Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Zakupy spożywcze
Hipermarkety
Auchan
 piłsudskiego 1 Marki

Godło Jakość Obsługi

Auchan

Kategoria: Hipermarkety

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2954

Zgłoś błędne dane

Auchan

piłsudskiego 1 Marki

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (10)

Pokaż opinie

10 z 10 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 434

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 10.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za zgłoszenie obserwacji na temat naszej firmy. Z uwagą analizujemy opinie klientów i staramy się wyciągać z nich wnioski. Po analizie zgłoszonego zagadnienia udzielimy szerszej odpowiedzi.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewelina

Warszawa

Opinii 14

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 09.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za zgłoszenie obserwacji na temat naszej firmy. Z uwagą analizujemy opinie klientów i staramy się wyciągać z nich wnioski. Po analizie zgłoszonego zagadnienia udzielimy szerszej odpowiedzi.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mariusz

Morąg

Opinii 13

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 05.12.2016

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za zgłoszenie obserwacji na temat naszej firmy. Z uwagą analizujemy opinie klientów i staramy się wyciągać z nich wnioski. Po analizie zgłoszonego zagadnienia udzielimy szerszej odpowiedzi.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

magdalena

Ząbki

Opinii 3

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 17.05.2016

W mojej opinii jakość obsługi w wyżej wymienionym hipermarkecie jest na dobrym poziomie. Pracownicy są mili i uprzejmi, przyjaźnie nastawieni i uśmiechnięci, chętnie służą pomocą. Jedynie przy kasach wyczuwa się lekkie zdenerwowanie i zbyt szybkie rzucanie towarem, co bardzo przeszkadza przy pakowaniu. Także na dziale mięsnym często się czeka na obsługę. Pracownicy lubią plotkować i chichotać, lekceważąc klienta. Sklep jest dobrze zaopatrzony pod względem logistycznym, łatwo jest zlokalizować...

W mojej opinii jakość obsługi w wyżej wymienionym hipermarkecie jest na dobrym poziomie. Pracownicy są mili i uprzejmi, przyjaźnie nastawieni i uśmiechnięci, chętnie służą pomocą. Jedynie przy kasach wyczuwa się lekkie zdenerwowanie i zbyt szybkie rzucanie towarem, co bardzo przeszkadza przy pakowaniu. Także na dziale mięsnym często się czeka na obsługę. Pracownicy lubią plotkować i chichotać, lekceważąc klienta. Sklep jest dobrze zaopatrzony pod względem logistycznym, łatwo jest zlokalizować towar, który się szuka dzięki informacjom umieszczonym na tablicach. Także personel służy informacją. Lokal utrzymany jest w czystości, zawsze spotykam personel sprzątający. Ochrona nie jest nachalna, nie chodzi za klientem i nie przygląda się każdemu ruchowi. Ceny adekwatne do jakości, często hipermarket organizuje ciekawe promocje. Asortyment hipermarketu jest bardzo różnorodny. Podsumowując ogólne wrażenie dobre, chętnie robię tam zakupy.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mikołaj

Płock

Opinii 51

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 25.02.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Saszka

Płock

Opinii 3

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 29.01.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 30.06.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 22.05.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Renata

ŻARÓW

Opinii 612

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 01.04.2015

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
piłsudskiego 1, Marki
Data 14.01.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.