Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Restauracje, kawiarnie
Restauracje
Burger King
 Chrobrego 1 Radom

Godło Jakość Obsługi

Burger King

Kategoria: Restauracje

Wynik dla całej firmy:

Opinii:601

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Burger King

Chrobrego 1 Radom

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (11)

Pokaż opinie

10 z 11 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Agata

Warszawa

Opinii 80

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 16.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agata

Warszawa

Opinii 80

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 16.10.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Kozienice

Opinii 4

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 11.12.2014

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Przemysław

Radom

Opinii 2

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 18.11.2014

Więc tak bywałem już w burger kingu w Galerii Słonecznej, nie raz i muszę przyznać że wiedza personelu na temat produktów jest naprawdę na dobrym poziomie. Czasem tylko zachowanie personelu nie co denerwuje raz podali mi burgera całego w tłuszczu cieknącego serem i nawet nie zwrócili na to uwagi.... to był w sumie jeden poważniejszy ich błąd z tego co pamiętam. Moim zdaniem ich oferta jest nie co droga lepiej już opłaca się kupić hamburgera w jakieś budce niż lecić do Burger Kinga, A co do ich...

Więc tak bywałem już w burger kingu w Galerii Słonecznej, nie raz i muszę przyznać że wiedza personelu na temat produktów jest naprawdę na dobrym poziomie. Czasem tylko zachowanie personelu nie co denerwuje raz podali mi burgera całego w tłuszczu cieknącego serem i nawet nie zwrócili na to uwagi.... to był w sumie jeden poważniejszy ich błąd z tego co pamiętam. Moim zdaniem ich oferta jest nie co droga lepiej już opłaca się kupić hamburgera w jakieś budce niż lecić do Burger Kinga, A co do ich kuponów to też są one śmiechu warte, praktycznie nic nie obniżają. Jeśli chodzi o czas obsługi to nawet szybko tylko raz musiałem długo czekać po zamówieniu żeberkowego Hamburgera tak to jest nawet ok

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Patrycja

Kielce

Opinii 451

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 22.03.2013

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Matka Madzi

Radom

Opinii 2

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 28.11.2012

Zgłodniałam trochę na zakupach, więc postanowiłam coś przekąsić. Zachęcona widocznymi z daleka reklamami, udałam się do restauracji Burger King. Miałam ochotę tylko na jakąś bułkę z frytkami, ale przesympatyczna Pani zaproponowała mi jakąś nowość. Oczywiście skorzystałam, bo mówiła bardzo zachęcająco. Nie zawiodłam się, kanapka była wspaniała. To co zasługuje na największy plus, to obsługa w tej restauracji. Mimo szybkiej obsługi, udało nam się zamienić kilka słów na temat zakupów, pożartować....

Zgłodniałam trochę na zakupach, więc postanowiłam coś przekąsić. Zachęcona widocznymi z daleka reklamami, udałam się do restauracji Burger King. Miałam ochotę tylko na jakąś bułkę z frytkami, ale przesympatyczna Pani zaproponowała mi jakąś nowość. Oczywiście skorzystałam, bo mówiła bardzo zachęcająco. Nie zawiodłam się, kanapka była wspaniała. To co zasługuje na największy plus, to obsługa w tej restauracji. Mimo szybkiej obsługi, udało nam się zamienić kilka słów na temat zakupów, pożartować. Na pewno zajrzę tam ponownie!

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Yankess

Radom

Opinii 140

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 20.08.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewa

Radom

Opinii 34

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 18.08.2012

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalen

Radom

Opinii 344

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 08.07.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

avatar

Magdalen

Radom

Opinii 344

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 30.05.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.