Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Uroda, salony, perfumerie
Perfumerie, drogerie
Avon
 ul. Słowicza 32 Warszawa

Godło Jakość Obsługi

Avon

Kategoria: Perfumerie, drogerie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:669

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Avon

ul. Słowicza 32 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (11)

Pokaż opinie

10 z 11 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 465

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 23.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dominika

Gorzów Wlkp.

Opinii 23

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 18.10.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 31.10.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 29.07.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sylwia

Pionki

Opinii 333

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 25.06.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 06.06.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 01.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Lipsko

Opinii 591

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 08.07.2013

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Hania

Drezdenko

Opinii 63

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 23.11.2010

Zamówiłam produkty z katalogu i z oferty specjalnej. Odebrałam paczkę i sprawdziłam zawartosć czy zgadza się z fakturą. Brakowało w przesyłce kompletu filiżanek, które były wyszczególnione do zapłaty na fakturze. skontaktowałam się z działem obsługi i dowiedziałam się, że możliwe, że zabrakło filiżanek więc wysłali albo kubek albo podkładki pod kubki. Ja jednak nic nie dostałam i teraz musze zapłacić za to nic i złożyc reklamacje. Druga sprawa to taka, że za te podkładki musiałabym zapłacic...

Zamówiłam produkty z katalogu i z oferty specjalnej. Odebrałam paczkę i sprawdziłam zawartosć czy zgadza się z fakturą. Brakowało w przesyłce kompletu filiżanek, które były wyszczególnione do zapłaty na fakturze. skontaktowałam się z działem obsługi i dowiedziałam się, że możliwe, że zabrakło filiżanek więc wysłali albo kubek albo podkładki pod kubki. Ja jednak nic nie dostałam i teraz musze zapłacić za to nic i złożyc reklamacje. Druga sprawa to taka, że za te podkładki musiałabym zapłacic tyle samo co za filiżanki. gdybym miała je kupić to nie za cene filizanek. Tutaj firma Avon przegieła z zamianą tych produktów.

Zgadzam się  25% Nie zgadzam się  75% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

kocurek

Działdowo

Opinii 10

lokalizacja
ul. Słowicza 32, Warszawa
Data 19.11.2010

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.