w styczniu mam zamiar wyjechać w góry postanowiłem odwiedzić sklep Decathlon w celu rozpoznania dostępnego sprzętu i cen. Sklep mieści się na ul. Puławskiej w Piasecznie, a zatem przy głównej drodze. Świecące na niebiesko logo już z daleka jest dobrze widoczne. Wjechałem na duży parkingu, na którym bez problemu znalazłem miejsce do zaparkowania co bardzo mnie ucieszyło. W środku bez problemu odnalazłem interesujący mnie dział, dzięki jasnemu i...

Ponieważ powoli rozpoczyna się sezon narciarski a w styczniu mam zamiar wyjechać w góry postanowiłem odwiedzić sklep Decathlon w celu rozpoznania dostępnego sprzętu i cen. Sklep mieści się na ul. Puławskiej w Piasecznie, a zatem przy głównej drodze. Świecące na niebiesko logo już z daleka jest dobrze widoczne. Wjechałem na duży parkingu, na którym bez problemu znalazłem miejsce do zaparkowania co bardzo mnie ucieszyło. W środku bez problemu odnalazłem interesujący mnie dział, dzięki jasnemu i przejrzystemu rozmieszczeniu poszczególnych alejek, który wiszącymi tabliczkami były bardzo dobrze oznakowane. Na dziale związanym ze sportami zimowymi odnalazłem interesujące mnie produkty. Wybór był naprawdę duży i myślę, że każdy znalazłby coś dla siebie. Produkty na regałach były jasno poukładane a ceny widoczne i dobrze wyeksponowane, nie było najmniejszych problemów ze znalezieniem odpowiedniej. Ponieważ gogle narciarskie, które znalazłem były w dość atrakcyjnej cenie postanowiłem je zakupić i po drodze do kas odwiedziłem jeszcze dział rowerowy i z akcesoriami dla biegaczy. Tutaj także byłem mile zaskoczony dużym wyborem produktów. Spotkałem po drodze pracownika, którego postanowiłem zapytać o część do mojego roweru. Pracownik nie był akurat z tego działu, ale wskazał mi osobę kompetentną stojącą nieopodal. Podszedłem, a pracownik z uśmiechem wskazał mi poszukiwaną część oraz doradził odpowiednią do rodzaju roweru, który posiadam. Widać było, że zna się na tym co robi, co więcej interesował się tematyką związana z rowerami górskimi i ogólnie pojętym mtb. Wdałem się z nim nawet w krótką dyskusję na ten temat i wymieniliśmy swoje opinie. Jeżeli tacy pracownicy znajdują się na pozostałych działach to jestem pewien, że profesjonalnie doradzą klientowi i dobiorą produkt dostosowany do ich potrzeb. Następnie udałem się w stronę. Tutaj zostałem bardzo szybko obsłużony. Nie było kolejek. Pani kasjerka bardzo sprawnie i szybka skasowała zakupione produkty, a po zapłaceniu pożegnała mnie szerokim uśmiechem. Polecam ten sklep każdemu. Znaleźć w nim można dużo produktów z każdej dziedziny sportu w atrakcyjnych cenach. Ponadto przy wyborze odpowiedniego produktu chętnie pomogą pracownicy.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.