Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Motoryzacja
Stacje paliwowe
Auchan
 Górczewska 124 Warszawa

Auchan

Kategoria: Stacje paliwowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:519

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Auchan

Górczewska 124 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (10)

Pokaż opinie

10 z 10 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 17.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

KamilaNowicka

Suwałki

Opinii 2

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 02.12.2015

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 29.10.2015

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 23.07.2015

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Natalia

Warszawa

Opinii 109

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 06.11.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Raszyn

Opinii 93

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 23.10.2013

Zgadzam się  25% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  25% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adam

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 29.08.2013

Zgadzam się  33% Nie zgadzam się  53% Bezużyteczna  13% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Warszawa

Opinii 40

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 03.12.2012

Zgadzam się  86% Nie zgadzam się  14% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Maria

Warszawa

Opinii 54

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 19.04.2010

Zgadzam się  51% Nie zgadzam się  35% Bezużyteczna  14% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Axel

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Górczewska 124, Warszawa
Data 09.10.2009

Stacja paliw przy CH Wola Park proponuje, moim zdaniem, najniższe ceny w centrum Warszawy (jeżeli za takowe możemy uznać ulice Górczewską) a być może i w całym rejonie miasta i okolic. W opisywanym dniu zatankowalem benzynę bezołowiową 95 w cenie 4.02zl/litr. Dla porówniania oddalona o 200 metrow stacja BP proponuje takie samo paliwo w granicach 4.35zl (nie zapamiętałem niestety dokładnej ceny). Osobiście słyszałem opinię niektórych kierowców, że tak tania benzyna na stacji Auchan musi być...

Stacja paliw przy CH Wola Park proponuje, moim zdaniem, najniższe ceny w centrum Warszawy (jeżeli za takowe możemy uznać ulice Górczewską) a być może i w całym rejonie miasta i okolic. W opisywanym dniu zatankowalem benzynę bezołowiową 95 w cenie 4.02zl/litr. Dla porówniania oddalona o 200 metrow stacja BP proponuje takie samo paliwo w granicach 4.35zl (nie zapamiętałem niestety dokładnej ceny). Osobiście słyszałem opinię niektórych kierowców, że tak tania benzyna na stacji Auchan musi być gorszej jakości niż ta, proponowana przez znane sieci stacji paliw. Nie zgadzam się z tym zdaniem. Tankuję tu od ponad roku i nigdy nie odczułem wyraźnego spadku mocy, czy nierównej pracy silnika. Na terenie stacji można znaleźć potwierdzenie, że paliwa sprzedawane przy CH Wola Park pozytywnie przeszły kontrole jakości i spełniają normy BAQ (więcej info na http://www.baq-badania.pl/ ). Poza tym dość subiektywny, lecz dla mnie istotny wniosek można wyciągnąć obserwując również jakiej klasy samochody tankują paliwa, na opisywanej przeze mnie stacji. Zapewniam, że nie są to wyłącznie dwudziestoletnie Mercedesy "beczki" lub przerdzewiale VW Transportery. Osobiście zdarzyło mi się widzieć wozy najwyższej klasy (m.in. Lexus, Infiniti) tankujące regularnie na tej stacji, co może potwierdzać moje przypuszczenia dotyczące wysokiej jakości benzyny i oleju napędowego. Dodam jeszcze, że również gaz (LPG) jest niezwykle tani i na dzień 08.10.09 jego cena wynosila 1.72zl/litr. Poza dystrybutorami i bramkami wyjazdowymi, w których należy uiścić opłatę, na stacji nie znajdziemy niczego więcej. Mam tu na myśli brak jakiegokolwiek sklepu czy bufetu. Nie uznawałbym tego jednak za mankament, bo jest to stacja przeznaczona stricte do szybkiego zatankowania i ruszenia w dalszą drogę a nie spędzania w niej czasu. Odnośnie płatności, na stacji można płacić gotówką i kartą. Niestety nie mam pewności, czy za paliwo można wziąć fakturę VAT. Osobiście szczerze polecam tę stację i zwracam uwagę, że nie jest ona czynna całą dobę. (poniedziałek - sobota: 06:30-23:00 niedziela: 08:00-21:00) Podsumowując: Plusy + prawdopodobnie najniższe ceny paliw w Warszawie + szybka i sprawna obsługa + możliwość płacenia kartą/gotówką Minusy - brak sklepu/bufetu - problem z wyjazdem ze stacji bez tankowania paliwa (należy zawrócić i wyjechać pod prąd przez wjazd - nie ma niestety innej możliwości) - prawdopodobnie brak możliwości wzięcia paliwa na fakturę VAT (proszę o korektę jeżeli się mylę) - niekiedy (godziny szczytu) spora kolejka do dystrybutorów powoduje długi okres oczekiwania Z racji tego, iż jest to moja pierwsza ocena, przepraszam za nieco chaotyczny opis. Pozdrawiam i życzę tankującym w CH Wola Park szerokiej drogi, Axel

Zgadzam się  35% Nie zgadzam się  52% Bezużyteczna  13% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.