Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Wynik dla całej firmy:

Opinii:162

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Electromarket.pl

ul. Łopuszańska 5/7 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (37)

Pokaż opinie

10 z 37 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Magdalena

Białystok

Opinii 149

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 01.12.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Białystok

Opinii 149

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 01.12.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Rafał

Stargard Szczeciński

Opinii 23

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 18.08.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Rafał

Stargard Szczeciński

Opinii 23

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 18.08.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Michał

Kraków

Opinii 502

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 26.06.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agnieszka

Płochocin

Opinii 2

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 13.02.2012

Obserwacja dotyczy sklepu internetowego Elektromarket.pl Zamówiłam 3 produkty o łącznej wartości 3600 zł. Zmywarkę, piekarnik oraz płytę grzewczą. Zalezało mi żeby produkty zostały dowiezione na 10.02 więc zamówienie złożyłam 4/02. Informacja na stronie sklepu mówiła, że czas oczekiwania na sprzęty to max 5 dni. Po 4,5 i 6 dniach codziennie dzwoniłam, żeby dowiedzieś się kiedy towar zostanie dostarczony. Każdego z tych dni otrzymywalam odpowiedź, że jutro. Nastał 10/02 i sprzętow nadal nie...

Obserwacja dotyczy sklepu internetowego Elektromarket.pl Zamówiłam 3 produkty o łącznej wartości 3600 zł. Zmywarkę, piekarnik oraz płytę grzewczą. Zalezało mi żeby produkty zostały dowiezione na 10.02 więc zamówienie złożyłam 4/02. Informacja na stronie sklepu mówiła, że czas oczekiwania na sprzęty to max 5 dni. Po 4,5 i 6 dniach codziennie dzwoniłam, żeby dowiedzieś się kiedy towar zostanie dostarczony. Każdego z tych dni otrzymywalam odpowiedź, że jutro. Nastał 10/02 i sprzętow nadal nie było. Wybrałam się więc osobiście do punktu odbioru. okazało się że 2 z 3 produktów nadal nie ma. Wprowadzano mnie zatem w błąd za kazdym razem kiedy dzwoniłam. Od obsługi sklepu dowiedziałam się tylko, że produkty, które zamówiłam są mało rotujące. Czyli to moja wina? Jak mogła nie znać danych o rotacji w sklepie elektromarket.pl? Za tą kwotę jaka chciałam wydać, ich zdaniem klient chyba nie jest godny dobrej obsługi. Sprawa skończyła się tym, że musiałam jechać do jakiegoś sklepu i na szybko kupić jakąkolwiek płytę, bo tego dnia miałam montaż kuchni. Zmywarkę odebrałam sama i tachałam ją na 4 piętro, a na piekarnik nadal czekam, 9 ni od zakupu i ani widu ani słychu. Elektromarket był wielokrotnie odznaczany znakiem jakości, ale moim zdaniem nie zachęca ich to do utrzymywania jakości obsługi, a wręcz rozleniwia.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

konto nieaktywne

Opinii 1

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 03.02.2012

Zgadzam się  60% Nie zgadzam się  40% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

nasedo

Warszawa

Opinii 27

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 02.02.2012

Złożyłem w sklepie duże zamówienie - kompletowałem sprzęt AGD do nowego mieszkania. Obsługa kompetentna, udzieliła mi wielu wyczerpujących informacji na temat sprzętu. Na magazynie nie było lodówki i zmywarki, jakie wybrałem - zaproponowano mi bardzo zbliżone modele w przystępnych cenach. Jedyny minus to problem ze skontaktowaniem się ze sklepem - trzeba długo "wisieć" na telefonie, ale prędzej czy później obsługa się zgłasza. Przydatna możliwość zapłaty kartą przy odbiorze w mieszkaniu....

Złożyłem w sklepie duże zamówienie - kompletowałem sprzęt AGD do nowego mieszkania. Obsługa kompetentna, udzieliła mi wielu wyczerpujących informacji na temat sprzętu. Na magazynie nie było lodówki i zmywarki, jakie wybrałem - zaproponowano mi bardzo zbliżone modele w przystępnych cenach. Jedyny minus to problem ze skontaktowaniem się ze sklepem - trzeba długo "wisieć" na telefonie, ale prędzej czy później obsługa się zgłasza. Przydatna możliwość zapłaty kartą przy odbiorze w mieszkaniu. Polecam!

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

arm1965

Opinii 2

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 13.10.2011

Zgadzam się  67% Nie zgadzam się  33% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

asia

Gdańsk

Opinii 1

lokalizacja
ul. Łopuszańska 5/7, Warszawa
Data 26.01.2011

Zgadzam się  36% Nie zgadzam się  64% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 ... 4

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.